Silverstone LC03v HTPC project

Μιά γενική φωτογραφία του εσωτερικού. Φαίνονται οι δύο καινούργιοι ανεμιστήρες. Πραγματικά αθόρυβοι. 4.5db!!!!

attachment.php

Attachments

• HTPC 01.jpg
    HTPC 01.jpg
    99.1 KB · Views: 232
Last edited:
Εδώ φαίνεται ο καινούργιος ανεμιστήρας της SilenX. Γυρίζει πολύ αργά (1200 στροφές) αλλά είναι αρκετά χοντρός και κάνει καλή δουλειά.

attachment.php

Attachments

• HTPC 02.jpg
    HTPC 02.jpg
    91.9 KB · Views: 228
Εδώ βλέπουμε καλύτερα την κάρτα γραφικών. Παθητική ψύξη, έξοδο HDMI 512MB και 4670 chipset.

attachment.php

Attachments

• HTPC 03.jpg
    HTPC 03.jpg
    100.4 KB · Views: 228
Εδώ μια λεπτομέρεια από τον έναν από τους δύο 2.5'' δίσκους που έχει μπει με αντάπτορα από 3.5'' σε 2.5''.

attachment.php

Εδώ είναι ο 3.5'' που έχει μπει στη θέση του 4.25'' dvd με ψύκτρες.

attachment.php

Attachments

• HTPC 04.jpg
    HTPC 04.jpg
    58.5 KB · Views: 227
  • HTPC 05.jpg
    HTPC 05.jpg
    57.6 KB · Views: 225
Λεπτομέρεια από τις καλωδιώσεις του εσωτερικού.

attachment.php

Attachments

• HTPC 06.jpg
    HTPC 06.jpg
    93.2 KB · Views: 225
Καλή δουλειά Φίλε

4670 fanless RULESSSS.
Και εγώ την ίδια έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν ξέρω αν μέτρησες θερμοκρασίες κάρτας... Συνήθως δεν έχει κανένα πρόβλημα. Εάν όμως για κάποιο λόγο θέλεις να την κατεβάσεις κι άλλο βρήκα ένα κολπάκι... Έχω ανοίξει μια τρύπα στο καπάκι του HTPC ακριβώς πάνω από την ψύκτρα της 4670. Αυτό και μόνο χωρίς καμμία άλλη αλλαγή έριξε 5 βαθμούς την θερμοκρασία της!!!!!

Σ' ευχαριστώ, όχι δεν έχω μετρήσει θερμοκρασίες στην κάρτα. Θα το έχω υπόψιν.

Σ' ευχαριστώ, όχι δεν έχω μετρήσει θερμοκρασίες στην κάρτα. Θα το έχω υπόψιν.

Όντως <θερμοκρασία κάρτας => μικρότερη θερμοκρασία κουτιού => λιγοτεροι ανεμιστήρες κουτιού => λιγότερος θόρυβος
Σε μένα η 4670 και το CPU(intel 5300) μετά από 4 ώρες ταινιών δεν ξεπερνούν τις 47 βαθμούς (θερμοκρασία περιβάλλοντος 25) και χρησιμοποιώ μόνο ένα 8αρι ανεμιστήρα κουτιού undervolted στις 800rpm....... Αφού σκέφτομαι να τον βγάλω και αυτόν!!! Το βασικότερο θεώρημα πιστεύω στα HTPC είναι ότι
η σιωπή = χρυσός