SIM C3X και HD screenshots!

Τακης Σωτηροπουλος said:
Εχμμ, ταινιες, ποιες ταινιες; :D
Moνο για trailers Μιλαμε εδω μεσα! ;)

Από αυτά τα trailers εννούσα κι εγώ βρέ!:grinning-smiley-043

Ο Μιχάλης αναφέρεται σε κανονικές ταινίες σε 720p και 1080i αν θυμάμαι καλά και με ελληνικούς υπότιτλους σε αρκετές από αυτές όπως έχει αναφέρει επανειλημμένα.

Απάντηση: Re: SIM C3X και HD screenshots!

ilias said:
Ο Μιχάλης αναφέρεται σε κανονικές ταινίες σε 720p και 1080i αν θυμάμαι καλά και με ελληνικούς υπότιτλους σε αρκετές από αυτές όπως έχει αναφέρει επανειλημμένα.
Ταινίες … που λέει ο λόγος. Trailer είναι απλά έχουν μεγάλη διάρκεια , 2 ώρες ας πούμε. :smileJap: :smileJap:

Και σε μένα βρε παιδιά! Έχω δώσει τα μαλιοκέφαλά μου (που λέει ο λόγος μιας και τα έχω λίγα...) και τα μηχανήματά μου τα εκμεταλεύομαι ούτε κατά το 30%! Δώστε και από εδώ να τα κάνω να βαρέσουν κόκκινο!!!
Φιλικά,
Γιάννης

μην φάτε , έχουμε γλαρόσουπα.....

Καλά δεν προσέξατε ότι ο τύπος έχει αναμορφικό φακό;

Ξέρετε τι σημαίναι αυτό στην πράξη; ότι ο τύπος βλέπει ΚΑΙ τις 720 γραμμές του προβολέα του και όχι μόνο 545 που βλέπουμε όλοι μας ελέω 2.35:1 κάδρου.

Για βάλτε αναμορφικό φακό να δείτε πως φαίνονται και τα απλά dvd....

Δεν λέω ότι δεν αξίζει το HD transfer. Απλά δεν θα δείτε αυτό ακριβώς που βλέπει ο τύπος.

Εννοείται ότι συμφωνώ ότι είναι εντυπωσιακές οι φωτό.

Last edited:
Μιχαλη ναι , ειδα καποιες οι οποιες ειναι πολυ καλες.
Προς το παρον πειραματιζομαι με τους codecs για να εχω smooth playback και ειμαι σε πολυ καλο δρομο.
Απο το Bsplayer ομως δεν μπορω να παρω 5.1 ηχο!

Τάκη, δοκίμασε το WinDVD 7.0 Platinum. Τουλάχιστον όλα τα HD trailers τα βλέπω χωρίς κανένα πρόβλημα. Αλλο που παίζει τα πάντα είναι το VLC Media Player.

Πανο τα εχω δοκιμασει ολα αλλα επιπλεον εδω δεν μιλαμε για απλα trailers αλλα ταινιες 1080ι με αναγκη για σωστο deinterlacing και inverse telecine.
Μεχρι στιγμης ο καλυτερος συνδιασμος ειναι Zoom player-overlay-ειδικη εκδοση dscaler decoders-reclock-HTDV ts Pump -MPEG2 Demultiplexer.

Τακη δε ριχνεις καμμια οδηγια στην HTPC να ξεσκουριασουμε λιγο....????

Τάκη, με τα προγράμματα που σου ανέφερα έχω κι εγώ προβλήματα, ιδίως όταν βλέπω trailers σε 1080p. Αλλά σε 720p παίζει φανταστικα! Φυσικά δεν γνωρίζω τα δικά σου μηχανήματα, απλά εγώ τα τρέχω στο laptop μου. Προφανώς τα έχεις δοκιμάσει και ξέρεις καλύτερα! :grandpa:

Χρηστο, το ειχα σκοπο μολις καταληξω σε μια λυση που να παιζει ολους τους τυπους αρχειων σωστα. Το παραπανω παιζει καλα μονο τα Ts αρχεια.

Τάκη έτσι είναι αν και προσπαθώ να δώ μήπως γίνει κάτι καλύτερο με Nvidia σαν decoder, για ts.

Τι εννοείς για τα ts? Το Star Wars σε τι το έχεις?

Για στείλε κανά pm, για το trailer αν βρίσκεται έυκολα μέσω net.:Banane0:

Αμιλιε, το ts=Transport Stream= Mpeg 2 HD απο δορυφορο.
Σε τετοιο φορμα ειναι οι πιο πολλες ταινιες (και το SW).
O nvidia ειναι καλος αλλα πιο βαρυς decoder.

Nαι δεν το είπα σωστά, ανάφερεις ότι το configuration παίζει καλά μόνο σε ts αρχεία και ρώτησα γιατί το Star Wars σε τι το έχεις και δεν παίζει καλά??

Ααα άστο τώρα διάβασα την παρένθεση. Θες να το κάνεις καλύτερο από οτι κατάλαβα!!