Σκετο Τζινι !!

Re: Απάντηση: Re: Σκετο Τζινι !!

Κοντά έπεσε πάντως...

Olli Mikko Hokkanen (born January 15, 1987) is a young man from Mikkeli, Finland, who became an internet phenomenon in Finland after failing his attempt to drink 1.5 litres of Coca-Cola on the television show.

Και ο δικός σου όταν βγαίνει να μιλήσει στη ΝΕΤ........είναι πιωμένος........:BDGBGDB55:

Επιβεβαιώνονται οι κοντινοί χαρακτήρες....

Σκέφθηκα Καραμανλή (θείο) και κάνοντας μου την 20η ερώτηση "Has your character allowed a major scientific breakthrough?" του απάντησα όχι και μου έβγαλε τον Μιτεράν !!!!!!:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Σκετο Τζινι !!

Κοντά έπεσε πάντως...

Olli Mikko Hokkanen (born January 15, 1987) is a young man from Mikkeli, Finland, who became an internet phenomenon in Finland after failing his attempt to drink 1.5 litres of Coca-Cola on the television show.

Και ο δικός σου όταν βγαίνει να μιλήσει στη ΝΕΤ........είναι πιωμένος........:BDGBGDB55:

:flipout::flipout::flipout:

Θα μπέρδεψε τα ποτά..............

Το περίεργο δεν είναι η ερώτηση,

αλλά τι απάντηση του έδωσες και το βρήκε. Ναι ή Όχι?

"όχι" φυσικά, αλλά τι σχέση είχε η ερώτηση? Και ήταν η τελευταία! Εκτός εάν το είχε βρει από πριν και με κορόιδευε! Ρε τους αφιλότιμους....

Λες να έχουν παίξει τίποτε υποστηρικτές των "Ε" και των εξωγήινων και από φιλόσοφο να τον παρουσιάζουν σαν φιγούρα του σταρ τρεκ;

"όχι" φυσικά, αλλά τι σχέση είχε η ερώτηση? Και ήταν η τελευταία! Εκτός εάν το είχε βρει από πριν και με κορόιδευε! Ρε τους αφιλότιμους....

Λες να έχουν παίξει τίποτε υποστηρικτές των "Ε" και των εξωγήινων και από φιλόσοφο να τον παρουσιάζουν σαν φιγούρα του σταρ τρεκ;

Κάποιος αλγόριθμος τρέχει από πίσω. Το εκπληκτικό είναι η βάση δεδομένων του.

Πριν έβαλα την Ισιμπάγιεβα, μου πέταξε κάτι άσχετα του στυλ "είναι από την οικογένειά σου?" και μου την μοστράρησε φάτσα κάρτα........:BDGBGDB55:

Δεν βρήκε τον Κωστάκη,βρήκε όμως τον Γιωργάκη στην 20η.(στην λίστα υπάρχει επίσης ο Γκρουέφσκυ..:violent-smiley-030:)

Τον Μπέκαμ και τον Ζινταν στην 14η.

(Βρήκε επίσης την Ατάλαντη-Γειά στην 20 !!!):argue:

Σταματάω γιατί κλείνουν τα μάτια μου..

Να διευκρινύσω πιο πάνω για τον "Κωστάκη", επειδή νύσταζα.

Του έβαλα τον τωρινό Πρωθυπουργό και μου έβγαλε τον Γκρουέφσκυ στην 20η.
Και μάλιστα δύο φορές !!!

Αυτό δεν μ άρεσε καθόλου..

Re: Απάντηση: Σκετο Τζινι !!

Σταματάω γιατί κλείνουν τα μάτια μου..

Εμ... Αυτά παθαίνουν όσοι ψάχνουν για την ακατανόμαστη τέτοια ώρα...:flipout::flipout:

Βέβαια μετά ήρθες στον ίσιο δρόμο...:grandpa:

"Γειάααααα"......:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σκετο Τζινι !!

Εμ... Αυτά παθαίνουν όσοι ψάχνουν για την ακατανόμαστη τέτοια ώρα...:flipout::flipout:

Βέβαια μετά ήρθες στον ίσιο δρόμο...:grandpa:

"Γειάααααα"......:flipout:

Μακάρι να είχα τη διάθεση να στο ανταποδώσω και να συνεχίσω το εύστοχο πείραγμά σου.:grinning-smiley-043

Δυστυχώς από το απόγευμα μου κόπηκε κάθε γέλιο, κυριολεκτικά...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Σκετο Τζινι !!

Μακάρι να είχα τη διάθεση να στο ανταποδώσω και να συνεχίσω το εύστοχο πείραγμά σου.:grinning-smiley-043

Δυστυχώς από το απόγευμα μου κόπηκε κάθε γέλιο, κυριολεκτικά...

Εύχομαι να μην είναι υγεία....

Όλα τα άλλα περνάνε.