Σκεψεις για αγορα samsung ue32h6410 και sony kdl-32w706bs

Παντως η αποψη μου ειναι να παρεις οποια σου αρεσε ως εικονα, αλλα οχι κατω απο 46-48". Πρι λιγες μερες ειχα αυτην την απορια και τωρα που εχω 48" σε αποσταση 2,5m, αρχιζει και μου φενεται μικρη. ΠΡΟΣΕΞΕ το καλα αυτο...

Ολα ειναι σχεδιασμενα, για να μην βγαζεις ακρη, να δειτε που καποια στιγμη θα βγαλει και η samsung ips panel και θα πει ξυλωθειτε ε..ξαναξυλωθειτε, για να δειτε την τελεια εικονα, μετα οι αλλοι θα βγαλουνε κατι αλλο ακομα καλυτερο, για να σε εχουνε παλι σε διλλημα, θα μειωνετε ακομα η καταναλωση, (ηδη ειδα philips 32αρα, που καταναλωνει 27 watt - δηθεν για το περιβαλλον) και παει λεγοντας.

Οι γωνιες θεασης των va panels της samsung ειναι πολυ μικρη.90-110 μοιρες max για να αρχισει να αλλοιώνεται πολυ η εικονα.Το καλο ομως με τις 6200/6400/6500 ειναι οτι εχουν περιστρεφομενη βαση οποτε εκτος και αν βλεπετε 5-6 ατομα τηλεοραση μπορεις να της γυρνας οπου θελεις.Αυτο κανω εγω και παντα εχω την καλυτερη εικονα.Περιστρεφετε αρκετες μοιρες οποτε το προβλημα με τις γωνιες θεασης λυνετε.

Mην ανησυχεις υπαρχουνε και καλυτερες λυσεις και IPS PANEL
Edit: Γιατι δεν ειναι καλες οι panasonic, καποιος μου ειχε πει: οταν η panasonic εβγαζε τηλεορασεις, η samsung (ιδρυθηκε το 88), και η lg ητανε στις σπηλιες...και δικιο ειχε.

Το πρόβλημα είναι πως το αντίτιμο για το μέγεθος των εν λόγω τηλεοράσεων είναι σχετικά υψηλό, ενώ με περίπου τα ίδια χρήματα μπορείς να βρεις λύσεις από 46"-50", που θα είναι καλύτερες για την απόσταση θέασής σου.

Re: Απάντηση: Σκεψεις για αγορα samsung ue32h6410 και sony kdl-32w706bs

Mην ανησυχεις υπαρχουνε και καλυτερες λυσεις και IPS PANEL
Edit: Γιατι δεν ειναι καλες οι panasonic, καποιος μου ειχε πει: οταν η panasonic εβγαζε τηλεορασεις, η samsung (ιδρυθηκε το 88), και η lg ητανε στις σπηλιες...και δικιο ειχε.

και η ford ηταν η πρωτη που εφτιαξε μοντελο παραγωγης σημαινει πως ειναι καλυτερη απο μερσεντες??κανεις δεν ειπε οτι η πανασονικ ειναι κακες....

Το πρόβλημα είναι πως το αντίτιμο για το μέγεθος των εν λόγω τηλεοράσεων είναι σχετικά υψηλό, ενώ με περίπου τα ίδια χρήματα μπορείς να βρεις λύσεις από 46"-50", που θα είναι καλύτερες για την απόσταση θέασής σου.
Nαι ενταξει, μ'αυτη ομως την λογικη μπορεις να πας και εδω, το θεμα παιδια ειναι οι γωνιες θεασης, κατι που δεν υπαρχει στην panasonic, ε και οτι πληρωνεις παιρνεις.

Δεν ισχύει απαραίτητα αυτό. Μπορείς να πάρεις λιγότερα από αυτά που πληρώνεις και το αντίθετο. Για αυτό και η προτροπή για μεγαλύτερη τηλεόραση, γιατί οδηγείσαι προς λανθασμένη επιλογή...

Λανθασμενη επιλογη η panasonic, αν παρω samsung (και εγω γι'αυτην σκεφτομουνα) και μετα το μετανοιωσω, τι νοημα εχει, ο φιλος ο @hxostil αναφερει, πρεπει να εισαι καρφι για να δεις σε samsung es7000, λοιπον?

Re: Απάντηση: Σκεψεις για αγορα samsung ue32h6410 και sony kdl-32w706bs

Λανθασμενη επιλογη η panasonic, αν παρω samsung (και εγω γι'αυτην σκεφτομουνα) και μετα το μετανοιωσω, τι νοημα εχει, ο φιλος ο @hxostil αναφερει, πρεπει να εισαι καρφι για να δεις σε samsung es7000, λοιπον?

χωρις καμια υπερβολη...μονο σε αυτο το μοντελο ομως ηταν τοσο εντονο..δεν με ενοχλει γιατι ειμαι κεντρο...