Μια ενσταση μονο η τιμη των Μπλε ειναι 20-25 ευρω ,φιλος που εχει DVD/BD Club με ταινιες προς ενοικιαση αλλα και πωληση με πληροφορησε πως αγοραζει φτηνοτερα τα bd απο τα dvd (ειδα και τιμολογια) η τιμη αγορας του προς ενοικιαση dvd ειναι 3πλασια αυτης του BD ισως λογω "προμοσιον"
Με τα 30 ευρώ αναφερόμουν σε μουσικά dvd/bluray που είναι πανάκριβα. Γενικά τέτοια αγοράζω, σπάνια αγοράζω ταινίες, προτιμώ να τις νοικιάζω γιατί σπάνια θα τις ξανάβλεπα.
Αν και στα bluray δεν είναι τόσο το θέμα της τιμής όσο η μη διαθεσιμότητα τίτλων στην Ελλάδα με υπότιτλους. Όταν λοιπόν η επιλογή μου όταν θέλω να δω μια ταινία είναι ή να την παραγγείλω χωρίς υπότιτλους από την Αγγλία ή να τη δω σε DVD εδώ αφήνοντας το bluray μου και τον υπόλοιπο εξοπλισμό που χρυσοπλήρωσα να σκονίζεται, λογικό είναι να ψάξω τα τορρεντάδικα.
Για τη μουσική έχω βρει τη λύση στο πρόβλημα μου και αγοράζω από Αγγλία σε κανονικές τιμές και όλα μια χαρά. Εξάλλου, δεν έχω κανένα MP3, παρά μόνο κάποια που'χω ριπάρει μόνος για τ'αμάξι ή για όταν πάω για τρέξιμο.
Τα games δεν έχουν φτηνήνει καθόλου, ειδικά όταν μιλάμε για κονσόλες, αλλά και εκεί η λύση λέγεται Αγγλία.
Για τις ματρόσκες όμως, που είναι και το 99.999% των download στα οποία αναφέρονται οι "ηθικολόγοι", δεν υπάρχει δυστυχώς λύση αυτή τη στιγμή.
Όσο για τις ηθικολογίες, ο καθένας επιλέγει αν θα κάθεται να υπομένει παραλογισμούς ή θα κάνει κάτι γι'αυτό. Απ´οτι βλέπω στο ποστ παραπάνω, το ότι στην Ελλάδα μας πιάνουν κότσο στις τιμές περισσότερο απ'όλον τον κόσμο δεν είναι τυχαίο. Και δε μας φταίει καμιά κυβέρνηση γι'αυτό.
Εξάλλου δεν είπα ποτέ ότι συμφωνώ με το καθεστώς ως έχει τώρα. Συμφωνώ μ'αυτό που είπε ο Στέργιος παραπάνω. Να πληρώνουμε για ό,τι κατεβάζουμε.