Σκέψεις γιά Power Buy Onkyo TX-SR 876 & SR 906...

Μηπως ξερετε σε ποσες μερες παραλαμβανουμε απο τοτε που θα δωσουμε την παραγγελια?

Χαιρετισμους απο τη μακρινη Σαγκαη.

Εαν δεν κανω λάθος 1 με 2 εβδομάδες αλλα συνήθως σε μια βδομάδα οι περισσοτεροι θα έχουν παραλάβει !!
Εσυ ετσι και αλλιως οτα θα αργήσεις να γυρίσεις οποτε ο χρόνος ειναι υπέρ σου !! Τι να πουμε και εμεις που λιώνουμε στο περίμενε !!!
Αντε με το καλό να μας ερθεις πισω !

Επειδή παρα τις έντονες και φιλότιμες προσπάθειες των φίλων για να πετύχουμε ιδιαίτερες τιμές , κατα την γν'ωμη μου δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα , και απο Αγγλία οι εξελίξεις καθυστερούν....αναγκάζομαι να αποχωρήσω απο το ενδιαφέρον που εχω εκδηλώσει γαι την αγορά ενισχυτή.
Για μια ακόμα φορά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όσουν ασχολήθηκαν με το power buy αυτό , και ζητώ συγνώμη εαν διμιουργώ πρόβλημα....!!!!!! -bye-

Σε δυο μερες απο την παραγγελια εχεις τον ενισχυτη στην πορτα σου .
Οσοι θελουν να αποχωρησουν να μην νιωθουν ασχημα καθως οι τιμες που εχουμε ειναι ανεξαρτητως τεμαχιων ειτε 1 παρουμε ειτε 100 εαν γραψουμε οτι ειμαστε απο avclub περνουμε την εκπτωση

κι εγώ αποχωρώ, σε 2 βδομάδες θα είμαι Las Vegas και μάλλον θα το πάρω από εκεί.

Συγχαρητήρια πάντως στο svellini για μία πολύ οργανωμένη προσπάθεια, παράδειγμα προς μίμηση για μελλοντικά Powerbuys.

Να πιστεψω πως είμαι ο μόνος που Παρηγγειλα ?
Εβαλε κανενας αλλος παραγγελία ?
Δηλαδή υπαρχει καλύτερη τιμή απο αυτη που κλείσαμε και δεν το ξέρω?
Πρεπει να καταλάβουμε οτι οταν η τιμή που εχουν στην Γερμανία απεχει παρασαγκας απο αυτες της Ελλαδος μην περιμενουμε να τους παρουμε και 500 ευρω οταν πχ εδω ο 906 εχει περιπου 2800!!
Γιαυτό μας ειπαν οτι ειτε ειστε 20 ειτε ενας η τιμή ειναι αυτη!!

Να πιστεψω πως είμαι ο μόνος που Παρηγγειλα ?
Εβαλε κανενας αλλος παραγγελία ?
Δηλαδή υπαρχει καλύτερη τιμή απο αυτη που κλείσαμε και δεν το ξέρω?
Πρεπει να καταλάβουμε οτι οταν η τιμή που εχουν στην Γερμανία απεχει παρασαγκας απο αυτες της Ελλαδος μην περιμενουμε να τους παρουμε και 500 ευρω οταν πχ εδω ο 906 εχει περιπου 2800!!
Γιαυτό μας ειπαν οτι ειτε ειστε 20 ειτε ενας η τιμή ειναι αυτη!!

μμμ....ναι....Λας Βέγκας -bye-

Αγαπητέ VEN REN εαν εχεις αυτη την δυνατοτητα και φερεις μηχανηματα απο Αμερική καλα κανεις και πρατεις με αυτο τον τρόπο !
Εχεις λύση τα θεματα α) ρευματων 110-220v β) τελωνεία ? εχεις τετοια conne ?
Εαν επιτρεπεις ποσο τον βρισκεις εκει ? Μεταφορικα εχεις υπολογίσει ? Υπερβαρο κτλ ?

Λιγο που το εψαξα στο audiogon η τιμη του ειναι περιπου 1350 με 1500 $ αρκετα καλη εαν εχεις λυση τα τυπικα προβληματα εξ Αμερικής αλλα τα ρευματα τα δινουν 120v 60hz μονο (δηλ χωρίς switching at 220-240 50hz) .
Δεν θέλω να πιστεύω οτι θα χρησημοποιησεις converter για αυτο το τερας ?
Θελεις πολλα amps ρευμα !!! 9,8Α και στιγμιαιο στα 70Α !!!

