Σημάδια έξω από τη πόρτα σας...

Προσφατα σε γραφειο στο κεντρο ειδαμε στο ασανσερ καποια τετοια σημαδια. Διαφορετικο σε καθε εναν οροφο μιας και ειναι οροφοδιαμερισματα.

Καναμε το κολπο του Αλη Μπαμπα (καναμε σε ολους τους οροφους ακριβως τα ιδια σημαδια) και γιναμε πιο επιμελεις στο θεμα της ασφαλειας.

Οτι ετσι δουλευουν καποια κλεφτρονια ειναι αληθες. Το αν κανουν αυτα τα σημαδια ακριβως σιγουρα θα υπαρχουν και παραλλαγες. Αν τα δειτε παντως μην τα αψηφησετε.

Καναμε το κολπο του Αλη Μπαμπα (καναμε σε ολους τους οροφους ακριβως τα ιδια σημαδια) και γιναμε πιο επιμελεις στο θεμα της ασφαλειας.

Και στο τέλος τι σχήμα βγήκε;
Πέντε άνδρες δύο γυναίκες ένας σκύλος και ένας καμεραμάν; :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σημάδια έξω από τη πόρτα σας...

Όλα καλά!!!

Εσύ????-bye-
Χαλια φιλε ψυχολογικα, και δεν ξερω τι να κανω!!!!!! ασε που απο σημερα ηρθε και αυτος ο μαλακας που τον λενε αγχος και απο το απογευμα δεν λε να γυγει ο φουστης απο πανω μου γαμω το κερατο του μεσα....... ποσο υπομονη ακομα θα εχω μεσα μου δεν ξερω ρε φιλε...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Σημάδια έξω από τη πόρτα σας...

Χαλια φιλε ψυχολογικα, και δεν ξερω τι να κανω!!!!!! ασε που απο σημερα ηρθε και αυτος ο μαλακας που τον λενε αγχος και απο το απογευμα δεν λε να γυγει ο φουστης απο πανω μου γαμω το κερατο του μεσα....... ποσο υπομονη ακομα θα εχω μεσα μου δεν ξερω ρε φιλε...

Α! Η υπομονή του ανθρώπου είναι ανεξάντλητη....!!:ernaehrung004: