Six feet under(ground)

Re: Απάντηση: Six feet under(ground)

Respect στο avatar σου Spyro..... Την μάνα γη..... Κάποια μέρα θα ήθελα να με κάψουν εκεί κάτω.... Να γίνω και εγώ στάχτη στα "μάτια" του κόσμου, όπως τόσα εκατομμύρια ανθρώπων....

Όσον αφορά το hi-end, δεν πειράζει "κάποια μέρα τα παιδιά θα διαλέγουν τους γονείς"...... Θα τρέχουν "γυμνά" στις ερήμους που θα αφήσουν οι γονείς τους....Η γύμνια τους όμως θα εξουσιάζει τον νου...και όχι το αντίστροφο.

Υ.Γ Το κομμάτι, πρόκληση...

Καλημέρα Αιμίλιε...Καλό μήνα...Καλή Ανάσταση...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xmERm-l2_uc#!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Six feet under(ground)

Τι να πω...τωρα. Τίποτα, δεν έχει νόημα.....

Εννοείται ότι δεν μπορώ να πω κάτι με την έννοια της προσέγγισης σε κάτι το οποίο σχεδόν με συγκίνησε....(μην το πάρετε αλλιώς)....:music-smiley-005::ernaehrung004::worshippy::worshippy:

Ξενέρωτοι παντού..Κρυοκωλοι....
Κακόβουλα ανθρωπάκια παίρνουν τις μετρητοίς ότι δεν τα βολεύει...Ότι τους εκθρονίζει από την τυραννία της απολυτοτητας τους μοιάζει ανήθικο και εκτός πραγματικότητας...
Αλλά τι είναι στ' αλήθεια η πραγματικότητα...Ποιος την ορίζει....Η κοινή λογική;;μην χέσω...Αυτοί δεν κατέχουν πράμα (που λένε και στην Κρήτη)...
Η γνώμη η δικιά μου;;Μια από τα ίδια...Καλά,,δεν μιλάμε για την δική μου γνώμη...Εγώ (που λέει ο λόγος) δεν πρέπει να έχω καν γνώμη...Δεν εργάζομαι σε ηλιόλουστα γραφεία με ελεύθερα Σαββατοκύριακα και εκμετάλλευση αργιών....Σκλάβος ολκής είμαι..Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι δίπλα μας...Δεν τους βλέπουμε όμως...Τα παράθυρά μας δεν συνορεύουν με τριτοκοσμικές συνθήκες...
Υπάρχουν άνθρωποι που ικετεύουν για στοργή...Τους αγνοούμε...Αρκεί να περάσει το δικό μας...Μπρος στην προβολή του εγώ δεν υπάρχει το εμείς..Καταργήθηκε σε μια μέρα μέσα...
Υπάρχουν και οι άλλοι..Κριτές των πάντων εκ του ασφαλούς...Ότι δεν μας γεμίζει το μάτι απορρίπτεται με συνοπτικές διαδικασίες...Το αγνοούμε επιδεικτικά...Προς γνώση και συμμόρφωση...
Πολλοί ταυτίζονται με ημίμετρα έχοντας την ιδέα του μέτρου συνυφασμένη με τον εαυτό τους...
Ένα μάτσο κόκαλα είμαστε με ολίγον από σάρκα...
Τα σκυλιά του δρόμου 'διψάνε' για κόκαλα...Για ροδοκόκκινη σάρκα....Η περίοδος χάριτος έλαβε τέλος...
Όσοι ζουν μες στην μαστούρα και νιώθουν το κάθε τι που λένε,είναι καλοδεχούμενοι..

Οι υπόλοιποι,να παν να γαμηθούν...Δεν τους έχουμε ανάγκη...

http://www.youtube.com/watch?v=659ZLnlP6Lo&list=UUf_0VTgcMlN6bJ4TrdljmKA&index=1&feature=plcp

φοβερή κομματάρα ...

Σπύρο, προσκυνώ !

