Δεν βρισκω λογο να μην μπορεις.
Μιλαμε για restore, τι σημασία έχει το μέσο (raid) από το οποίο εγινε το backup αρχικά;
Kι εγω μπυρες εχω πιει... στην υγεια μας !
Μην αγχωνεσαι... μηχανηματα ειναι μονο!
μπα ενταξει καλα ειμαι ας ειναι καλα η γυναικα μου πουθελε ντιζαιν και γω πουθελα αμαρα,εγω την δουλιτσα μου την κανω εχω 3 πισι γυρω γυρω:fahne90:
πριν ΔΝΤ εποχες βεβαια :ADFADF1:
Εγώ μετά την αναβάθμιση έχω πρόβλημα στο να δω τα sharing files του mac από windows 7 pc, ενώ από το mac βλέπω κανονικά το pc. Εχω τσεκάρει τα πάντα στο sharing στο system preferances, και είναι ´ολα όπως πρίν στο snow leopard στο οποίο έβλεπα κανονικά το αρχείο που είχα ορίσει σαν share του mac ,από το pc.. Εχει κανείς καμιά ιδέα?
Γιάννη τα έκανα όλα αυτά που μου είπες αλλά αποτέλεσμα μηδέν . Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Δυο pc με windows 7 τα βλέπει κανονικά το mac και δεν μπορούν τα pc να δουν τον mac. Και απ' ότι διαβάζω στο internet το δύσκολο είναι να δει το mac το pc.πρωτα απ ολα... κανε ενα ρεσταρτ και τα 2 μηχανηματα και ασε να περασει λιγος χρονος αφου κανεις login.
Πηγαινε στα system prefs -> sharing -> file sharing ... options και ξετικαρε ολα τα options και μετα ξανατικαρε τα .
Kai to SMB kai to afp kai ton λογαριασμο σου.
Μετα απο λιγο ξαναπροσπαθησε απο το pc na deiw ta shares σου....
Αυτές τις μέρες σηκώνω 2 site και έχω 34234234 παραθυρά ανοιχτά ,, ενώ όλα πάνε ρολόι ,, η εναλαγή ανάμεσα στα πάράθυρα με έχει τσακίσει ,,, ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ
το δε misi?n control ,,, καλά !!!
και 3-4 δέυτερα να μου έρθει το παράθυρο στην μούρη ,,,
τεσπα ,, θα δούμε ,,
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.