Sirius 4, έτοιμοι για αναφορές λήψεων!

kalispera pedia!
kali xronia apo mena molis ekana register!loipon exo famaval-aris 2.3m me
invacon 0.3 meno borioditika salonikis kai mexri tora akomi oi viasat sixnotites tis nordic tou sirius 3 den exoun allaxei dinami!ti mera pezoun to vradi eksastenoun!the epanertho ayrio!
gabriel

gabkon κατ αρχην καλώς ήρθες!
Μιας και εισαι και εσύ Βόρειος με πιάτο περίπου σαν το δικό μου για λεγε λίγο τι κατεβάζεις απο Sirius3 πριν ...πάρει δρόμο! (Φοβαμαι όμως μηπως φύγει μόνο ο 2)
Εγω είμαι στην Καστοριά με DH 2.4 μ (αλλά λόγω φαρδύτερης χοάνης και για μπάντα C που κάνει σκιά υπολόγισε να λειτουργεί σαν 2.2-2.3μ). Κατεβάζω όλες τις κάθετες του 3 αλλά μόνο 2-3 τις έχω σχεδόν όλη μέρα, οι άλλες είναι ανάλογα με την ώρα και οι δύο ισχυρότερες είναι η 11940 και η 11977 κάθετα. Οριζόντια πολύ αμυδρά έχω φορτώσει σε πολύ συγκεκριμένη ώρα μόνο 2 συχνότητες. Καλύτερες ώρες είναι στις 4-5 το απόγευμα αλλά και αργά το βραδυ μετά τη 1 στις περισσότερες ενώ σε αλλες γύρω στις 12 με 1 το μεσημέρι

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!
ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΕΣ!ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 4-5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ!ΤΗ ΜΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΤΟΝ 4 ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΟΠΩΣ ΤΗ ΜΕΡΑ!
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΓΑΒΡΙΗΛ

Η προηγούμενη αναφορά μου για μεταφορά των 12678V 13333 και 12697V 14685 στον Sirius 4 από προχθές ήταν λάθος, ήταν ακόμα στον Sirius 2, αλλά δεν περίμενα ότι μπορώ να τις κάνω λήψη. Μεταφέρθηκαν όμως τα ξημερώματα στον Sirius 4, και με αρκετά καλό σήμα. Έτσι με το πιο πρόσφατο scan έχουμε τα παρακάτω,

50eh.png

ΥΓ. Απ' ό,τι διάβασα στο flysat έχουν μεταφερθεί και οι 12399V 27500 και 12437V 27500 στον Sirius 4, από τις οποίες εκπέμπουν κανάλια HD σε DVB-S2 που δεν πιάνει η skystar 2 μου. Όποιοι έχουν δέκτη ή κάρτα με δυνατότητα λήψης των DVB-S2 ας κάνουν δοκιμή σ' αυτές...

file sotos οι 12399V 27500 kai 12437V 27500 ston Sirius 4 dokimasa na tis katevaso me dekti hivion 9090 kai me chanel master 1,80 alla den vrika ihnos simatos i piotita simatos einai 0%

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!
ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΣΙΡΙΟΥ 3 ΑΚΟΜΗ!
ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΧΩ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΜΟΣ 2 ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΣΜΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΣΜΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ!ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΜΟΣ 1 ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ!ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΙΡΙΟ4 ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΜΟΣ3 ΠΟΥ ΘΑΡΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ!
ΦΙΛΙΚΑ GAB

Σύμφωνα με το flysat σήμερα:

11785 V moved from Sirius 2 to Sirius 4 @ 5° East
11804 H moved from Sirius 2 to Sirius 4 @ 5° East
11823 V moved from Sirius 2 to Sirius 4 @ 5° East
11862 V moved from Sirius 2 to Sirius 4 @ 5° East
11881 H moved from Sirius 2 to Sirius 4 @ 5° East
11919 H moved from Sirius 2 to Sirius 4 @ 5° East
11938 V moved from Sirius 2 to Sirius 4 @ 5° East
11977 V moved from Sirius 2 to Sirius 4 @ 5° East
11996 H moved from Sirius 2 to Sirius 4 @ 5° East
12034 H moved from Sirius 2 to Sirius 4 @ 5° East
12054 V moved from Sirius 2 to Sirius 4 @ 5° East

Φυσικά πρόκειται για συχνότητες του Sirius 3 και όχι του Sirius 2 όπως εκ παραδρομής αναφέρει η ιστοσελίδα.
Ολες οι μεταφορές αφορούν το συνδρομητικό μπουκέτο Viasat.

