σκεψεις για αμεση αγορα(μεχρι αυτο το σαββατο) nikon d7000 ή nikon d90

Re: Απάντηση: Re: σκεψεις για αμεση αγορα(μεχρι αυτο το σαββατο) nikon d7000 ή nikon

καταρχην σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις!

τωρα giann εννοειται οτι η κανονικη τιμη της d7000 πχ ειναι περιπου 1050 ευρω ας πουμε,οποτε στα 1200 ευρω οι "ατοκες" δοσεις εχουν ηδη προστεθει.

απλα ακομα και ετσι ειναι το καλυτερο εντοκο επιτοκιο που βρηκα απο πολλα μαγαζια στο νετ αλλα και εξω...
μετρητα δεν εχω με τιποτα ασε...

με βλεπω για d90 για να εχω και το περιθωριο να παρω και ενα-δυο καλους φακους γιατι η d7000 απο την στιγμη που δεν εχει τρελη διαφορα(τουλαχιστον για εναν ερασιτεχνη σαν και εμενα),θα με ζορισει πολυ οικονομικα ακομα και για την αγορα ενος εξτρα καλου φακου...

καποιος μου προτεινε ακομα και την δ3100 και 3 καλους φακους αλλα δεν ξερω τωρα με μπερδεψε....:idea:
Κατά τη δική μου άποψη αυτή είναι η καλύτερη επιλογή.

Re: Απάντηση: Re: σκεψεις για αμεση αγορα(μεχρι αυτο το σαββατο) nikon d7000 ή nikon

Κατά τη δική μου άποψη αυτή είναι η καλύτερη επιλογή.
Εννοώ την d90.

τελικα πηρα παιδια την d90 με τον 18-105 απο ενα μαγαζι στην μητροπολεως τον ΦΩΤΟΔΕΣΜΟ στα 839 ευρω με 24 δοσεις.(τελικη τιμη βγαινει κοντα 885 ευρω)
στην ουσια την πηρα 50 ευρω πιο ακριβα απο οτι θα την επαιρνα στα media markt επειδη εκει θα μου εδιναν μια δωροεπιταγη 50ευρω(την οποια η αληθεια ειναι δεν θα την χρησιμοποιουσα απο πραγματικη αναγκη..)
μια διαφορα ειναι οτι η τσαντα που εδιναν στα media ηταν τελικα μια τελειως ..ψευτικη ενω τωρα πηρα μια πολυ καλη της nikon που ειδα οτι αν την παρεις ξεχωριστα εχει τιμη 32 ευρω..
το πιο σημαντικο που καταλαβα ομως ειναι το service support που θα εχω απο εδω και περα...

υ.γ. στο μαγαζι που πηγα τους εκανε εντυπωση οτι στα media markt ειχαν ολες τις nikon με τον φακο 18-105 σαν κιτ ενω αυτοι που τις παιρνουν απο την ελληνικη αντιπροσωπεια την νικον δ90 πχ την παιρνουν με τον 18-105 και την δ3100 με τον 18-55.
μου ειπαν οτι προφανως τις φερνουν απο γερμανια και παιζει και αυτες οι λιγο πιο χαμηλες τιμες τους να εχουν το ρισκο οτι ειναι βιτρινας κτλ κτλ..
επισης στο service τους αν παθει κατι ισως αλλαζουν καποια πραγματα οταν ολο το κολπο γινεται μεσω media markt..(σερβις εκτος ελλαδας,ισως καθυστερηση του ποτε θα την παρεις ξανα κτλ)
γενικα παντως με προετρεψαν να μην αγοραζω απο τετοια μαγαζια για να κερδισω ...50 ευρω γιατι για να ειναι τοσο πιο φτηνα ισως κατι αλλο παιζει..αφου οι τιμες ειναι πολυ συγκεκριμενες...

τελοσπαντων τωρα αρχιουν τα δυσκολα...ευχαριστω πολυ γιατι ξερω οτι σας ψιλοεπρηξα..ευχαριστω και παλι..

δεν πιστευω οτι θα ειχες προβλημα αν αγοραζες απο Media Markt... νομιζω οτι απλα προσπαθουσαν να σε πεισουν να μην ψωνισεις απο αλλου...

τελος παντων... μην τα σκεφτεσαι αλλο αυτα...

καλοριζικη η μηχανη φιλε μου!!!

το σκεφτηκα αλλα οκ μικρη διαφορα..σε ευχαριστω πολυ!

καλοριζικη εκανες πολυ καλη επιλογη ,και εγω ειχα το ιδιο διλημμα πριν απο 6 μηνες και τελικα πηρα την D90 και δεν το μετανοιωσα .....καλες φωτογραφιες !

Φίλε μου καλορίζικη.. Σου ευχομαι όχι μόνο να μάθεις αλλά και να το ευχαριστηθείς..!

Καλορίζικη και καλές λήψεις. Πρόκειται για πληρέστατη μηχανή. Και ο 18-105 είναι ο ιδανικός εισαγωγικός (και όχι μόνο) φακός. Επ' ουδενί μη βιαστείς να τον αλλάξεις.

ανεβασα καποιες φωτογραφιες αφου μετα απο τοσο πρηξιμο επρεπε να δειτε και καποιο ...αποτελεσμα.. :laugh:

οι φωτογραφιες ειναι λιγο "χυμα" βγαλμενες αφου ουτε τα φοντα κοιταω να ειναι καλα καποιες φορες ουτε και πολλα αλλα..σε αυτο φταει ισως λιγο οτι ειμαι στην φαση που ψαχνομαι και γνωριζω τις λειτουργιες της..

πχ στην εστιαση αλλα και στην φωτομετρηση εχει διαφορα που με μπερδευουν αλλα σιγα σιγα τα βαζω σε μια ταξη...

παντως οσο την μαθαινω,τοσο με εκπλησσει.. :guitarist:

http://www.flickr.com/photos/takispolitis/