Σκέψεις γιά Power Buy Onkyo TX-SR 876 & SR 906...

θεωδοση πεs και στα αλλα παιδια σε περιπτωση που η αγορα γινη απο Schlauershoppen να του πιτε και για εμενα επιδη εγω εκανα την αγορα απο εκει και μπορη να πεση και αλλο η τιμη και να ισχιη και για εμενα ηπεριπτοση βλαβηs των 886 των αγωρασα εγω για οπιον ενδιαφερετε 1583 ευρα πολλυ καλλη η σκεψη αντε να κανουμε και για κανεναν τελικο

Λοιπον ξαναφτιαχνουμε την λιστα με βαση τις τιμες που ηδη εχουμε .
Θελω να βαλετε το ονομα σας και το μοντελο που ζητατε οσοι ειστε προθυμοι να αγορασετε με αυτες τις τιμες. Απλα κανετε copy την λιστα και την αντιγραφεται σε νεο ποστ με το ονομα σας. Σειρα προτερεοτητας εαν χρειαστει θα τηρηθει με μαση την αρχικη λιστα . Ο Andreas τουλαχιστον μας εχει απαντησει πως εχει αποθεμα.

1) Svellinis ΤΧ-ΝΧ 906 black
2) Desp TX-SR 876 silver

2) Desp TX-SR 876 silver
3) DimitrisL TX-NX 906 black
4) Theodosis O. PR-SC 886 black
5) Pats TX-SR 876 black

2) Desp TX-SR 876 silver
5) Pats TX-SR 876 black
6) Dimitris TX-NX 906 Slilver

2) Desp TX-SR 876 silver
5) Pats TX-SR 876 black
7) ecodrifter TX-SR 876 black

για δικους μου λογους θα πρεπει -δυστυχως- να αποσυρω τη συμετοχη μου:bigcry:

καλη συνεχεια παιδια!

εγω θα περιμενω την τελικη τιμη και απο england για να δω εαν συνεχισω
για 886 η 876 .
ετσι και αλλιως ειπατε οτι θα περιμενουμε λιγες μερες ακομη ...
ευχαριστω .

Me too. Αν και 1 λίρα = 1,13€ σήμερα ακόμα έχουν αρκετά καλές τιμές.
Αναρωτιέμαι δεν βλέπει την προσπάθεια ο εδώ αντιπρόσωπος να μας κάνει μια προσφορά?

2) Desp TX-SR 876 silver
5) Pats TX-SR 876 black
8) ΧΡΗΣΤΟΣΜ TX-NX906 SILVER

Απάντηση: Re: Σκέψεις γιά Power Buy Onkyo TX-SR 876 & SR 906...

Me too. Αν και 1 λίρα = 1,13€ σήμερα ακόμα έχουν αρκετά καλές τιμές.
Αναρωτιέμαι δεν βλέπει την προσπάθεια ο εδώ αντιπρόσωπος να μας κάνει μια προσφορά?
Ναι θα μας κοψει κοντα στα 1000 ευρω το κομματι για να ερθει στα επιπεδα του Γερμανου :party:

Υπαρχει μια τελευταια εξελιξη απο το Techknikdirect.de και αφορα τα μεταφορικα .
Ο Matthias μας λεει πως εαν ειναι εφικτό μπορουμε να βαλουμε μια (1) μονο παραγγελια πχ 7 onkyo 876 και να μας τα στείλει μονο με 22 ευρω !! Ναι καλα κουσατε ! Αφου μολις μου το είπε στο τηλεφωνο του ζητησα να μου το στείλει σε email και το εκανε!
Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν αποθέματα σε stock οι ενισχυτες που ζηταμε και οτι θα πρεπει να περιμένουμε τουλαχιστον 3 εβδομαδες μεχρι να παραλάβει απο την ΜΑΜΑ ONKYO !
Και επειδη γνωριζετε οτι γενικα υπαρχουν προβληματα με τις παραδοσεις πρεπει ο καθε ενδιαφερομενος να δει τι θέλει να κανει και εαν ειναι διατεθιμένος να κινηθεί.
Το δεδομενο ειναι οτι ο Mattias (Techknikdirect) εχει καλη τιμη με μονο 22 ευρω μεταφορικα η και καθολου εαν παραγγειλουν μαζικα πολλοι αλlα δεν εχει stock !!! Ενω ο Ανδρεας(ΣΛΟΠΕΝ) εχει καλυτερες τιμες στους 876 αλλα οχι καλα μεταφορικα!!! Επιισης εχει καλό stock !! Εδω σας θέλω! Ισως να βολεψει κάποιους το COD (cash on Delivery) που εχει !
Επλπιζω αργοτερα να εχουμε καποιες πληροφοριες και απο τον Στεργιο που απο οσο γνωριζω πηζει !! Εν αναμονη λοιπόν !!

Στο μονο πραγμα που ειναι φ8ηνος βρηκε και αυτος(τεχνικντε) να κανει εξυπηρετηση!!! :violent-smiley-030: Δεν φτανει που δεν κοβει φραγκο, τον εχει παει και 1100 απο 1000 που τον ειχε πριν λιγο καιρο(876). Ειναι και το απο8εμα της Ονκιο 3 πουλακια κα8ονται εντωμεταξυ. Σημερα ισως να εχουμε και απαντηση απο Αγγλια μερια οποτε βλεπουμε.

...Το οτι 8α επρεπε να παρακολου8ω και το χρηματιστηριο για να παρω ενισχυτη δεν το περιμενα ποτε:grinning-smiley-043

Last edited:
Βασικα ειναι φθηνος στον 906 οπου ειναι 1298 + 22 ευρω μεταφορικα (οπου εαν μπουνε 3 ατομα μαζι πανε και τα μεταφορικα ! ) αλλα ελα που δεν εχει stock !!

Απο Γερμανια εχουμε τελειωσει με την αναζητηση και τα παργματα ειναι απλα .
876 και 886 οι καλυτερες τελικες τιμες που εχουμε (μεταφορικα + ενισχυτες) ειναι απο τον Ανδρεα. Ο οποιος δεν μας δεσμευει να αγορασουμε τους 906 απο αυτον .
Στον 906 καλυτερη τελικη τιμη εχει ο Ματθαιος αλλα ενισχυτες θα εχει σε τρεις εβδομαδες στην καλυτερη περιπτωση.
Εαν λοιπον δεν εχουμε κατι καλυτερο απο Αγγλια .
Οσοι θελουν 876 και 886 αγοραζουν απο Ανδρεα μαζι με αυτους που βιαζονται να αποκτησουν τον 906.
Οσοι θελουν 906 και δεν βιαζονται παραγγελνουν απο τον Ματθαιο.
Παναγιωτη ποτε τελειωνεις με το θεμα της Αγγλιας ?

2) Desp TX-SR 876 silver
5) Pats TX-SR 876 black
8) ΧΡΗΣΤΟΣΜ TX-NX906 SILVER
9) nableman TX-SR 876 black