site Audio Spectrum

Τούλαχιστον η Audio Spectrum,εχει μια πορεια αρκετων χρονων ,στην κατασκευη ηχειων.Μπορει ποτε να μην ηταν τα κορυφαια ,αλλα πολλα απο αυτα συντροφευσαν αρκετους απο μας στα μουσικα τους ταξειδια.

Και ο Ερμής, αυτός που εμφανίζεται στο site δηλαδή ο προηγούμενος, είναι εκπληκτικό ηχείο, έστω και χωρίς την frequency response curve, όπου η, πεισματική, απουσία της ήταν και ένας από τους λόγους της μη απόκτησής του όταν πριν τέσσερα χρόνια έκανα ακρόαση.

Και όταν λέω εκπληκτικό εννοώ και σαν εμφάνιση, που με ενδιαφέρει εξίσου με το ηχητικό αποτέλεσμα, (δυστυχώς), αλλά και σαν απόδοση! Έχει κάτι το μεγαλειώδες και στους δύο τομείς!

Χάνει από έλλειψη σοβαρής παρουσίασης!

000203FA.gif

Re: Απάντηση: site Audio Spectrum

Και όταν λέω εκπληκτικό εννοώ και σαν εμφάνιση, που με ενδιαφέρει εξίσου με το ηχητικό αποτέλεσμα, (δυστυχώς), αλλά και σαν απόδοση! Έχει κάτι το μεγαλειώδες και στους δύο τομείς!

Εζησα με τον Ερμή κάπου τρία χρόνια..Για την τιμή του, όντως πολύ καλός
ηχητικά, που όμως άρχισε να παρουσιάζει ελλείψεις όταν τα συνοδά
ανέβηκαν κατηγορία.

Χάνει από έλλειψη σοβαρής παρουσίασης!

Δεν νομίζω..Επί χρόνια reference ηχείο του Ηχου, και με εξαιρετικές
κριτικές από το Hitech και τον Δ.Σταματάκο..Μόνο αδικημένο δε μπορείς να το πείς...

Απάντηση: Re: Απάντηση: site Audio Spectrum

Δεν νομίζω..Επί χρόνια reference ηχείο του Ηχου, και με εξαιρετικές
κριτικές από το Hitech και τον Δ.Σταματάκο..Μόνο αδικημένο δε μπορείς να το πείς...

Εννοώ από τον κατασκευαστή ο οποίος:

1)Έχει ένα εντελώς ανεπαρκές site, έστω για τα προηγούμενα μοντέλα στα οποία αναφέρεται.
2)Αρνιόταν να δώσει, τουλάχιστον τότε που είχα ενδιαφερθεί εγώ, επίσημα και πιστοποιημένα, την καμπύλη απόκρισης του Ερμή από τα 20 ΗΖ - όπου πάει και μάλιστα με το ακριβές εύρος διακύμανσης.

000203FA.gif

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: site Audio Spectrum

Εννοώ από τον κατασκευαστή ο οποίος:

1)Έχει ένα εντελώς ανεπαρκές site, έστω για τα προηγούμενα μοντέλα στα οποία αναφέρεται.
2)Αρνιόταν να δώσει, τουλάχιστον τότε που είχα ενδιαφερθεί εγώ, επίσημα και πιστοποιημένα, την καμπύλη απόκρισης του Ερμή από τα 20 ΗΖ - όπου πάει και μάλιστα με το ακριβές εύρος διακύμανσης.

000203FA.gif
Αραγε υπάρχει κάποια εταιρία που να δίνει στους πελάτες της τέτοια στοιχεία!!!παρακαλώ να ενημερωθούμε

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: site Audio Spectrum

Αραγε υπάρχει κάποια εταιρία που να δίνει στους πελάτες της τέτοια στοιχεία!!!παρακαλώ να ενημερωθούμε

Όλες, σχεδόν, οι εταιρείες!

000203FA.gif

επίσημα και πιστοποιημένα, την καμπύλη απόκρισης του Ερμή από τα 20 ΗΖ - όπου πάει και μάλιστα με το ακριβές εύρος διακύμανσης.

αυτο ζητας

η b&w που ακριβως το γραφει καθως και αλλοι?

Απάντηση: Re: site Audio Spectrum

επίσημα και πιστοποιημένα, την καμπύλη απόκρισης του Ερμή από τα 20 ΗΖ - όπου πάει και μάλιστα με το ακριβές εύρος διακύμανσης.

αυτο ζητας

η b&w που ακριβως το γραφει καθως και αλλοι?

Zητάω αυτό ακριβώς που δείχνω παραπάνω! Στην αγορά ενός ηχείου το frequency response +- τόσα db !!! Eάν υπάρχει και η καμπύλη έχει καλώς! Αλλά και με νούμερο εκφρασμένο, όπως παραπάνω είναι o.k. και ας μην δίνει την ακριβή εικόνα!

Στην περίπτωση του Ερμή το στοιχείο αυτό δεν μου δόθηκε ποτέ! (Αναφέρομαι στον προηγούμενο). Τώρα ίσως κάτι έχει αλλάξει. Δεν ξέρω.

000203FA.gif