Σκέψεις γιά Power Buy Onkyo TX-SR 876 & SR 906...

1) Svellinis ΤΧ-ΝΧ 906 black
2) Desp TX-SR 876 silver
3) DimitrisL TX-NX 906 black
4) Theodosis O. PR-SC 886 black
5) Pats TX-SR 876 black
6) Dimitris TX-NX 906 Slilver
7) ecodrifter TX-SR 876 black
8) ΧΡΗΣΤΟΣΜ TX-NX906 SILVER
9) nableman TX-SR 876 black
10)spcom TX-SR 876 BLACK

1) Svellinis ΤΧ-ΝΧ 906 black
2) Desp TX-SR 876 silver
3) DimitrisL TX-NX 906 black
4) Theodosis O. PR-SC 886 black
5) Pats TX-SR 876 black
6) Dimitris TX-NX 906 Slilver
7) ecodrifter TX-SR 876 black
8) ΧΡΗΣΤΟΣΜ TX-NX906 SILVER
9) nableman TX-SR 876 black
10)spcom TX-SR 876 BLACK

Re: Απάντηση: Σκέψεις γιά Power Buy Onkyo TX-SR 876 & SR 906...

Απο Γερμανια εχουμε τελειωσει με την αναζητηση και τα παργματα ειναι απλα .
876 και 886 οι καλυτερες τελικες τιμες που εχουμε (μεταφορικα + ενισχυτες) ειναι απο τον Ανδρεα. Ο οποιος δεν μας δεσμευει να αγορασουμε τους 906 απο αυτον .
Στον 906 καλυτερη τελικη τιμη εχει ο Ματθαιος αλλα ενισχυτες θα εχει σε τρεις εβδομαδες στην καλυτερη περιπτωση.
Εαν λοιπον δεν εχουμε κατι καλυτερο απο Αγγλια .
Οσοι θελουν 876 και 886 αγοραζουν απο Ανδρεα μαζι με αυτους που βιαζονται να αποκτησουν τον 906.
Οσοι θελουν 906 και δεν βιαζονται παραγγελνουν απο τον Ματθαιο.
Παναγιωτη ποτε τελειωνεις με το θεμα της Αγγλιας ?

Τo 8εμα της Αγγλιας χρειαζεται κανα δυο ημερες. Και εξηγουμαι.
Το συγκεκριμενο καταστημα απο οτι εχω καταλαβει δεν δουλευει μεσω κεντρικης απο8ηκης. Παραγγελνει ενα Χ απο8εμα το οποιο εν συνεχεια μοιραζει. Μου ζητησε λιστα με τα κομματια για να δει τι μπορει να μαζεψει και τι μπορει να βρει απο τον Ονκιο ντιλερ του, απο τον οποιο παραγγελνει συμπληρωματικα κα8ε Παρασκευη.
Αφου ολοκληρω8ει αυτη η διαδικασια και δουν τι εχουν να μας δια8εσουν, 8α αναλαβει το τμημα προσφορων για τιμη. Να πω εδω οτι το 8εμα καλυτερης τιμης 8υχτηκε με τις τελευταιες συζητησεις αφου το κυριως προβλημα με την Αγγλια ηταν εξαρχης η μεταφορα και οχι τοσο η τιμη τους. Θυμιζω οτι ΚΑΝΕΝΑ Αγγλικο καταστημα(απο τα οσα εχω ψαξει και εχω βρει εγω τουλαχιστον) δεν στελνει αλλου εκτος απο UK mainland, Σκωτια, Ιρλανδια.
Παραλληλα υπο εξελιξη ειναι και το 8εμα της μεταφορικης.
Αυτα προς το παρων.

Re: Απάντηση: Σκέψεις γιά Power Buy Onkyo TX-SR 876 & SR 906...

Theodosis O . Ειμαι αυτοs που μιλισαμε για των 886 το τηλ ειναι εκει που εγραψα τηs εντιποσηs ευχαριστω
Καλησπέρα , μην περιμενεις και συντομη απαντηση απο τον Θεοδοση γιατι βρισκετε ο κακομοιρης μακρυα στην Σαγκαη για επαγγελματικο ταξιδι!!
Απλα κανε υπομονη-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σκέψεις γιά Power Buy Onkyo TX-SR 876 & SR 906...

Καλησπέρα , μην περιμενεις και συντομη απαντηση απο τον Θεοδοση γιατι βρισκετε ο κακομοιρης μακρυα στην Σαγκαη για επαγγελματικο ταξιδι!!
Απλα κανε υπομονη-bye-

Κακομοιρης και Σαγκαη και επαγγελματικο ταξειδι που σημαινει οτι πληρωνεται κιολας. Αυτος ειναι το αρσενικο της καλομοιρας καλομοιρης :flipout:

Για όσους ανησυχούν για τις νέες τιμες των ONKYO ισχυουν τα εξής :
Οπως μας απαντησε και ο Matthias (techknikdierct.de) οι τιμές θα είναι αυτες που μας εχει πεί για πχ 905 1299 + 22 μεταφορικά αλλα οπως μου απαντησε
πρεπει :
Hello Christos,

the prices for your offer does not change.

You have to pre-order the remaining receivers for the specified delivery time.
We don't order such a huge amount without any an order.