Φιλε Χρήστο δε το βρήκα, Λας Βέγκας πάω για δουλειά και όσο είμαι εκει θα πάω να τον ψάξω. Τελωνεία/κόστος μεταφοράς μεταφράζεται σε κόστος βαλίτσας.....χαχα! Δηλαδη αν με το καλό τον βρω...(όσο για τιμή είμαι σίγουρος ότι θα είναι δελεαστική) θα πάρω και μία βαλίτσα αναλόγων διαστάσεων μόνο και μόνο γι'αυτόν και επιστρέφοντας θα τον γεμίσω με ρούχα πάνω/κάτω/αριστερά/δεξιά για να είμαι σίγουρος ότι θα μείνει ακινητοποιημένος στα μαλακά. Αυτό που ξέρω είναι ότι από Αμερική μπορείς να επιστρέψεις με 2 βαλίτσες έως 27 κιλά.......ο ενισχυτής είναι 3-5κιλά νομίζω;

Όσο για το θέμα του ρεύματος κάποια λύση θα βρεθεί, dont worry.

Αν το βρω όμως θα σε ενημερώσω για τιμή, πάντως εύχομαι να μου βγει τζάμπα...............αν κάτσω τυχερός στο ποκερ ή στο Black Jack...χαχαχα!

Φιλε Ven REn με φοβίζεις με αυτα που μου λες ! Αν καταλαβα καλα θα τον βγαλεις απο το κουτι του για να τον βαλεις σε μια βαλιτσα με καποια ρουχα για προστασια ??? Ο ενισχυτης απο μονος του ειναι καθαρο βαρος 24,5κιλα και με κουτι 31κιλα που σημαινει οτι πρακτικα δεν χωραει σε σημαβτικες βαλιτσες,
αλλα και χωρις κουτι ειναι αδυνατο να μην παθει ζημια με διαφορα ρουχα για προστασια !!! Μαλλον εγω κατι δεν καταλαβα !!!
Απο τιμη σιγουρα θα βρεις καλη με free shipping to US αλλα το αλλο κακο ειναι το ρευμα του οπου δεν ειναι οτι καλυτερο stepup μετασχηματιστης για Max 70amps Current !!!
Στα λεω ολα αυτα γιατι ειμαι ψαγμενος με Αμερικη και εχω φερει πολλα πραγματα απο εκει με διαφορα τρυκ χαμηλες τιμες no invoice demo product used cables βασικα ολα μου τα καλωδια ειναι απο Αμερικη καθως και to DAC EAD 9000iii & Monarchy audio antijitter device ολα τα εφερα απο Audiogon με πολλες προσευχες μην σταματησουν στο τελωνειο !!
Γενικα παντως πεφτει ψαξιμο στο τελωνειο σε ατομα με βαλιτσες γιαυτο πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος στο πως θα λειτουργησεις!!
Καλη τυχη φιλε!

όπα έπεσα έξω στα κιλά του ενισχυτή....χαχα :)

Tο θέμα της μεταφοράς δε με απασχολεί παρ'όλα αυτά, στα κιλά είμαι ακόμη μέσα, υπάρχουν τέρατα σακ βουαγιαζ με σκληρό εξωτερικό υλικό που χωράει άνετα ο ενισχυτής (χωρίς το κουτί του), αλλά και αν δεν είναι στο κουτί του, άλλος ένας λόγος να μην έχω πρόβλημα στο τελωνείο. Πάντως και πρόβλημα να προκύψει, έχω φίλο/συνεργάτη εκτελωνιστή σε stand-by να μου ανοίξει το δρόμο για ότι τυχόν εμπόδια.

Το θέμα του converter είναι όντως θέμα, αλλά όπως είπα κάτι θα βρούμε. Ας το βρω πρώτα τον ενισχυτή εκεί με το καλό και τ'άλλα τα βρίσκουμε. :)

thanks πάντως για το ενδιαφέρον.

Φιλε Ven REn,λάβε υπόψιν και κάτι άλλο πολύ σημαντικό.
Τις αποσκευές δεν τις προσέχουν καθόλου κατά την φόρτωση-εκφόρτωση στο αεροπλάνο,όσο ποιο βαριές τόσο χειρότερα,τις πετάνε σαν μπάλες και δεν τους ελέγχει κανείς.Πίστεψε με έχω δουλέψει πίστα και δυστυχώς τα έβλεπα κάθε μέρα.

Μόλις πληροφορήθηκα απο Matthias (tecknickdirect.de) πως απο βδομαδα παραλαβμανουν φρέσκο πραγμα!!
Οι πιστοί των 906 και όχι μόνο ας προσελθουν !

Προσοχη παιδια αυτα που ερχονται δεν εχουν νεα firmware .
Οι 876 εχουν main firmware 1.01/08801Α και dsp 1 sr 9061 08611A
Ενω τα τελευταια ειναι main 1.04 και dsp 1 08919A.
Εδω τα φρεσκα νεα .
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1016297
Οσοι θελετε να προχωρησετε ρωτηστε πρωτα τι Firmware θα φοραει αυτος που θα παραλαβετε.
Αυριο email στην ονκυο Γερμανιας για επισημη ενημερωση και μετα ονκυο Ελλας για αναβαθμιση.
Ε ρε γελια που θα κανουμε με τον εδω αντιπροσωπο.
Φανταζομαι τα μουτρα τους οταν θα διαβαζουν τα εξωδικα της Das
Αχχιλεα για δες τι εχει ο 906 που πηρες ?