Σκέψεις για αγορά PANASONIC 50PZ70...!

laios23

Senior Member
15 September 2006
346
Καλημερα σας και συγχαρητηρια για το πολυ κατατοπιστικο SITE.Ομολογω οτι με εχει βοηθησει αρκετα αυτο το φορουμ σε εναν τομεα που ημουνα παντελως ασχετος.....
αγορασα πλεον δικο μου σπιτι και πιστευω οτι ηρθε η ωρα να παρω μια καινουργια οθονη επιτελους μετα απο 1 χρονο σκεψης και συνεχους αναβολης...
η αποσταση θεασης ειναι περιπου 4-4.5 μετρα.θεωρειτε οτι ειναι υπερβολη η αγορα μιας 50αρας τηλεορασης???μηπως να παρω μια 42αρα και να κατσω στα αυγα μου???
Σκεφτομαι συγκεκριμενα για την PANASONIC 50PZ70.Τι λετε καλη επιλογη???ξερω οτι η PIONEER εχει καλυτερες οθονες αλλα η τιμη τους,τουλαχιστον για εμενα,ειναι απαγορευτικη.θεωρω,συμφωνα με αυτα που ειδα και διαβασα,οτι η καλυτερη επιλογη ειναι η ΡΖ70.βεβαια δεν ξερω αν ειναι καλα να την παρω τωρα η κατα Γεναρη μερια διοτι ειδα την κατιουσα που πηρε η αξια της PX70 και επαθα πλακα...!
Η χρηση που θα της κανω ειναι 70% για θεαση τηλεοπτικων καναλιων,20% για DVD και 10% γ9ια κανα PS3(αν το παρω τωρα τα χριστουγγενα)
την εχει δει κανενας να παιζει τηλεοπτικο σημα???(για την 50αρα μιλαω παντα).πως του φανηκε??μηπως θα φαινεται πολυ πιξελιασμα απο τα 4μ και θα ειναι χαλια????
επισης εμαθα οτι στις αρχες η πλασμα θελει στρωσιμο για καμια 200ρια ωρες και μετα καλιμπραρισμα.αξιζει τον κοπο να καλιμπραρει κανεις την τιβι του>???και αν ναι τι κοστος εχει περιπου???
επισης αν υπαρχουν και αλλοι που ενδιαφερονται για το συγκεκριμενο μοντελο ας ποσταρουνε μπας και πετυχουμε καμια καλυτερη τιμη απο τα 2500ε που κυκλοφοραει τωρα στην αγορα.
ευχαριστω εκ των προτερων.

Last edited:
Πολλα τα ερωτηματα σου. συνοπτικα πιστευω οτι η PZ70 αξιζει τα λεφτα της με το παραπανω. Εγω ειδα την 50PZ70 προσφατα μαζι με το stand της και ηταν ακρως εντυπωσιακη ακομη και κλειστη!:firstprize:

το STAND παει κανα 1000ρικο

-->http://www.megamarket.gr/panasonictys50pz700w-p-53386.html

εκτος αν ειδες κανενα αλλο.
Rivers εγω δεν την εχω δει καθολου απο κοντα την 50αρα ουτε καν σβηστη.περιμενω να την φερει το πλαισιο και να την τσεκαρω.παντως ειναι εντυπωσιακη η 42αρα ποσο μαλλον η 50αρα

το STAND παει κανα 1000ρικο

-->http://www.megamarket.gr/panasonictys50pz700w-p-53386.html

εκτος αν ειδες κανενα αλλο.
Rivers εγω δεν την εχω δει καθολου απο κοντα την 50αρα ουτε καν σβηστη.περιμενω να την φερει το πλαισιο και να την τσεκαρω.παντως ειναι εντυπωσιακη η 42αρα ποσο μαλλον η 50αρα

αυτο "πρεπει" να ηταν

H PZ70 ηταν διπλα σε μια 42Px70 και νομιζω οτι η πρωτη ηταν πιο ομορφη εμφανισιακα. :firstprize:

το θεμα δεν ειναι μονο η εμφανιση αλλα και η ποιοτητα απεικονισης.υπαρχει πουθενα κανενα αναλυτικο review για την 50αρα???την εχει αγορασει-τεσταρει κανενας αλλος συμφορουμιτης???

Από μέγεθος είσαι μια χαρά. Ακόμα κι αν σου φανεί υπερβολική τις πρώτες ώρες/μέρες θα το συνηθίσεις γρήγορα.

Για την χρήση που ανέφερες ακόμα και μια HDReady σε καλύπτει αν πιστεύεις πως τα 2500 είναι πολλά. Θα μπορούσες να πάρεις την 50άρα που τριπλάρει και σκοράρει (50PX70), αλλά η τιμή της δεν έχει πέσει σχεδόν καθόλου και είναι ασύμφορη σε σχέση με την 50PZ70. H Samsung 50Q96 υπάρχει κάτω από 2000 και είναι επίσης αξιόλογη πρόταση.

Από μέγεθος είσαι μια χαρά. Ακόμα κι αν σου φανεί υπερβολική τις πρώτες ώρες/μέρες θα το συνηθίσεις γρήγορα.

Για την χρήση που ανέφερες ακόμα και μια HDReady σε καλύπτει αν πιστεύεις πως τα 2500 είναι πολλά. Θα μπορούσες να πάρεις την 50άρα που τριπλάρει και σκοράρει (50PX70), αλλά η τιμή της δεν έχει πέσει σχεδόν καθόλου και είναι ασύμφορη σε σχέση με την 50PZ70. H Samsung 50Q96 υπάρχει κάτω από 2000 και είναι επίσης αξιόλογη πρόταση.
´

Άμα βρεί κανείς την PX70 σε 50" να με χαιρετήσει....Δεν υπάρχει καθόλου απόθεμα εδώ και πολύ καιρό

´

Άμα βρεί κανείς την PX70 σε 50" να με χαιρετήσει....Δεν υπάρχει καθόλου απόθεμα εδώ και πολύ καιρό

χμμμ,στο πλαισιο στο The Mall μου ειπανε απο βδομαδας παντως........!!!θαλω πολυ να την δω απο κοντα

παντως ειναι μεγαλο μπερδεμα τελικα η αγορα τιβι...εχεις 30 διαφορετικες προτασεις στο μυαλο σου,μπερδευεσαι δεν ξερεις τι να κανεις και τελικα κανεις μια πιλογη που πιθανον εκ των υστερων να σου φανει και η χειροτερη.ουτε σπιτι να αγοραζα..........!!!:bigcry:

´

Ακόμα κι αν υπάρχει κάπου διαθέσιμη νομίζω πως τα 2300-2500 που ζητάει είναι πολλά. Τόσο βρίσκεις και την PZ70.