Σκέφτομαι να προβώ στην αγορά της Philips 55OLED754

Re: Philips OLED754 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα παιδιά.. Σκέφτομαι να προβώ στην αγορά της συγκεκριμένης τηλεόρασης..Αλλα δεν έχω δει μια φωτογραφία από το πλάι από πίσω να δω πως είναι η τηλεόραση.. Αν είναι λεπτή με ενδιαφέρει όπως μια LG oled παράδειγμα, πιο χαμηλά θα έχει όγκο αλλά προς τα πάνω? Είναι όμορφη τηλεόραση με μικρo πλαίσιο?

Καλημέρα παιδιά.. Σκέφτομαι να προβώ στην αγορά της συγκεκριμένης τηλεόρασης..Αλλα δεν έχω δει μια φωτογραφία από το πλάι από πίσω να δω πως είναι η τηλεόραση.. Αν είναι λεπτή με ενδιαφέρει όπως μια LG oled παράδειγμα, πιο χαμηλά θα έχει όγκο αλλά προς τα πάνω? Είναι όμορφη τηλεόραση με μικρo πλαίσιο?

Philips 55OLED754...source:[https://ultrahd.su/tv/philips/55oled754-obzor.html]
ultrahd.su-Philips-55OLED754-obzor-768x444.jpg

ultrahd.su-Philips-55OLED754-kommutacija.jpg

Καλημέρα xavito.. Αυτές τις φωτογραφίες τις είχω δει εννοείτε , αλλά είχα δει και στο θέμα της συγκεκριμένης tv μια φωτογραφία ενός παιδιού που ρωτούσε να την βάλει στο τοίχο και η τηλεόραση φαινόταν ογκοδες, μόνο αν ήταν η προηγούμενη τηλεόραση που είχε και έκανα λάθος.. Γι αυτό ρώτησα να μας βγάλει κάποιος κάτοχος φωτογραφία αν μπορεί..

Τελικά δεν άντεξα πήγα την παράγγειλα από Κωτσο.. και τη περιμένω τη Δευτέρα.. Αντε να δούμε.. Μου είπαν και για επέκταση εγγύησης συν 127 ευρώ αλλά σκέφτομαι να μην βάλω γιατί στα 1.200 θα μπορούσα να πάρω από public με 5 έτη εγγύηση την LG 55b9 oled..

Καλησπέρα, επειδή είμαι και γω σε αυτή τη φάση με ευχαρίστηση μαθαίνω για την 5ετή εγγύηση του Public για την LG 55b9 oled. Στην ουσία μιλάμε για 73 ευρώ διαφορά μεταξύ Philips 55Oled754 και LG55B9OLED. Και η ερώτησή μου είναι η ευνόητη: ποια από τις δύο να προτιμήσω;;; Ελκυστικό το ambilight ths philips μα μήπως η LG υπερέχει σε άλλα;

Καλησπέρα, επειδή είμαι και γω σε αυτή τη φάση με ευχαρίστηση μαθαίνω για την 5ετή εγγύηση του Public για την LG 55b9 oled. Στην ουσία μιλάμε για 73 ευρώ διαφορά μεταξύ Philips 55Oled754 και LG55B9OLED. Και η ερώτησή μου είναι η ευνόητη: ποια από τις δύο να προτιμήσω;;; Ελκυστικό το ambilight ths philips μα μήπως η LG υπερέχει σε άλλα;
Καλησπέρα... Πιστεύω φίλε ότι σίγουρα το ambilight θα κάνει την διαφορά.. Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα συν της τηλεόρασης.. Τα μείον της είναι η έλλειψη Bluetooth και το input lag που είναι στα 30..