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Six feet under(ground)

Εννοείται ότι δεν μπορώ να πω κάτι με την έννοια της προσέγγισης σε κάτι το οποίο σχεδόν με συγκίνησε....(μην το πάρετε αλλιώς)....:music-smiley-005::ernaehrung004::worshippy::worshippy:

Άμα σας αρέσουν οι συγκινήσεις να πηγαίνετε σε κηδείες (που έλεγε και ο αγαπημένος Θανάσης..χεχε)...

http://www.youtube.com/watch?v=x07Q79cVHVU

http://www.youtube.com/watch?v=bctqQrjfEDk

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Six feet under(ground)

Άμα σας αρέσουν οι συγκινήσεις να πηγαίνετε σε κηδείες (που έλεγε και ο αγαπημένος Θανάσης..χεχε)...

Για αυτό ρε μαλάκες δεν ήθελα να πω τίποτα.....Αλλά έτσι όπως το έγραψα.....

Υ.Γ Ξέρεις Spyro στις κηδείες γελάνε κιόλας.....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Six feet under(ground)

Για αυτό ρε μαλάκες δεν ήθελα να πω τίποτα.....Αλλά έτσι όπως το έγραψα.....

Υ.Γ Ξέρεις Spyro στις κηδείες γελάνε κιόλας.....

Αγορίνα μου εσύ έχεις το ελεύθερο να λες ότι θέλεις...Είσαι καλοπροαίρετος...Για τους καλοπροαίρετους γινόμαστε χαλί...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Six feet under(ground)

Αγορίνα μου εσύ έχεις το ελεύθερο να λες ότι θέλεις...Είσαι καλοπροαίρετος...Για τους καλοπροαίρετους γινόμαστε χαλί...

χιχι!!!! Thanx bro....

Υ.Γ Θυμήσου την "συνταγή" με την σόδα.....Θα με θυμηθείς.....Cheers!!!!!

Re: Απάντηση: Six feet under(ground)

Respect στο avatar σου Spyro..... Την μάνα γη.....

To avatar με την Αφρική είναι πολύ καλό αλλά προτείνω Σπύρο κάποιον άλλο χάρτη, γεωφυσικό που να μην φαίνονται οι διαιρέσεις των κρατών.
Οι ευρωπαίοι κατακτητές άλλωστε χώρισαν την Αφρική σε οικόπεδα ανάλογα με τη σφαίρα επιρροής τους.

Πάρε ιδέες από εδώ

http://www.youtube.com/watch?v=buN1jshK9BI&feature=share

The boat on the lake is always frozen in time,
The winter descends as she can hear motorbikes,
But every time the engine always dies,
As the wheels spin her tears turn to ice.

He's been gone seven years but still the bike remains,
Under the frost of ballerina lake.
Ballerina why do you dance so sad?
You're fulfilling the dream that he never got to see you have.

Awakes and sleeps only with memories,
They kiss her every night on her head,
Like little notes of things he said to remind her,
He's alive and well inside her body,
But what's a memory without a life?
It doesn't fill her empty side.

In their room, she'll reminisce behind a widow's gaze,
Lying on the bed imagining he's awake,
She's wearing his clothes scented with all their highs,
As the musical box is playing ballerina chimes.

The perfect end holds a place very dear by her side.
The motorbike revs and she can taste the ride,
Cracks appear as she pirouettes,
Into the lake's tears she leapt and never came back.

Awakes and sleeps only with memories,
They kiss her every night on her head,
Like little notes of things he said to remind her,
He's alive and well inside her body.
But what's a memory without a life?
It doesn't fill her empty side.

Last edited:
πολύ καλό το δείγμα.....Σπύρο.....

Η φωνή μου θυμίζει πολλά καλά..... Ρυάκια, πιτσιρίκια που γεύονται το πρώτο γλειφιτζούρι...αλλά. Πίσω απο την γάργαρη φωνή, υποβόσκει ο "άλλος", ο σκοτεινός, μελωδικός εαυτός τους....

Spyro thanx και ελπίζω να συνεχίσεις να γράφεις...