Σήμερα

AS Mocca

Supreme Member
19 June 2006
4,805
Athens
σήμερα το forum είναι On-line 666 ημέρες. Μπλιάξ άντε να περάσει η ημέρα να πάμε στην επόμενη για έλα για έλα. -bye-

Γιατι, τι εγινε Τριτη και 13 ????

Τρίτη και 13 η άλωση της Κωνσταντινούπολης και Παρασκευή και 13 η επίθεση και σύλληψη από τον Φίλιππο των Ωραίο της Γαλλίας και εν συνεχεία καταστροφή του Τάγματος των Ναϊτών.....αν και πέφτει στα πλαίσια του μύθου η ημέρα

Last edited:
Όσο για το 666 που θεωρείται the number of the beast μπορεί σε παγανιστικές θρησκείες να βρεθεί ως αναφορά σε θεούς της γονιμότητας....

Μη βρεθεί κανείς να γράψει ότι προσπαθώ να κάνω εντύπωση με τις γνώσεις μου έτσι θα πέσει πολύ ξύλο :rifle::FSGSFGS4:-bye-

Τρίτη και 13 η άλωση της Κωνσταντινούπολης και Παρασκευή και 13 η επίθεση και εν συνεχεία καταστροφή του Τάγματος των Ναϊτών.....

:flipout::flipout::flipout:

και ελεγα, τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει...

Tzimisce, κάπου στα 1200κάτι δε με είχες κάνει embrace, αν θυμάμαι καλά; :flipout:

Τώρα για την Άλωση και την Τουρκοκρατία μη με ρωτάτε, είχα πέσει σε torpor...

Απάντηση: Re: Σήμερα

Μη βρεθεί κανείς να γράψει ότι προσπαθώ να κάνω εντύπωση με τις γνώσεις μου έτσι θα πέσει πολύ ξύλο :rifle::FSGSFGS4:-bye-

Έχω την εντύπωση πως προσπαθείς να κάνεις εντύπωση με τις γνώσεις σου! :BDGBGDB55:

Υ.Γ
-bye-

Τατιανα δωσε κανα λινκ, κανα βιβλιο, καμια παραπομπη, κατι τελος παντων ...αντε πετας δυο κουβεντες και τελειωσε?:ADFADF1::ADFADF1:

Οπως αναφερει και το link του Afam η αλωση της Πολης εγινε 29 Μαϊου 1453
Μην πεταμε λαθος πληροφοριες ετσι αβιαστα!
Μας διαβαζουν και μικρα παιδια!!! :))) :grandpa: