Άρα βλέπεις πρωτο-προτελευταιο και είμαστε οκ;; Όπως στο δεύτερο κύκλο;;...
Ίσως δεν έχεις υπομονή για τέτοιου είδους σειρές. Προσωπικά ποτέ δεν την βρήκα φλύαρη. Πάντως η τρίτη σεζόν είναι καλύτερη από τη δεύτερη και έχει πολύ ενδιαφέρουσα παράλληλη flash back πλοκή.Στο δεύτερο κύκλο πρώτο - τελευταίο και καταλαβαίνεις τα πάντα. Όλο το υπόλοιπο μια ατέλειωτη φλυαρία χωρίς καμία ουσία στην ιστορία. Γνώμη μου.
Άρα δεν τον είδες όλο.Εμένα παντως που δεν εχω κανενα προβλημα υπομονης (στις ταινίες / σειρές τουλάχιστον για να προλάβω τις κακιές μηλογλώσσες), ο πρώτος κυκλος μου αρεσε πολύ αλλά τον δεύτερο δεν τον πάλεψα (όσο και αν προσπάθησα - 3 νομίζω, επεισόδια / μετά γίνεται μαζοχισμός (το να συνεχίζεις δλδ, με την ελπιδα να στρώσει))
Και πάλι. Δεν είναι για εσένα αυτή η σειρά. Όπως πχ δεν ήταν για εμένα το Severence που το παράτησα στο πρώτο επεισόδιο .Συμφωνώ. Ο πρώτος κύκλος ήταν καταπληκτικός... Σε έβαζε σε ένα κόσμο και δημιουργούσε συνέχεια προσδοκίες. Ο δεύτερος ήταν μια ατελειωτη μπουρδολογια που δεν έδωσε καμία ουσιαστική απάντηση που δεν είχε ειπωθεί στην πρώτο και μόνο η τελευταία σκηνή από το τελευταίο επεισόδιο ήρθε να δώσει ένα ενδιαφέρον για τον τρίτο. Και τι είδαμε στον τρίτο (μέχρι την μέση τουλάχιστον που είδα εγώ)?. Επανάληψη του δεύτερου κύκλου , λες και δε μας έφτασε η μία θέαση , μέσα από την αμνησία της πρωταγωνίστριας.... Έλεος δηλαδή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.