Σκέφτομαι για Άγιο Όρος...

Re: Σκέφτομαι για Άγιο Όρος μετά το Πάσχα...

θα ήθελα να μεταφέρω τις πολύ καλές μου εντυπώσεις από την σημερινή παρέα καθώς και ευχαριστίες μου στον Βλάση που προσφέρθηκε να οργανώσει και να βοηθήσει την πραγματοποίηση αυτής της πολύ όμορφης πρωτοβουλίας.

κι εγώ ευχαριστώ για την παρέα, για τον καφέ και για τα επόμενα. Η σερβιτόρα πάντως ήταν αλλού...

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω...

Άντε την επόμενη ακόμα περισσότεροι! Η σερβιτόρα έεε? Θα πέσει φωτιά να μας κάψει ωρέ! :flipout:

Η χθεσινή συνάντηση πιστεύω μπορεί να θεωρηθεί πετυχημένη. Λόγω της σερβιτόρας!:flipout:

Πλάκα κάνω, χάρηκα που ξαναείδα τους περισσότερους και γνώρισα κάποιους άλλους. Ελπίζω και η εκδρομή σας να είναι πετυχημένη (σίγουρο αυτό), παρόλο που δε θα συμμετέχω λόγω ανωτέρας βίας....

Απάντηση: Σκέφτομαι για Άγιο Όρος μετά το Πάσχα...

Μιας και κανένας, από τους τρεις συμμετέχοντες, πιο πάνω, δεν αναφέρθηκε στη συνέχεια της συνάντησης, σε διπλανό μεζεδοπωλείο που μας σύστησε ο Κώστας, θα πω ότι η εξαιρετική παρέα των Βλάση, Δημήτρη, Γρηγόρη και Ηλία κατάφερε να χτυπήσει και να καθαρίσει όλα τα πιάτα με τους νόστιμους ψαρομεζέδες και τα ορεκτικά που γέμισαν το τραπέζι, με τη συνοδεία 1 τσίπουρου και 3 Πλωμαρίων (!!!) και ενδιαφέρουσας συζήτησης για πολλά θέματα.

Υπολογίστε με κατ' αρχήν (να είμαστε γεροί) και εμένα.

Η χθεσινή συνάντηση πιστεύω μπορεί να θεωρηθεί πετυχημένη. Λόγω της σερβιτόρας!:flipout:

Πλάκα κάνω, χάρηκα που ξαναείδα τους περισσότερους και γνώρισα κάποιους άλλους. Ελπίζω και η εκδρομή σας να είναι πετυχημένη (σίγουρο αυτό), παρόλο που δε θα συμμετέχω λόγω ανωτέρας βίας....

Πειτε μου τοσο νοματαιοι, ουτε ενας δεν ενας δεν εβγαλε μια φωτο ???

Όλοι με m4/3 είμαστε. Που να βγάλεις φώτο στο μισοσκοταδο ; :flipout:
Εσύ που είσαι νέο παιδί έπρεπε να έρθεις με την D750 να σώσεις την κατάσταση. :flipout:

Φωτο τραβηχτήκανε αρκετές όταν καθένας έπιανε τη μηχανή τη δική του ή του διπλανού και φαντάζομαι ότι όσοι είχαν μηχανές (Βλάσης, Δημήτρης, Ηλίας, Βασίλης) θα ανεβάσουν κάποιες και θα στείλουν στην παρέα.

Μια από τις ωραίες στιγμές, κατά τη γνώμη μου, ήταν όταν κατάφερε ο Δημήτρης, μετά από αρκετές προσπάθειες, να πετύχει τον Παναγιώτη στο Skype, και περιστρέφοντας το νέο του απόκτημα (lenovo) προσπαθήσαμε να χαιρετήσουμε και να μιλήσουμε με τον Παναγιώτη, αν και η μουσική του καφέ μπαρ δεν μας επέτρεπε να τον ακούσουμε.

Όλοι με m4/3 είμαστε. Που να βγάλεις φώτο στο μισοσκοταδο ; :flipout:
Εσύ που είσαι νέο παιδί έπρεπε να έρθεις με την D750 να σώσεις την κατάσταση. :flipout:

Αν περιμενατε απο μενα... :p

Με χαρά είδα παλαιούς φίλους και γνώρισα παλαιούς .. νέους για μένα... Γρηγόρη και Κώστα..
Εξαιρετική παρέα εύχομαι να βρεθούμε στο Τρίτση όπως είπαμε.
... Μα Καλά είμαι ο Μόνος που αδιαφόρησε για τη σερβιτόρα; .. καψούρης βλέπετε .....
Θα κοιτάξω τι τράβηξε η μικρή μου κάμερα αν και δε πιστεύω να δούμε φως. Είχε περάσει από το μυαλό μου να πάρω την S μα τελικά .....

Με χαρά είδα παλαιούς φίλους και γνώρισα παλαιούς .. νέους για μένα... Γρηγόρη και Κώστα..
Εξαιρετική παρέα εύχομαι να βρεθούμε στο Τρίτση όπως είπαμε.
... Μα Καλά είμαι ο Μόνος που αδιαφόρησε για τη σερβιτόρα; .. καψούρης βλέπετε .....
Θα κοιτάξω τι τράβηξε η μικρή μου κάμερα αν και δε πιστεύω να δούμε φως. Είχε περάσει από το μυαλό μου να πάρω την S μα τελικά .....

Βασίλη κάτι έχει νομίζω η μικρή σου... Αλλά πρόσεχε πριν ανεβάσεις κάτι, μην εκτεθούμε! :afro:

Αταρι να μην σ ανεβάσω;
Αν δεν θέλετε να ανεβάσω φάτσες να μου το πείτε..
δυστυχώς είχα τον 55mm στενός ο χώρος έτσι δυο μαζί δύσκολο ή όλη τη παρέα.

Στείλτες μου καλύτερα με mail και αν είναι καμία καλή την βάζω εγω! :flipout:

ανεβάζω ότι είχε ανέβει στη πρώτη συνάντηση.
τη δική σου θα την περάσεις από λογοκρισία.
βέβαια αν δεν είναι όλη η παρέα μαζί δεν ....