Six feet under(ground)

πολύ καλό το δείγμα.....Σπύρο.....

Η φωνή μου θυμίζει πολλά καλά..... Ρυάκια, πιτσιρίκια που γεύονται το πρώτο γλειφιτζούρι...αλλά. Πίσω απο την γάργαρη φωνή, υποβόσκει ο "άλλος", ο σκοτεινός, μελωδικός εαυτός τους....

Spyro thanx και ελπίζω να συνεχίσεις να γράφεις...

Τα βαρέθηκα τα γραπτά μου...Θέλω να μονασω σε γραπτά άλλων..Να νιώσω την θαλπωρή της αποστασιοποίησης...Δεν είμαι αντικειμενικός με πράγματα που αγαπάω...
Θέλω επίσης να αποβάλω τις εμμονές μου και να φωλιάσω στις εμμονές των άλλων,να δω τι είναι αυτό το κάτι που τους κάνει διαφορετικούς....Πρέπει να μάθουμε επιτέλους να σεβόμαστε την διαφορετικότητα...Και να μαθαίνουμε από αυτήν...Για την ώρα μαθαίνω....Και αφουγκράζομαι με περίσσια προσήλωση..Μακριά από σταθερές συντεταγμένες και αφελείς κοινοτοπίες..........Δίπλα στο άπειρο...Για ακόμη μια φορά...Είναι κάτι που με εκφράζει...Και με χαροποιεί ταυτόχρονα...

Τα βαρέθηκα τα γραπτά μου...Θέλω να μονασω σε γραπτά άλλων..Να νιώσω την θαλπωρή της αποστασιοποίησης...Δεν είμαι αντικειμενικός με πράγματα που αγαπάω...
Θέλω επίσης να αποβάλω τις εμμονές μου και να φωλιάσω στις εμμονές των άλλων,να δω τι είναι αυτό το κάτι που τους κάνει διαφορετικούς....Πρέπει να μάθουμε επιτέλους να σεβόμαστε την διαφορετικότητα...Και να μαθαίνουμε από αυτήν...Για την ώρα μαθαίνω....Και αφουγκράζομαι με περίσσια προσήλωση..Μακριά από σταθερές συντεταγμένες και αφελείς κοινοτοπίες..........Δίπλα στο άπειρο...Για ακόμη μια φορά...Είναι κάτι που με εκφράζει...Και με χαροποιεί ταυτόχρονα...

Με το καλό λοιπόν....

Ευχαριστώ Spyro......:a0210:

hell01.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=JEkKZMDAy3c&feature=g-all-f

Σπύρο....

Αν τα λουλούδια δεν είχαν χρώματα και οι μέρες δεν είχαν ήλιο......Το μόνο που θα μου θύμιζε την "άνοιξη" θα ήταν η μυρωδιά της....

Η μυρωδιά της άνοιξης δεν φεύγει απ την μνήμη των ανθρώπων...Όπως δεν φεύγει και η μυρωδιά από τα πρωτοβρόχια...Εξίσου έντονη αλλά κουβαλάει μέσα της αερικά που ξεπηδούν απ τα καυτά τσιμέντα...Μοιάζει επικίνδυνη αλλά στην πραγματικότητα καθαρίζει κάθε σπιθαμή του αέρα....Με τις μυρωδιές της άνοιξης έχω ένα μικρο θέματακι....Με πιάνουν οι αλλεργίες που πηγάζουν απ τον οργασμό της φύσης....

Και έχει έναν οργασμό η ρουφιάνα που μου σπάει την μύτη...:a0210:

http://www.youtube.com/watch?v=CjLkhXrQoVQ&feature=player_embedded#!

σκέφτομαι το γέλιο σου... όταν γελάς το φθινόπωρο κοντοστέκεται, σαν μεθυσμένος που ξαφνικά αναλάμπει και θυμάται, με ένα κρεμώδες τρέκλισμα... το φθινόπωρο βλέπει τις γραμμές στα χείλη σου, ζηλεύει, πλουμίζεται ανασκαλεύοντας τα χρώματα που μπογιατίζει τα φύλλα... μπα, τίποτα... το ψυχανεμίζεται ότι παραμένεις πιο γαργαλιστά λαχταριστή, ότι αν σχίζονταν μια αμυχή τα χείλη σου, θα έτρεχαν λιωμένα χρώματα από την παράφορα λαμπυριστή παλλέτα του Ρενουάρ...

http://www.youtube.com/watch?v=CjLkhXrQoVQ&feature=player_embedded#!

σκέφτομαι το γέλιο σου... όταν γελάς το φθινόπωρο κοντοστέκεται, σαν μεθυσμένος που ξαφνικά αναλάμπει και θυμάται, με ένα κρεμώδες τρέκλισμα... το φθινόπωρο βλέπει τις γραμμές στα χείλη σου, ζηλεύει, πλουμίζεται ανασκαλεύοντας τα χρώματα που μπογιατίζει τα φύλλα... μπα, τίποτα... το ψυχανεμίζεται ότι παραμένεις πιο γαργαλιστά λαχταριστή, ότι αν σχίζονταν μια αμυχή τα χείλη σου, θα έτρεχαν λιωμένα χρώματα από την παράφορα λαμπυριστή παλλέτα του Ρενουάρ...

Και έχει και πολύ καλό artwork..Είσαι τυχερός που έχω πάντα πρόχειρη την φωτογραφική...Τι ..Μόνον οι χαιενταδες θα ανταλλάσσουν φωτογραφίες...:ADFADF1:

_1017049.jpg