Sinners

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    6

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
15,725
Λιβαδειά
share.jpg

Poster-EN | Poster-GR

Σκηνοθεσία: Ράιαν Κούγκλερ

Πρωταγωνιστούν: Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Χέιλι Στάινφελντ, Ντελρόι Λίντο, Τζέιμ Λόσον, Τζακ Ο'Κόνελ

Διάρκεια: x' λεπτά

Σινεμά: 17 Απριλίου 2025

Imdb

Υπόθεση:
"Προσπαθώντας να αφήσουν πίσω τις ταραγμένες ζωές τους, δίδυμα αδέρφια επιστρέφουν στη γενέτειρά
τους για να ξεκινήσουν ξανά, μόνο για να ανακαλύψουν ότι ένα ακόμα μεγαλύτερο κακό τους περιμένει
να τους υποδεχτεί πίσω."

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Sinners | Official Trailer
Warner Bros. Pictures

Την είδα σήμερα στο σινεμά, εντάξει ταινιαρα, τι να πιάσω και τι να αφήσω, φοβερή ατμόσφαιρα, τρομερή σκηνοθεσία, φωτογραφία, μουσική, σενάριο τα έχει όλα, δίκαιο το 8,2 στο IMDb, άνετα της βάζω ένα 9…και μάλλον η καλύτερη ταινία που έχω δει εδώ και καιρό από το Hollywood…

Για μενα ολη η ταινία ειναι δυο σκηνες. Μια στο τέλος και μια καπου στη μέση. ολο τα αλλο ειναι , μεχρι τη μέση το «χτίσιμο» του σύμπαντος και των χαρακτήρων που ομολογουμένως παίρνει αρκετή ώρα μέχρι να αρχίσει ουσιαστικά η πλοκή, γεγονός που μπορεί να δοκιμάσει την υπομονή κάποιων θεατών (και είμαι ένας απο αυτούς) και το υπολοιπο να ειναι μια ιστορια οπου επικρατεί ένα «μπούκωμα» από την υπερπληθώρα ιδεών οι οποίες δεν δένουν τόσο καλα μεταξυ τους. Μια είναι η κορυφαία σκηνή (θα την καταλάβει άνετα όποιος το δει) !! ένα 6,6 είναι υπερακετό . δεν μπορώ να αποφασίσω ακόμη αν μου άρεσε η οχι.

Για μενα ολη η ταινία ειναι δυο σκηνες. Μια στο τέλος και μια καπου στη μέση. ολο τα αλλο ειναι , μεχρι τη μέση το «χτίσιμο» του σύμπαντος και των χαρακτήρων που ομολογουμένως παίρνει αρκετή ώρα μέχρι να αρχίσει ουσιαστικά η πλοκή, γεγονός που μπορεί να δοκιμάσει την υπομονή κάποιων θεατών (και είμαι ένας απο αυτούς) και το υπολοιπο να ειναι μια ιστορια οπου επικρατεί ένα «μπούκωμα» από την υπερπληθώρα ιδεών οι οποίες δεν δένουν τόσο καλα μεταξυ τους. Μια είναι η κορυφαία σκηνή (θα την καταλάβει άνετα όποιος το δει) !! ένα 6,6 είναι υπερακετό . δεν μπορώ να αποφασίσω ακόμη αν μου άρεσε η οχι.
Γράψε ποιες σκηνές εννοείς και βάλε τα σε σποιλερ

θα περιμένω πρώτα, σχόλια απο stelio Pappas και ΔΗΜΟΚΗΔΗ

Πολύ καλή ταινία! Φοβερή αναπαράσταση εποχής στο Δέλτα του Μισισσιπή!
Υπέροχη μουσική του Ludwig Göransson.

Παρακολούθησα το Sinners με θετική
διάθεση διαβάζοντας τόσα καλά σχόλια..
Τεχνικά η ταινία παίρνει εύσημα
οπτικά και αφηγηματικά.
Η διάρκεια όμως τραβηγμένη,
με αίσθηση Crossroads (αυτή με το
καρατοπαίδι), αλλά και Dusk Till Dawn,
χωρίς το humor της δεύτερης.
Οι ντούκηδες πρωταγωνιστές δεν
μου δημιούργησαν καμία ταύτιση,
και η ταινία σώζεται κάπως στο τελευταίο μισάωρο με την ικανή δράση,
και το ψιλοBlade End..
Για μένα υπερεκτιμημένη σε μια ανομβρική χρονιά για το είδος,
δεν θα την ξαναδώ, καθαρή Holywood ταινία, με στόχο το Box Office..

Το ειδα.
Το σκηνικο καλα στημενο, και η ολη ατμοσφαιρα.
Αλλα εκει σταματανε ολα. Το σεναριο μουφα. Ενας ψευδο μυστικιστικος αχταρμας. Δεν ειναι δαιμονες, ειναι βρυκολακες (και οι βρυκολακες τι ειναι ;), αλλα δεν τους ριχνεις αγιασμο τους ριχνεις ξυδι με σκορδο, εχουν σχεση με μουσικη, τους μαζευουν οι τροβαδουροι, λενε και το πατερ ημων αμα λαχει...εχει και ινδιανους ετσι για να εχουμε λιγο απ'ολα, στο τελος μολις τελειωσουν και τα βαμπιρ ερχονται και οι ΚΚκλανηδες.
Μαπα το καρπουζι τελικα.
Η αποψη του ηχοδαιμονα με βρισκει αρκετα συμφωνο.

Last edited: