Εμένα δυστυχώς δεν πάει μόνο του ούτε στο winamp ούτε στο foobar.
Κανονικά θα πρεπε να υπάρχει μέσα στα preferences-->output έτσι?
Waveout driver λεγεται........
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΠΑΛΙ ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ???????????:flute::frown:
Δημητρη ακους:bigcry::bigcry:
Δηλ. εγω που ακουω διαφορες, ειναι σαν αυτο που λεμε "ακουω φωνες"????![]()
Βεβαια ενα πραγμα που με εχει κανει να μαγκωνομαι ειναι το εξης:
υποτιθεται οτι με τους asio παιζει καλυτερα γιατι παρακαμτουμε το kmixer των windows και περνουμε αγνο σημα απο τον σκληρο κατευθειαν.Και η πραξη αυτο μου εδειξε γιατι το μηχανακι επαιζε σαφως καλυετρα απο το ds mode.
ΑΛΛΑ....
αφου παρακαμτουμε τον kmixer πως ειναι δυνατον να ακουγονται οι ηχοι των windows και να δουλευουν τα ρυθμιστικα εντασης και του foobar και του λαπτοπ?????
Μπας και οι asio τελικα κανουν κατι αλλο????
Κυριε Δημητρακουδη τα φωτα σας παρακαλω στους αοματους![]()
Ναι εκει ειναι....αλλα νομιζω οτι αν βαλεις asio στο κομπιουτερ ο foobar το βρισκει γιατι εμενα μου βρηκε και τους asio της behringer.
Μπορει και να σου λεω και σαχλαμαρες τωρα,αλλα πολυ θα ηθελα να μαθω πως λειτουργει αυτη η ιστορια με τα ks-ds-asio κλπ
Τα εχουν τα μηχανηματα ή το λαποτοπ ή και τα δυο ....???/
Ασε που βρηκα και καινουργιο driver σημερα σε ενα dj προγραμμα που εχω
Waveout driver λεγεται........
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΠΑΛΙ ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ???????????:flute::frown:
Δημητρη ακους:bigcry::bigcry:
Ο waveout driver παραδοσιακά είναι ο driver του προγράμματος που αναλαμβάνει γενικά την επικοινωνία του προγράμματος με το PC σου. Μπορεί να υποστηρίζει DS, KS, κτλ, ή να μην σου δίνει καμία επιλογή (δηλαδή πρακτικά να παίζει μόνο μέσω DS).
Οπότε, το βάζεις και βλέπεις..
πάντως ασχολία έχουμε.....![]()
Κουμπαρε εγω ειμαι απο το χωριο της γυναικας μου (Μουρνιες) !!!
Στο Μοχλο και στην Παχια αμμο κατεβαινουμε και τρωμε ψαρι και χταποδια στις ταβερνες της παραλιας.
Μαλλον θα τα πουμε κατω!!!!!![]()
Κουμπαρε εγω ειμαι απο το χωριο της γυναικας μου (Μουρνιες) !!!
Στο Μοχλο και στην Παχια αμμο κατεβαινουμε και τρωμε ψαρι και χταποδια στις ταβερνες της παραλιας.
Μαλλον θα τα πουμε κατω!!!!!![]()
cbr-600RR με ks είναι cbf-125
???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.