Site για αγορά μουσικής..

Lemarchand

AVClub Enthusiast
3 September 2007
780
Αθήνα
Έχετε κανένα site υπ'όψιν σας για αγορά μουσικής εκτός από το Play?Όχι τί έχετε ακούσει από άλλους.Κάποιο που να έχετε δοκιμάσει και να είστε ικανοποιημένοι οι ίδιοι.Ευχαριστώ.-bye-

Ρε πηγαινε να αγορασεις κανα καλωδιο που θες να αγορασεις και μουσικη....Πφφφ, μουσικοφιλος να σου πετυχει....:flipout:

Φιλαρακι sorry, site που να πουλαει μονο εκδοσεις απο τις "Τεσσερις Εποχες" δεν ξερω....:flipout:

cduniverse.com
juno.co.uk
hmv.co.uk

Και τα τρια ειναι δοκιμασμενα, αξιοπιστα και σοβαρα καταστηματα.

Να κάνω και μια ψιλοάσχετη ερώτηση.
Ξέρεται αν δέχονται προπληρωμένη κάρτα το amazon,play και cduniverse?

Απάντηση: Re: Site για αγορά μουσικής..

Να κάνω και μια ψιλοάσχετη ερώτηση.
Ξέρεται αν δέχονται προπληρωμένη κάρτα το amazon,play και cduniverse?

Το amazon ναι. Τσεκαρισμένο προσωπικά.

Απάντηση: Re: Site για αγορά μουσικής..

Ευχαριστώ Μμουκιου,

αν κάνουν delivery και σε χωριά σώθηκα!

Με ΕΛΤΑ έρχεται το δεματάκι. Πάντως από Αμερική λίγα-λίγα τα κομμάτια για να μην έχεις τίποτα τελωνειακά εμπόδια. Δεν το αναλύω γιατί δεν ξέρω κι εγώ λεπτομέρειες, αλλά προσωπικά παραγγέλνω μέχρι 3-4 cd τη φορά.

Διαβάζω στο amazon.com για τις τιμές των μεταφορικών στα cd και λέει 6.99$ αποστολή στην ευρώπη, ισχύει αυτό καθόλου?
δηλαδή σε δέμα με 4cds θα πληρώσω μόνο 7 δολλάρια μεταφορικά?

Με προπληρωμένη για Άμαζον μπορείς άνετα.
Τσεκαρισμένο κι από εμένα.

Κατά τ' άλλα, ακολούθα και τις συμβουλές του Μάριου, για τ' αμερικάνικα...

Υ.Γ. Δεν ξέρω μήπως ανεβαίνει λόγω μεγέθους, αλλά γενικά τα έξοδα αποστολής είναι χαμηλά για ground mail.

Ευχαριστώ Στέργιο,

να υποθέσω από το αγγλικό άμαζον δεν θα χω προβλήματα στα τελωνεία όσο μεγάλη και να ´ναι η παραγγελία ε?

Διαβάζω στο amazon.com για τις τιμές των μεταφορικών στα cd και λέει 6.99$ αποστολή στην ευρώπη, ισχύει αυτό καθόλου?
δηλαδή σε δέμα με 4cds θα πληρώσω μόνο 7 δολλάρια μεταφορικά?

Οχι δυστυχώς. Θα πληρώσεις $7 για την παραγγελια και $3 για κάθε CD επιπλέον:

CDs, DVDs, Music Cassettes, Vinyl $6.99 $2.99

Παιδιά help!

Τα χω κάνει σαλάτα, έβγαλα μια προπληρωμένη(της eurob...) μπας και αξιοθώ να παραγγήλω κανένα cd επιτέλους απο amazon.
Μου στέλνουν όμως ι-μειλ από το amazon.co.uk ότι δε μπορούν να μου χρεώσουν την κάρτα, πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα και μου είπανε ότι είναι οκ η κάρτα άρα κάτι δεν γράφω σωστά στα στοιχεία της κάρτας,

ίσως κάνω λάθος εκεί που λέει: Cardholder's Name:
(as it appears on the credit card) βασικά δεν έγραφε όνομα η κάρτα πάνω και έβαλα το δικό μου μήπως δεν χρειάζεται??

επίσης εκεί που γράφει : Issue No / Start Date
Switch/Solo only: If your card does not have an issue number
please enter the start date (mm/yy) το άφησα κενό(δεν γράφει η κάρτα πάνω Issue No ή start date είναι σωστό?
Τα υπόλοιπα πεδία σωστά θα είναι

Είναι η παρθενική μου παραγγελία με κάρτα
mmoukiou και Στέργιο εσείς που έχετε παραγγήλει με προπληρωμένη τι μπορεί να κάνω λάθος?
ευχαριστώ