Σκαλωσιές στην Ακρόπολη τέλος!!! Ετοιμάστε τις μηχανές σας...

ΒΛΑΣΙΔΗΣ

AVClub Fanatic
19 June 2006
19,341
Θεσσαλονίκη
Στις 25 Μαίου οι αναστηλωτικές εργασίες στην Ακρόπολη τελειώνουν κι επίσημα. Τα Προπύλαια είναι πλέον ελεύθερα από σκαλωσιές, στις 20 Μαίου θα έχουν κατεβεί από το Ναό της Απτέρου Νίκης και στις 24 Μαίου δεν θα υπάρχουν σκαλωσιές στη βόρεια πλευρά του Παρθενώνα.

Κύριοι ετοιμάστε τις μηχανές σας και τα τριπόδια σας (για τη νύχτα).

Ειδικά ο ναός της Απτέρου Νίκης με εξιτάρει πολύ, καθώς δεν έχω καμιά φωτογραφία του. Βλέπεται είχε διαλυθεί για ριζικές επιδιορθώσεις πριν με πιάσει το φωτογραφικό μου.

Αρχές Ιουνίου θα είμαι στην Αθήνα...

αν δεν κάνω λάθος έχω στέρεο ζεύγος της Απτέρου Νίκης (μεταξύ άλλων) που είχα πάρει στα πλαίσια του διδακτορικού μου το 1984 σε διαθετικά....

Βλάση όταν έρθεις ενημέρωσε μας να προσπαθήσουμε να βρεθούμε!

Ωραία.... ας στρώσουμε πρόγραμμα λοιπόν. Προβλέπονται δυο επισκέψεις. Μια αργά το απόγευμα και μια πρωί με το άνοιγμα του αρχαιολογικού χώρου. Έτσι ώστε να πιάσουμε όλες τις πιθανές λήψεις. Φυσικά σκέφτομαι να στήσω και τριπόδι απέναντι στου Φιλοππάππου και αργά το βράδυ και -ίσως- και το ξημέρωμα. Βέβαια εκείνη είναι η πιο επικίνδυνη ώρα στου Φιλοπάππου διότι δεν ξέρεις ποιός έχει ξαπλώσει πού και πώς θα αντιδράσει μόλις καταλάβει την κίνησή σου στις 5 τα χαράματα.

Για να δούμε και τις δικές σας προτάσεις....

παίζει και κάποιο Σούνιο ή Αμφιαραείο ή Βραυρώνα;

Re: Απάντηση: Σκαλωσιές στην Ακρόπολη τέλος!!! Ετοιμάστε τις μηχανές σας...

τι παιδεύεστε? το καινούργιο photoshop cs5 τις αφαιρεί μόνο του τις σκαλωσιές...

...πλάκα κάνω!

το λες αυτό βρε, σε κάποιον που περίμενε 13 χρόνια; ;;;

Μέσα και εγώ στα σίγουρα.
Από τα υπόλοιπα που λέει ο Βλάσης το Σούνιο, ειδικά την εποχή αυτή, πρέπει να συμπεριληφθεί οπωσδήποτε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σκαλωσιές στην Ακρόπολη τέλος!!! Ετοιμάστε τις μηχανές σας...

το λες αυτό βρε, σε κάποιον που περίμενε 13 χρόνια; ;;;

Βλάση περίμενε άλλον έναν χρόνο, το 13 είναι γρουσούζικο νούμερο! :ernaehrung004:

...Αρχές Ιουνίου θα είμαι στην Αθήνα...

Ζητείται δανεικό κράνος για την κεφαλή του Βλάση!
(Καλά, κι ένα μοτοσυκλετιστικό μπουφανάκι μαζί με το κράνος δέν θα μας χάλαγε... )
... Έχω να σε γυρίσω... όπου θές!

Το μόνο κακό, είναι μπάς και σ' αρέσει τόσο που δέν θα θές να κατέβεις!
--------------------

Βλάση και λοιποί, για ό,τι κανονιστεί είμαι μέσα.
Απλά... σύρμα παράλληλα και στο [email protected] , μπάς και δέν ενημερωθώ έγκαιρα.
ΤΝΧ!

Κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι στην Αθήνα 26-29/5 για το συνέδριο της Πολιτικής Επιστήμης και Πολιτικού Λόγου. Άρα μπορούμε να τα πούμε από κοντά, έτσι δεν είναι;

Απάντηση: Re: Σκαλωσιές στην Ακρόπολη τέλος!!! Ετοιμάστε τις μηχανές σας...

Κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι στην Αθήνα 26-29/5 για το συνέδριο της Πολιτικής Επιστήμης και Πολιτικού Λόγου. Άρα μπορούμε να τα πούμε από κοντά, έτσι δεν είναι;

Ασφαλώς!

Σε περίπτωση που η συνάντηση γίνει Σάββατο απόγευμα/ Κυριακή ξημερώματα, αυξάνουν κατά πολύ οι πιθανότητες να είμαι εκεί.Με κάθε επιφύλαξη