Σήμερα

Re: Απάντηση: Σήμερα

Οπως αναφερει και το link του Afam η αλωση της Πολης εγινε 29 Μαϊου 1453
Μην πεταμε λαθος πληροφοριες ετσι αβιαστα!
Μας διαβαζουν και μικρα παιδια!!! :))) :grandpa:

προτίμησα απλά να βάλω το link και να μην γράψω τίποτα άλλο......

Σωστά σωστά...το λάθος από τη έλλειψη ύπνου...λοιπόν ή άλωση έγινε Τρίτη 29 Μαίου του 1453 αλλά στην ελληνική κουλτούρα συνδυάζεται η μέρα Τρίτη (από το ατυχές γεγονός) με τον αριθμό 13 (άτυχος αριθμός) και για αυτό θεωρείται άτυχη μέρα...

Λάθος μου, mea culpa κτλ κτλ ;)

Υ.Γ. Το ξύλο θα επιδοθεί στην επόμενη συνάντηση χεχε

Τατιανα δωσε κανα λινκ, κανα βιβλιο, καμια παραπομπη, κατι τελος παντων ...αντε πετας δυο κουβεντες και τελειωσε?:ADFADF1::ADFADF1:

Πρόσεχε θα αρχίσω να γράφω για τους Ναίτες είναι από τα αγαπημένα μου θέματα (όταν ξεκινάω με τους Ναίτες ο γνωστός συντονιστής κατηγορίας αφήνει το τηλέφωνο ανοιχτό, βλέπει ταινία, γυρίζει και εγώ ακόμα μιλάω....) ;)

να πω και κατι ασχετο που εχει να κανει ομως με το ημερολογιο?πριν λιγο ο Αντεννα μετεδωσε οτι ο Πουτιν χωρισε τη γυναικα του για να παντρευτει την Ολυμπιονικη της Αθηνας και νυν βουλευτινα Καμπαγεβα.Αν δεν κανω λάθος χτες ηταν Πρωταπριλια με το Ιουλιανο,ετσι δεν ειναι?:flipout:

Πρόσεχε θα αρχίσω να γράφω για τους Ναίτες είναι από τα αγαπημένα μου θέματα (όταν ξεκινάω με τους Ναίτες ο γνωστός συντονιστής κατηγορίας αφήνει το τηλέφωνο ανοιχτό, βλέπει ταινία, γυρίζει και εγώ ακόμα μιλάω....) ;)

Άμα κρίνω από το προφίλ σου...
Κάπου στα χόμπι γράφει και occult!