Best regards,

TECHNIKdirekt.de

Matthias Herold
------------------------
Tel: 0931-9708-821
Fax: 0931-9708-850
[email protected]

klicken, anmelden, sparen
www.technikdirekt.de/newsletter

Αρα θα πρέπει να ενεργησουν συντομα οι ενδιαφερομενοι για τον 906 (τουλαχιστον αυτος συμφερει για αγοαρα απο εκει !!)

svellinis τι κανει ο Theodosis δεν ηρθε ακομα εχω προβλιμα με των 886 δεν μπορω να διλοσω τα ηχεια μονο τα δυο μπροστινα βλεπη και οταν παω να κανω σεταπ μου βγαζη προβλιμα δεν πιστευω οτι φτεη ο ενισχιτη καπιο λαθο κανω εγω εδωσα σε εναν γνωστο μου να κανει μεταφραση το μανουαλ τη τιμη σα ηπε ο αντρεα για 886 αμα θελει στιλε μηνυμα 6995918950 και θα σε παρω τηλ. θελω να σε ρωτισω γιτη δεν μπωρο να βαλω αγγελια για να πουλισω κατι μηχανιματα που εχω

Margas Ioannis : Απο οσα γνωριζω ο Θεοδωσης θα ερθει κατα το τελος του μηνα !! Οτι Παραγγειλει θα ειναι μεσω καρτας ηλεκτρονικα /
Τα εμαιλ του τα παιρνει κανονικα !

Παιδιά αναγκάζομαι να αποχωρήσω από τη λίστα για προσωπικούς λόγους.

Ευχαριστώ και καλή συνέχεια.

Ni Hao - που παει να πει 'Γεια Σας'

Μπορει να μη μπορω να σας τηλεφωνησω
αλλα παρακολουθω το power buy.
Ασχετο, εδω ο 906 εχει 2000 ευρω.
Τον ακουσα εχθες να οδηγει τα JM Lab Mini Utopia.

svellinis τι κανει ο Theodosis δεν ηρθε ακομα εχω προβλιμα με των 886 δεν μπορω να διλοσω τα ηχεια μονο τα δυο μπροστινα βλεπη και οταν παω να κανω σεταπ μου βγαζη προβλιμα δεν πιστευω οτι φτεη ο ενισχιτη καπιο λαθο κανω εγω εδωσα σε εναν γνωστο μου να κανει μεταφραση το μανουαλ τη τιμη σα ηπε ο αντρεα για 886 αμα θελει στιλε μηνυμα 6995918950 και θα σε παρω τηλ. θελω να σε ρωτισω γιτη δεν μπωρο να βαλω αγγελια για να πουλισω κατι μηχανιματα που εχω
Αγγελια δεν μπορεις να βαλεις γιατι δεν εχεις ποσταρει 70 μηνυματα ακομα.
Ειναι κανονας στο avclub αγγελιες να βαζουμε οταν συμπληρωσουμε τα 70 μηνυματα .
Δεν εχεις ενεργοποιησει τα προσωπικα μηνυματα και δεν μπορουμε να σου στειλουμε πμ.
Θα σου στειλω το τηλεφωνο μου με μηνυμα στο κινητο σου ωστε να με καλεσεις .

Καλή εβδομάδα σε όλους,
Ελπίζα πως πρέπει να τελείωνουμε με το θεμα της ερευνας !
Οτι εχουμε σαν δεδομενο αε το αξιοποιησουμε !!
Νομίζω πως και τα δύο μαγαζια απο Γερμανία καλύπτουν καθε βαλαντιο!!
Εγω αποφασισα θα παρω τον ενισχυ´τη μου απο tecknickdirect !
Δεν εχει νοημα να χανουμε αλλα χρόνο .
Οι τιμές ειναι δυσμευμενες οποτε οσοι πιστοι ας προσελθουν !

Συμφωνώ και επαυξανω,
βρισκω ότι ο Sclauerschopen εχει αυτη τη στιγμη (για τον 876) την τιμη που ειχαμε πει πως θα μας εκανε ως powerbuy.
Δεν χερω τι εχει γινει στο μεταξυ αλλα επειδη βλεπω μια ταση ανόδου των τιμων, αυριο το πρωι κανω την παραγγελια.
δε νομιζω να υπαρχει παρεξηγηση
e

Δεν υπαρχει τπτ νεοτερο. Εντωμεταξυ και οι τιμες τους ανεβηκαν, και η λιρα επισης. Το χασαμε το κορμι πατριωττττττη

Και τα δυο μαγαζια εχουν το τυπικα στοιχεια των μελων του Avclub οποτε μια υπενθυμηση οτι ειμαστε απο το power buy of Avclub φθανει για να γινουν μας δωσει τις τιμες που ειπαμε μην διστασετε να στειλετε πρωτα email τονιζωντας ποιοι ειστε και θα σας δωσουν πληροφοριες πως θα παραγγειλετε η θα προ-παραγγειλετε !!
Θεοδοση θελεις καποια βοηθεια η θα σου παραγγειλω εγω ?

Οσοι θελουν να προχωρησουν σε αγορες απο τον Andrea κανουν κανονικα την παραγγελια τους και αφου την ολοκληρωσουν το συστημα θα τους στειλει ενα email επιβεβαιωσης σε αυτο θα απαντησουν ετσι :

Dear Andreas,
This order is part of the power buy order we are going to make from avclub so please make the discount as promised for Onkyo TX-SR876
--------------------------------------------------------------

Οταν το διαβασουν θα σας απαντησουν οτι θα εκτελεσουν την παραγγελια σας με την νεα τιμη.

Εαν εχετε προβλημα στειλτε μου pm