σκέψη για αγορά της Philips 46PFL3208H

petrost8

New member
30 October 2013
38
Θα ήθελα τη γνώμη σας για αυτό το μοντέλο της Philips 46PFL3208H το οποίο υπάρχει σε προσφορά στα 509 . (crazysundays στο e-shop)

Δυστυχώς δεν μπορώ να δω από κοντά πως μου φαίνεται και επίσης δεν μπόρεσα να βρω κανένα review στο ιντερνετ όσο και αν έψαξα.
Θα με ενδιέφερε να μάθω αν:
1) έχει IPS ή VA panel
2) αν υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους
3) αν είναι αξιόλογο το smart tv της

ψάχνω για τηλεόραση για θέαση στα 2,5 μέτρα περίπου, κυρίως για ταινίες, δεν βλέπω αθλητικά-ούτε 3D και με μέγιστο budget τα 550 περίπου. Από ότι βλέπω υπάρχει η LG LN5400 σε αυτά τα λεφτά αν και με χαλάει το κακής ποιότητας μαύρο που διαβάζω ότι έχει.
Η τελική ερώτηση είναι, Philips 46PFL3208H ή LG LN5400 στα ίδια λεφτά, δηλαδή 500 περίπου?

Υ.Γ. υπάρχει κάτι καλύτερο σε ποιότητα εικόνας στα 550 ?

έχω φωτεινό χώρο οπότε δεν θα πάω για plasma μιας και βλέπω συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας τηλεόραση. Η Samsung UE46F6100 ξεφεύγει κάπως στην τιμή (100 παραπάνω είναι αυτά) και προσφέρει τα 200Hz τα οποία αφού δεν βλέπω αθλητικά θα μου χρειαστούν κάπου αλλού?

Εν τέλει για την Philips 46PFL3208H υπάρχει κάποια γνώμη?

Πήγαινε καλύτερα στην LN5400 ή την LA6130 από LG ή την F5000 από Samsung σε αυτά τα χρήματα...

Ως κάτοχος philips, 32άρας βέβαια μα δε νομίζω να έχει σημασία, θα σου έλεγα να την αποφύγεις.Εφόσον τη θες για ταινίες έχω να σου πω πως έχουν κακό media player.Δύο χρόνια την έχω τη δική μου και σε αυτό το χρονικό διάστημα αποκλείεται να έχουν κάνει τόσο μεγάλα άλματα.

χμμμ, όταν λέμε "κακός media player" εννοούμε ότι δεν υποστηρίζει πχ ελληνικούς υποτίτλους ( οπότε πρέπει να αποθηκευτούν οι υπότιτλοι σε Unicode ή UTF-8 ) ή κάτι άλλο?

Όταν βλέπεις ότι μια τηλεόραση δεν την έχει αγοράσει στο avclub κανένας παίρνεις και το ανάλογο ρίσκο , καλύτερα προτίμησε κάποιο άλλο δοκιμασμένο μοντέλο για να μην γίνεις πειραματόζωο.

Απάντηση: Re: σκέψη για αγορά της Philips 46PFL3208H

χμμμ, όταν λέμε "κακός media player" εννοούμε ότι δεν υποστηρίζει πχ ελληνικούς υποτίτλους ( οπότε πρέπει να αποθηκευτούν οι υπότιτλοι σε Unicode ή UTF-8 ) ή κάτι άλλο?

Η δική μου εξωτερικούς υπότιτλους δεν υποστηρίζει.Mkv, ανάλογα τα "κέφια" της, άλλα αρχεία τα παίζει και άλλα όχι.Σε άλλα βίντεο έχει fast forward, σε άλλα όχι.
Πλέον έχω πάψει να χρησιμοποιώ τον player, γιατί κάποια στιγμή πάνω στην ώρα, κολλάει η εικόνα και ασυγχρονίζεται ο ήχος με τους υπότιτλους-εικόνα.Και Ελληνική να είναι η ταινία, ασυγχρονίζεται εικόνα-ήχος.Βέβαια κι εδώ...όχι πάντα, όποτε της καυ.......!Ακόμα και ριπαρισμένα από εμένα βίντεο!Η θύρα usb ζεματάει και πετάω που και που κανά αυγουλάκι....έτσι για τη λιγούρα!

Προσωπική μου γνώμη, φευ!Παρ 'ότι κάποιο άλλο πρόβλημα δεν έχω και δεν μου έχει βγάλει.