ΣΚΑΙ και πρωινά

kosmous

Supreme Member
17 June 2006
4,470
Σήμερα άνοιξα την tv πρίν απο λίγο και ο ΣΚΑΙ έδειχνε ενα έργο όπου άνοιγαν τα μέτωπα των ηθοποιών και είχε μέσα ενα γλιστερό πράγμα αηδία σκέτη , κάτι σαν alien , ξέρετε την ταινία επιστημονικής φαντασίας και αναρωτιέμαι όταν ενα παιδί τώρα που τα σχολεία είναι κλειστά , ανοίξει την tv και δει αυτό το αίσχος πρωινιάτικα πως θα νιώσει ?
Είναι δυνατόν οι ανόητοι να προβάλουν τέτοια πράγματα πρωί πρωί ?

Παρακαλώ τους κυρίους διαχειριστές να σβήσουν το όνομά μου απο την επιστολή προς τον ΣΚΑΙ διότι εχω εξοργιστεί τόσο που θα βγάλω μέχρι και απο την μνήμη της tv τα στοιχεία του σταθμού ο οποίος είναι για τα μπάζα.

χεχεχε...

Επειδή έβαλε μια τέτοια σειρά το πρωϊ δε σημαίνει ότι είναι για τα μπάζα ο σταθμός.

Αν είναι για τα μπάζα ο ΣΚΑΙ τότε τι να πούμε για όλους τους άλλους?
Να μη παίρνουμε τηλεοράσεις με tuner μέσα τότε...

Σήμερα άνοιξα την tv πρίν απο λίγο και ο ΣΚΑΙ έδειχνε ενα έργο όπου άνοιγαν τα μέτωπα των ηθοποιών και είχε μέσα ενα γλιστερό πράγμα αηδία σκέτη , κάτι σαν alien , ξέρετε την ταινία επιστημονικής φαντασίας και αναρωτιέμαι όταν ενα παιδί τώρα που τα σχολεία είναι κλειστά , ανοίξει την tv και δει αυτό το αίσχος πρωινιάτικα πως θα νιώσει ?
Είναι δυνατόν οι ανόητοι να προβάλουν τέτοια πράγματα πρωί πρωί ?

Παρακαλώ τους κυρίους διαχειριστές να σβήσουν το όνομά μου απο την επιστολή προς τον ΣΚΑΙ διότι εχω εξοργιστεί τόσο που θα βγάλω μέχρι και απο την μνήμη της tv τα στοιχεία του σταθμού ο οποίος είναι για τα μπάζα.

θα νιωσει οπως ακριβως νιωθει οταν βλεπει καρτουν με βια,,η την Μενεγακη και τις αλλες που βγαινουν με φορεματα ιδανικα για βολτα στην Συγγρου
ειπαμε...η TV δεν ειναι για παιδια πλεον παει και τελειωσε..:nounder:

χεχεχε...

Επειδή έβαλε μια τέτοια σειρά το πρωϊ δε σημαίνει ότι είναι για τα μπάζα ο σταθμός.

Μα απο την στιγμή που θα τον βγάλω απο την μνήμη της tv για να μην βλέπει ο μικρός τα τέρατα στα μπάζα δεν τον πετάω ?

χεχεχε...

Μα απο την στιγμή που θα τον βγάλω απο την μνήμη της tv για να μην βλέπει ο μικρός τα τέρατα στα μπάζα δεν τον πετάω ?

Ε, άμα είναι έτσι φίλε μου βάλτου να βλέπει Μενεγάκη, να αποκτήσει κουλτούρα! :grinning-smiley-043

Σε τετοιες περιπτωσεις και εφ'οσον εχουμε διαθεση και χρονο να ασχοληθουμε, ενα τηλεφωνο στον (εκαστοτε) σταθμο και ενα καλο ξεχεσ%@ δεν κανει κακο...

Όταν με το καλό αποκτήσω παιδάκι, δεν πρόκειται να το βάζω να βλέπει τηλ.
Κακό πράγμα το χαζοκούτι παιδιά, εδώ είναι κακό για εμάς δεν είναι για τα παιδιά...???
Εμείς που δεν βλέπαμε πάθαμε τίποτα δλδ ?
Καλύτερα να παίζει με τα playmobil & τα lego του....

Πιστεύω πως ναι φίλε μου.
Μάλιστα πρόσφατα ξαναγόρασα για ανηψάκι μου το πειρατικό πλοίο playmobil από το jumbo. Το ίδιο ακριβώς είχα κ εγώ !!! :grinning-smiley-043

Πράγματι!
Βέβαια είναι πανάκριβα, αλλά ποια παιχνίδια δεν είναι?

Επειδή το θέμα της διαπαιδαγώγησης του παιδιού το σκέφτομαι ιδιαίτερα (άσχετα αν δε βρίσκομαι κοντά σε μια τέτοια κατάσταση) νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να μη γίνει το παιδί μας ο καινούυργιος πάσαρης.

