Hacker?pcs
AVClub Enthusiast
- 22 August 2010
- 883
Το δελτίο το μεσημέρι βγήκε με γραφικά HD, τώρα το κεντρικό βγήκε με SD γραφικά όμως με τεχνικά προβλήματα (δεν εμφανιζόντουσαν σωστά τα γραφικά στην αρχή). Μάλλον το πάνε για εκπομπές σε HD, αλλά χωρίς να διωξουν τις απαρχαιωμένες κάμερες τους..
To WWE και ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσαν σήμερα τη συμφωνία τους για να μεταδίδονται στην Ελλάδα τα κορυφαία προγράμματα της εταιρείας, το Raw και το Smackdown.
Κάθε εβδομάδα, με ημερομηνία έναρξης τις 2 Μαρτίου, ο ΣΚΑΪ θα μεταδίδει μία δίωρη εκδοχή του Raw τα Σάββατα στις 12 το μεσημέρι και το Smackdown την Κυριακή την ίδια ώρα. Και οι δύο εκπομπές θα έχουν ελληνική περιγραφή ενώ θα είναι διαθέσιμες on demand στο Skai tv Online.
Η απορια μου ειναι αφου εχουν σκοπο να δειχνουν τα ...ποιοτικα προγραμματα survivor και ολα τα σχετικα γιατι πηρανε το κυπελο αγγλιας και δεν το αφησανε σε καποιο αλλο καναλι να μπορουμε να το δουμε κ εμεις κανονικα....https://www.tribune.gr/media/news/a...quot-aytogkol-quot-me-to-kypello-agglias.html
Ενταξει δεν εχω λογια πλεον....εχουμε τους πολιτικους,το ποδοσφαιρο και το τηλεοπτικο προγραμμα που μας αξιζει....
Ο Αντ1 στην παρουσία του στο internet είναι ΤΡΑΓΙΚΟΣ, σε webtv και youtube ανεβάζει ΑΘΛΙΟ 360p το οποίο είναι από εγγραφή της μετάδοσης, δηλαδή κάνουν προσπάθεια να βγάζουν άθλια βίντεο και φυσικά τρώνε κράξιμο σε κάθε βίντεο στο youtube.
Έχω την αίσθηση ότι ο ΣΚΑΪ θα προσπαθήσει να είναι ο 1ος ελληνικός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός που θα εκμεταλλευτεί την υβριδική τεχνολογία.
Αυτή την στιγμή μεταδίδονται ταυτόχρονα:
από τον ΣΚΑΪ TV -> Survivor
ενώ στο Skai.gr-> (μέσω Youtube - κλειδωμένο μόνο για ελληνικές ip) Chelsea-Manchester United ζωντανά.
Προφανώς και έχει, το live streaming το κάνει σε 1080 (με τον ήχο να χαλάει βέβαια ανά 20 δευτερόλεπτα)Σωστός, νομίζω όμως ότι ανεβάζει σε υψηλή ανάλυση στον Ant1 Next.
Έχει την δυνατότητα να ανεβάσει σε υψηλή ανάλυση αλλά το κάνει στη συνδρομητική της υπηρεσία.
Προφανώς και έχει, το live streaming το κάνει σε 1080 (με τον ήχο να χαλάει βέβαια ανά 20 δευτερόλεπτα)
Δεν ήξερα την ύπαρξη αυτής της υπηρεσίας, τραγική επιλογή για την ελληνική αγορά. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να τρώνε κράξιμο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.