Σκέφτομαι για νέα 3D τηλεόραση

gizmos

New member
11 September 2010
2
Γεια χαρά και καλός σας βρήκα!

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια 3D TV ποία είναι η γνώμη σας για αυτή την νέα τεχνολογία, ξέρω ότι είναι ακόμα σε βρεφικό στάδιο.

Σκέφτομαι για μια 40" ή 46" led Samsung /LG έχετε να μου προτείνεται κάποια άλλη?

Ποια είναι η γνώμη σας για την Samsung UE46C9000?

Επίσης έχει καμιά διαφορά των κωδικών UE46C9000 με την UN46C9000 γιατί έχω ένα ξάδερφο που μένει στη usa και μπορεί να μου την φέρει από εκεί.

Εάν θέλεις LSD κοίταξε αυτήν Samsung UE46C8000 46'' για αγορά από USA θα σου έλεγα να το αποφύγεις .έχουν άλλη τάση ρεύματος ( 110 volt 60 herz) kai άλλο λογισμικο,

Εάν θέλεις LSD κοίταξε αυτήν Samsung UE46C8000 46'' για αγορά από USA θα σου έλεγα να το αποφύγεις .έχουν άλλη τάση ρεύματος ( 110 volt 60 herz) kai άλλο λογισμικο,

Αν είναι για LSD, και το Αμερικάνικο καλό είναι :flipout::flipout::flipout:

χαχαχαχα ναι για LSD και το αμερικάνικο καλό είναι ;)

Αν είναι μόνο για το θέμα του ρεύματος δεν έχω πρόβλημα γιατί έχω μετατροπέα που τα 220 τα βγάζει 110 ..με το λογισμικό όμως δεν ξέρω τι παίζει και πόσο διαφορετικό είναι, δεν με χαλάει αν δεν έχει Ελληνικά και είναι μόνο Αγγλικά, δεν γνωρίζω όμως για άλλες διαφορές που μπορεί να έχουν στα χαρακτηριστικά τους.

Τα αμερικάνικα προιόντα είναι στα 110 volt ενώ εδώ έχουμε 220. Άρα θα χρειαστείς μετασχηματιστή και το πράγμα μπερδεύεται ... Σκέψου να χρειαστείς service στα ηλεκτρολογικά της τηλεόρασης και να ψάχνεις για κάποιο ειδικό ανταλλακτικό στα 110 ... Για το 3D είμαι πολύ συγκρατημένος. Πιστεύω (φοβάμαι?) ότι εκεί που θα καταλήξει τεχνολογικά αυτή η ιστορία δεν θα έχει και πολύ σχέση με τα πρώτα μοντέλα που είδαμε φέτος. Ήδη στο εξωτερικό σε εκθέσεις παρουσιάζονται συνέχεια νέα μοντέλα ... Προσωπικά θα διάλεγα μια συσκευή με κριτήριο να καλύπτει ικανοποιητικά τις τωρινές μου ανάγκες σε ... 2D και θα περίμενα να δω την νέα τεχνολογία να ωριμάζει ...

Re: Απάντηση: Σκέφτομαι για νέα 3D τηλεόραση

Τα αμερικάνικα προιόντα είναι στα 110 volt ενώ εδώ έχουμε 220. Άρα θα χρειαστείς μετασχηματιστή και το πράγμα μπερδεύεται ... Σκέψου να χρειαστείς service στα ηλεκτρολογικά της τηλεόρασης και να ψάχνεις για κάποιο ειδικό ανταλλακτικό στα 110 ... Για το 3D είμαι πολύ συγκρατημένος. Πιστεύω (φοβάμαι?) ότι εκεί που θα καταλήξει τεχνολογικά αυτή η ιστορία δεν θα έχει και πολύ σχέση με τα πρώτα μοντέλα που είδαμε φέτος. Ήδη στο εξωτερικό σε εκθέσεις παρουσιάζονται συνέχεια νέα μοντέλα ... Προσωπικά θα διάλεγα μια συσκευή με κριτήριο να καλύπτει ικανοποιητικά τις τωρινές μου ανάγκες σε ... 2D και θα περίμενα να δω την νέα τεχνολογία να ωριμάζει ...
Συμπληρώνοντας σε αυτό που λέει εδώ ο φίλος, θα σου έλεγα αν θέλεις και 3d οπωσδήποτε να δεις καλλύτερα την Samsung ue46c8000 που και 3d είναι και στο ίδιο στυλ με τη 9000 ( 2,4 cm παχος ) και έχει λίγο καλλύτερη εικόνα ( δες αναλυτικό τεστ και στο full fd ) και στο 2d δε παίζεται και το σημαντικότερο μαζί με όλα τα άλλα, έχει αισθητά πιο χαμηλή τιμή, διότι είναι η δευτερη πιο ντιζαινάτη tv που κυκλοφορεί μετά τη 9000.
icon12.gif

Επίσης έχει καμιά διαφορά των κωδικών UE46C9000 με την UN46C9000 γιατί έχω ένα ξάδερφο που μένει στη usa και μπορεί να μου την φέρει από εκεί.

Εκτός και αν σκοπεύεις να χρησιμοποιείς την συσκευή μόνο ως μόνιτορ, σε καμμία περίπτωση μην πάρεις τηλεόραση από ΗΠΑ.

Εκτός από το θέμα του ρεύματος, οι εκεί συσκευές, δεν είναι συμβατές ούτε με το PAL, ούτε με το DVB-T, οπότε δεν θα μπορείς να δεις τηλεόραση, ούτε να συνδέσεις συσκευές που δουλεύουν σε PAL...