Υπάρχουν παιχνίδια παιδαγωγικά και διασκεδαστικά, ενώ παράλληλα ακονίζουν και το μυαλό.

Η βαφτισημιά μου μετά από ένα puzzle που της πήραμε δε μπορεί να ξεκολλήσει! Μέσα σε ένα χρόνο έχει τελειώσει πολλά, και έχει φτάσει σε σημείο να λύνει puzzles για πολύ μεγαλύτερα παιδάκια.

Και χαίρομαι ιδιαίτερα!

θα νιωσει οπως ακριβως νιωθει οταν βλεπει καρτουν με βια,,η την Μενεγακη και τις αλλες που βγαινουν με φορεματα ιδανικα για βολτα στην Συγγρου
ειπαμε...η TV δεν ειναι για παιδια πλεον παει και τελειωσε..:nounder:

ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!!!!!!!

οι τηλεοπτικες εκμπομπες ειναι ακαταληλες για μικρα παιδια !

οταν βγαινει η Μενεγακη Ελεωνωρα κτλ, με μινι μεχρι τον αφαλο τι να δει το παιδι ;;;;:slapface:

η Τι ΒΙ ειναι για να βλεπουν τα παιδια τα ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ και τα ΝΕΜΟ τους ΜΑΖΙ με εμας .......:flipout: :flipout:

Τι λεμε ρε παιδια τωρα! Δηλαδη μας πειραζει μια σειρα φαντασιας του Σκαι και δεν μας πειραζει το παιδακι που βλεπει το κρεμασμα του Σανταμ, ολες τις ωρες της ημερας και σε ολα τα καναλια?

Τι λεμε ρε παιδια τωρα! Δηλαδη μας πειραζει μια σειρα φαντασιας του Σκαι και δεν μας πειραζει το παιδακι που βλεπει το κρεμασμα του Σανταμ, ολες τις ωρες της ημερας και σε ολα τα καναλια?

Μας πειράζουν και τα 2. Δε θα ήθελα να δει ούτε το ένα, ούτε το άλλο το παιδί μου. Και τα 2 μπορούν να παίζουν μετά τις 10 το βράδυ αν και το κρέμασμα του Σαντάμ κατά τη γνώμη μου δε θα έπρεπε να παίζει ποτέ. Ήθελα να ήξερα τι κάνει το ΕΡΣ και η ΕΣΗΕΑ.

Απάντηση: Re: ΣΚΑΙ και πρωινά

Μας πειράζουν και τα 2. Δε θα ήθελα να δει ούτε το ένα, ούτε το άλλο το παιδί μου. Και τα 2 μπορούν να παίζουν μετά τις 10 το βράδυ αν και το κρέμασμα του Σαντάμ κατά τη γνώμη μου δε θα έπρεπε να παίζει ποτέ. Ήθελα να ήξερα τι κάνει το ΕΡΣ και η ΕΣΗΕΑ.

ΑΑΑΑ, αυτοί ακόμα δε γύρισαν απ'την Αράχωβα! :flipout:

Το καλύτερο τελικά το είπε ο Βαγγέλης πιο πάνω .

Τώρα οσο για playmobil puzzles κλπ , με τον 10μηνών αδελφό απο δίπλα του , που μπουσουλάει και ότι υπάρχει τρώγεται , μάλλον θα κάνει να τα παίξει πολύ καιρό .

ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!!!!!!!

οι τηλεοπτικες εκμπομπες ειναι ακαταληλες για μικρα παιδια !

οταν βγαινει η Μενεγακη Ελεωνωρα κτλ, με μινι μεχρι τον αφαλο τι να δει το παιδι ;;;;:slapface:

η Τι ΒΙ ειναι για να βλεπουν τα παιδια τα ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ και τα ΝΕΜΟ τους ΜΑΖΙ με εμας .......:flipout: :flipout:

ω ναι...και που και που να διωχνουμε τα παιδια και καλα να πανε για διαβασμα και ναι περνουμε και ´'μεις ολιγον ματι απο Μενεγακη...:ernaehrung004:

Βεβαίως υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος.
Η τηλεόραση αντικατοπτρίζει την κοινωνία στην οποία θα ζήσουν τα παιδιά μας σε λίγα χρόνια.Καλό είναι να πάρουν μία γεύση,μην νομίζουν ότι όλα εκεί έξω είναι αγγελικά πλασμένα και πάντα υπάρχει happy end όπως στις ταινίες της Disney.
Δυστυχώς στην κοινωνία που θα ζήσουν ίσως δουν με τα μάτια τους χειρότερα απ' αυτά που προβάλει η τηλεόραση.

όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέει...

ξέρετε πολλά σημερινά παιδιά που να μην βλέπουν τηλεόραση (κανάλια και dvd)?

σας πληροφορώ είναι η μοναδική ευκαιρία για να κάτσουν λίγο ήσυχα και να μπορέσει ο γονιός να κάνει καμιά δουλειά του σπιτιού. Ειδικά αν είναι μοναχοπαίδι.