Σημάδια έξω από τη πόρτα σας...

[h=5]Αν δείτε τα σημάδια αυτά έξω από το σπίτι σας, πχ. πόρτα, γραμματοκιβώτιο, τοίχο, κλπ, σβήστε τα αμέσως ! Κάποια "μπουμπούκια" σας έβαλαν στόχο και ειδοποιούν συνθηματικά τους συναδέλφους τους. Εύχομαι να μην τα δείτε ποτέ.

D.JPG
[/h]

Υπάρχει κάποια έγκυρη «πηγή» για αυτά ??
Θέλω να πω, πως γνωρίζουμε του λόγου το αληθές, και ότι δεν είναι ένα κακόγουστο αστείο, η ένα e-mail που απλά τρέχει από pc σε pc ?

οποτε αμα ισχυουν να παμε να ζωγραφισουμε ρεσεις εκεινο που ναι κατω αριστερα " nothing interesting" να χουμε το κεφαλι μας ησυχο χαχχαχααααα!!!

στο μέτς πριν 2-3 χρόνια είχαμε γεμίσει με το δεύτερο της αριστερής στήλης. όλα είχαν από ένα τέτοιο εκτός από το δικό μου. ήταν γραμμένα με κόκκινο μαρκαδόρο στο πάτωμα πεζοδρόμιο μπροστά στην είσοδο.

τελικά ένα πάσχα που γύρισα βρήκα το σπίτι ανοιγμένο. μ@λάκας κλέφτης μπήκε και πήρε κάτι χαζοπράγματα ενώ τα καλά τα άφησε. προσεκτικός πολύ δεν έκανε καμμία ζημιά στο σπίτι. παράλληλα είχαμε κρούσματα σε καταστήματα της γειτονικής πλατείας αλλά και σπίτια.

έπεσε οργάνωση με παραδιπλανή πιτσαρία και μπαρ (ομάδες περιφρούρησης- περιπολίας). είχαμε ενημερώσει το τοπομπατσικο και πάντα ερχόταν είναι κοριτσάκι που μίλαγε με νι και λι. (βιργινίιιια). κάποιο βράδι τους τσακώσαμε. έπεσε λίγη δουλειά φαναρτζίδικου και τους πήγαμε τσουβάλι στην βιργινία.

τελικά μας είπαν οτι ξέρασαν και ήταν ο αδερφός της τάμτας που έμενε λίγο πιο πάνω. περάσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα.

Έξω από την πόρτα σου και κρατούσε λουλούδια; :flipout:

Κάτι Χ είχα δει και εγώ στα Πατήσια που έμενα παλιά. Χαραγμένα στις κάσες με μαχαίρι. Αλλά ήταν όλη η πολυκατοικία!

Μα υποτίθεται πρόκειται για σημάδια……. Όχι για γραφή… :ernaehrung004:

Σωστά.
Πάλι έπαθα κρίση εξυπνάδας!:ADFADF1:

Εννοώ αν υπάρχουν σε κανά σάιτ βαλκανικής προέλευσης γιατί εμείς πάσχουμε από κάτι ζογκλέρ... βόρειους γείτονες...
Αν τα σημάδια είναι μόνο "αγγλόφωνα" δεν τρέχει και τίποτα.

Ρε μπας και είναι εσπεράντο όλων των ντεσπεράντο?