Οσοι έχετε τη δυνατότητα αναφέρατε τις εντυπώσεις σας απο την κάλυψη των νέων πομπών. (Nordic beam)

Βρέχει τώρα εδώ και έχουν πέσει τα χαμηλά σήματα, αλλά μόλις που πρόλαβα να κάνω ένα scan και πιάνω τις

11785V
11823V
11862V
11938V
11977V
12054V

Όλα της κάθετης πόλωσης δηλαδή, φυσικά με χαμηλό σήμα (στη βροχή τα έχασα με το 1.10). Όταν σταματήσει θα δω μήπως κατεβαίνει και κάποια οριζόντια...

Απο το μεσημέρι μου κατεβαίνουν όλες με πολύ δυνατό σήμα, ενω πριν ειχα μόνο οριακή λήψη στις καθετες. Λειπει πάντως ακόμη η 11843Η του 3 (που προφανώς δεν μετακόμισε αφού δεν έχω σήμα)

Απάντηση: Re: Sirius 4, έτοιμοι για αναφορές λήψεων!

Βρέχει τώρα εδώ και έχουν πέσει τα χαμηλά σήματα, αλλά μόλις που πρόλαβα να κάνω ένα scan και πιάνω τις

11785V
11823V
11862V
11938V
11977V
12054V

Όλα της κάθετης πόλωσης δηλαδή, φυσικά με χαμηλό σήμα (στη βροχή τα έχασα με το 1.10). Όταν σταματήσει θα δω μήπως κατεβαίνει και κάποια οριζόντια...
Δηλαδή Σωτήρη με το 1.10 κατεβάζεις στην Κρήτη συχνότητες του Viasat? Εντυπωσιακό!!

Μόλις ηρεμήσουν τα φαινόμενα ανέβασε μια κάρτα με τα σήματα.

Kalisperaaa !!
Elipa merikes meres gia na mazepsoume to ladi !!
vlepo i doriforiki den stamatai kai tha mou pari mia mera na enimerotho apo ti exo xasi !!
pantos to proto pou kano ine scan ston sirius kai ontos parolo pou exoume vroxi katevenoune kanalia pou prin den katevenane !!!

Re: Απάντηση: Sirius 4, έτοιμοι για αναφορές λήψεων!

Θα πιάνουμε κι εμείς εδώ κατώ βρε παιδιά??? :captain:

"λύσσαξες" μπρε !!!!!!!!

δοκίμασε και θα δεις, εγώ τώρα το κάνω .......την δοκιμή !!!:ernaehrung004:

kalispera pedia!
ontos oles sxedon oi sixnotites vgenoun ok tora sta voria pou meno!anamenoume anafores apo notia ellada pos eine!
xeratismata gabriel

Μετά κι από ένα φρέσκο σκαναρισματάκι, δεν βλέπω τις συγκεκριμένες οριζόντιες, κι ας άνοιξε λίγο ο καιρός. Ε, εντάξει! Το 1.10 έχει και τα όρια του!!

50e.png

mabo ΠΙΑΤΟ 1.85 ΤΗ ΤΙΜΗ ΕΧΕΙ. ΚΙΝΗΤΟ.Η ΑΛΛΗ ΜΑΡΚΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ 1.85.offset.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΙΑΤΟ 1.65Χ185. ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ.ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ 300Ε ΓΙΑ 1.85 offset ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΘΕΛΩ ΤΗ .ΒΟΗΘΕΙΑ. ΣΑΣ.ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.ΟΛΟΙ.ΕΔΩ ΣΤΟ.AVCIub