Πάντως αυτό το λινκ το έχω σώσει στους σελιδοδείκτες μου κι όποτε το πατάω είναι διαθέσιμο,με τιμή φθίνουσα.
Τεσπά,καλή προσπάθεια και καλή συνέχεια.![]()
Να ρωτήσω ξανά, πήραμε προσφορά από hifiglobe ?
Το μόνο παράπονο που έχω ακούσει είναι τα υψηλά μεταφορικά. Απλά δεν νομίζω ότι χάνουμε τίποτα να στείλουμε και εκεί τις απαιτήσεις μας για να δούμε τι μπορούν να κάνουν και στις τιμές και στα μεαφορικά. Αν παρόλα αυτά κάποιος φίλος έχει ακούσει κάτι άλλο αρνητικό ας το αναφέρει.
οκ κανε τη σχετικη ερευνα, μεσω καποιου σχετικου ποστ και οταν ειναι οκ πες μου να στειλω
Επισης στο hifiglobe.com
Best Price Guarantee
If you find a brand new item at a lower price on another retail site, we'll beat that price.
It's easy, simply and fast. Please fill out the 'Contact Us' form below, or email us directly to [email protected].
Please include the:
• Product Name
• Website’s name and web address where you found the better price
• Product price and web address directly to the product on the other website
We'll verify the store and the price within 24 hours.
After your request is approved, we'll give you a lower price.
εμενα μου εστειλε αυτα τα λινκ, σαν τις προσφορες που μας κανει.
Φισικα μειωνεται αφου ζηταω ολο και πιο καλη τιμη
Shipping and Payment Informations
Our Prices are TOTAL. There are no hidden fees and costs.
WE ARE SELLING ONLY INSIDE EUROPEAN UNION,
YOU DO NOT HAVE TO PAY CUSTOM DUTIES AND VAT!
...
...
ειναι πολλα αυτα που δεν ξερουμε και πολλα αυτα που καθοριζουν τις τιμές
...
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ HiFiGlobe ΚΑΙ ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
:grandpa: ΣΩΣΤΟΣ!Ρε παιδιά με παρεξηγήσατε. Δεν τραβάω κανένα ζόρι να ψωνίσουμε από HiFiGlobe. Απλά είπα να τους ζητήσουμε προσφορά για να δούμε αν όντως θα μας κάνουν τις καλύτερες τιμές και στη συνέχεια αυτές να τις χρησιμοποιήσουμε σαν διαπραγματευτικό χαρτί στους υπόλοιπους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.