Σήμα HDMI χωρίς λειτουργικό.

gpelekanos

New member
16 May 2010
48
Γειά σας.

Θα ηθελα να μου πείτε αν θα έπρεπε να εχω σήμα HDMI απο την κάρτα γραφικων του AMD kabini και της καρτας AM1H mini ITX πριν ακόμα εχω εγκαταστήσει το λειτουργικο σύστημα και τους οδηγούς. Μόλις συνδεσα το HTPC με την τηλεοραση για να δω αν εχω κάνει τις συνδεσεις και τα ρευματα σωστα αλλά σήμα δεν στέλνει στην τηλεόραση.

Γειά σας.

Θα ηθελα να μου πείτε αν θα έπρεπε να εχω σήμα HDMI απο την κάρτα γραφικων του AMD kabini και της καρτας AM1H mini ITX πριν ακόμα εχω εγκαταστήσει το λειτουργικο σύστημα και τους οδηγούς. Μόλις συνδεσα το HTPC με την τηλεοραση για να δω αν εχω κάνει τις συνδεσεις και τα ρευματα σωστα αλλά σήμα δεν στέλνει στην τηλεόραση.

θα έπρεπε να μπορείς να μπεις στο bios ακόμη και χωρίς λειτουργικό

Οχι δεν κάνει μπιμ , αλλα και να κανει απο που να το ακουσω;;; Δεν εχει το κουτι ηχειο!
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις!

Δεν ξέρω κατά πόσο έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια οι μητρικές. Μια παλιά ASRock πάντως βγάζει εικόνα (POST, BIOS) αμέσως στην DVI.
Η κάρτα γραφικών της AMD που έχω τώρα κάνει το ίδιο στην HDMI.

Η δικη μου καρτα ειναι ενσωματωμενη και για αυτο δεν ειμαι σιγουρος αν μπορει να δωσει σημα σε HDMI ακομα και χωρις λειτουργικο. Στην χειροτερη περιπτωση θα παρω εναν ανταπτορα dvi σε HDMI μεχρι να κανω την εγκατασταση.

Τελικά έχει σημα κανονικα , δεν ξερω τι έγινε......

Attachments

• DSC02798.JPG
    DSC02798.JPG
    140.6 KB · Views: 46