Σκέφτομαι να αγοράσω τη Sony XH90 , ερωτήσεις

olakala1

New member
8 June 2021
2
Παιδια Καλησπέρα, σκεφτομαι να την αγορασω , την εχω βρει σε καλη τιμη χωρις φπα, έχω μόνο μια ερώτηση. Διάβασα οτι όταν κλεινεις την τηλεοραση δεν σβηνει απλά απενεργοποιείται η οθόνη. Ισχύει κάτι τετοιο; Δεν υπάρχει τρόπος να σβήνει εντελώς;

Επίσης ότι προκύπτουν διάφορα θέματα όταν συνδέεις εξωτερικές πηγές ήχου.

Παιδια Καλησπέρα, σκεφτομαι να την αγορασω , την εχω βρει σε καλη τιμη χωρις φπα, έχω μόνο μια ερώτηση. Διάβασα οτι όταν κλεινεις την τηλεοραση δεν σβηνει απλά απενεργοποιείται η οθόνη. Ισχύει κάτι τετοιο; Δεν υπάρχει τρόπος να σβήνει εντελώς;

Επίσης ότι προκύπτουν διάφορα θέματα όταν συνδέεις εξωτερικές πηγές ήχου.
Η Τηλεόραση είναι android. Αν κλείσει εντελώς θα πρέπει να φορτώνει το OS κάθε φορά που την ανοίγεις.
Υπάρχουν θέματα με VRR, 4K/120Hz κλπ. Με πηγές ήχου τις περισσότερες φορές είναι θέμα καλωδίου και ρυθμίσεων.
Για να απολαύσεις τον καλύτερο ήχο, θα επιλέξεις τις 65' με τα έξτρα ηχεία.

Έχω την XH95 πάνω σε πολυμπριζο με διακόπτη και την σβήνω από το ρεύμα πάντα, όπως και όλο τον εξοπλισμό μου..

Κάθε φορά που ανάβω το ρεύμα χρειάζεται γύρω στα 15sec για να ακούσεις ένα "κλακ" και μετά πατάς το Power και ξεκινάει η TV να φορτώνει Android.
Συνολικά θελει 25sec για να δεις κανάλι.

Οι χρόνοι που αναφέρω είναι στο περίπου και είναι μικρότεροι.
Επίσης η δική μου έχει τον X1 Ultimate επεξεργαστή ενώ η XH90 τον X1 και παίζει ρόλο.

Last edited:
Καλησπέρα και πάλι και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τελικά έκλεισα την 9096 - 55' την βρήκα σε προσφορά. Με ενδιαφέρει netfllix , ote nova, youtube, και καμια εξωτερικη πηγη. Δεν ενδιαφερομαι προς το παρων για αγορα του play 5.