ΣΚΑΙ HD Tests??

Επομένως κάτι θα έπαιζε με τα έτοιμα settings που πέρασα στον Dreambox.

Την ερχόμενη Δευτέρα ένα ελληνικό κανάλι το Σκάι θα κάνει την πρώτη δοκιμαστική εκπομπή ελληνικού σταθμού στον ελληνικό δορυφόρο Hellasat στις 39 μοίρες ανατολικά, σε μετάδοση σήματος υψηλής ευκρίνειας. Η συχνότητα θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες από το Satleo. (Κ.)

(Satleo)

Το προηγούμενο test έγινε Πέμπτη, άρα μιλάμε για καινούργια tests που ίσως να έχουν και εικόνα.
Επίσης τα προηγούμενα είχαν γίνει στην συχνότητα του ΟΤΕ. Αν κατάλαβα καλά θα ανοίξουν νέα συχνότητα τώρα

Μπορεί και να έγινε, αλλά μόνο αν είχαμε HD δέκτη με blind scan tuner θα μπορούσαμε να το βρούμε και δεν διέρρευσε κάποια συχνότητα...

αν ξέραμε ότι γίνονται συνεχεια test δηλαδή να είναι open η συχνότητα τότα μπορούμε να το βρούμε από κάποιον ειδικό γνωστό που έχω !!
Μπορεί και να έγινε, αλλά μόνο αν είχαμε HD δέκτη με blind scan tuner θα μπορούσαμε να το βρούμε και δεν διέρρευσε κάποια συχνότητα...

Ειδε κανένας την διαφήμιση στο ΣΚΑΙ;
Ξώφαλτσα άκουσα για "..πρώτη ελληνική εκπομπή σε high definition.." για την Τρίτη έλεγε νομίζω.

Ειδε κανένας την διαφήμιση στο ΣΚΑΙ;
Ξώφαλτσα άκουσα για "..πρώτη ελληνική εκπομπή σε high definition.." για την Τρίτη έλεγε νομίζω.
Ναι το ειδα και εγώ. Αλλα αυτο που αναφέρει ειναι για την "..πρώτη ελληνική εκπομπή που γυρίστηκε σε high definition.."
Τωρα πως θα το καταλάβουμε οτι οντως έτσι είναι τα πράγματα αν δεν γινει και εκπομπή σε HD ενας θεος το ξέρει...

Πρόκειται για ένα "ντοκιμαντέρ" που γυρίζουν την Ελλάδα, και η μετάδοση αρχίζει την Δευτέρα το βράδυ στο κανονικό επίγειο ΣΚΑΙ. Τώρα αν θα το δούμε και δορυφορικά σε HD...

Ναι το ειδα και εγώ. Αλλα αυτο που αναφέρει ειναι για την "..πρώτη ελληνική εκπομπή που γυρίστηκε σε high definition.."
Τωρα πως θα το καταλάβουμε οτι οντως έτσι είναι τα πράγματα αν δεν γινει και εκπομπή σε HD ενας θεος το ξέρει...

ναι και εγώ έτσι το άκουσα

Για ακομη μια φορα αποδεικνυεται ποσο μπροστα ειναι αυτο το καναλι απο ολα τα υπολοιπα.Ποια ειναι η μεγιστη αναλυση που μπορει να μεταδοθει μεσω dvb?progressive αναλυση υποστηριζεται?Συγχωρεστε με αν λεω βλακειεσ αλλα δεν ειμαι ιδιαιτερος γνωστης του θεματος.

Θα το καταλαβεις απο την ποιοτητα της εικονας που θα μεταδιδεται μπορεις να μην εχει την αποδοση μιας HD μεταδοσης αλλα η εικονα που θα βλεπουμε θα ειναι πεντακαθαρη και χωρις κοκκο και θορυβο.

Μακαρι να νε το πρωτο προτοποριακο καναλι fta hd και ελληνικο

τελειο!!!!!!!!!!!:award::award::award::award::award:

Ασχετο!
Άμα μπορούσα να καθήσω να δω και το δελτίο ειδήσεων τους....

Eδώ όντως έχουμε θέμα!
Θα ξεσπάσει Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος και αυτοί πρώτη είδηση θα έχουν τα λατομεία Μαρκόπουλου:flipout::flipout:

:flipout:

Γιατί ρε παιδιά; Εμένα μου αρέσει. Πολλές φορές ακούς πράγματα που δεν ακούς αλλού. Λειτουργεί συμπληρωματικά...

Ενταξη ουτε εγω πορονομαι αλλα ειναι το μονο καναλι που νοιαζεται για την χωρα μας ειδηκα τοτε με της φωτιες

Συμφωνω, και ειναι το μονο καναλι που αναφερει "επιστροφη στην τηλεοραση" και εχει πραγματικα νοημα!