Σκιά στο panel...

Προτιμώ ένα καμένο πιχελ (όπως έχει και η δικιά μου άλλωστε) το οποίο δεν φαίνεται σε απόσταση μεγαλύτερη των 50 εκατοστών (και έχω και καλή όραση)

εχω παρομοιο προβλημα με σκιες στα ακρα του πανελ σαν καθετες γραμμες με την δικη μου anasonic plasma και εμενα απο το service τα ιδια μου ειπαν οτι δεν ειναι προβλημα και οτι συμβαινει σε ολες

εχω παρομοιο προβλημα με σκιες στα ακρα του πανελ σαν καθετες γραμμες με την δικη μου anasonic plasma και εμενα απο το service τα ιδια μου ειπαν οτι δεν ειναι προβλημα και οτι συμβαινει σε ολες

Βγαλε καμια φωτογραφια να μας δειξεις.

Εχουν αναφερθει παντως και στο AVforums προβληματα με το καλυμα της οθονης.

Σε καθε περιπτωση πρεπει να επιμενεις να στην επισκευασουν η να στην αλλαξουν αν ειναι οντως ελαττωματικη.

Παρομοιο προβλημα εμφανισε μια οθονη Dell που χρησιμοποιω στον υπολογιστη.

Η σκια ειναι περιπου 10x2 cm στην κατω αριστερη γωνια σχεδον παραλληλα με την κατω πλευρα του panel
click me

Να το κυνηγησω ή θα χασω το χρονο μου?

η τηλεοραση (panasonic) με ενημερωσαν απο το service οτι μολις επισκευαστηκε και θα μου τη στειλουν τεταρτη

Απάντηση: Re: Σκιά στο panel...

η τηλεοραση (panasonic) με ενημερωσαν απο το service οτι μολις επισκευαστηκε και θα μου τη στειλουν τεταρτη

Αν σου είναι εύκολο φίλε tasio550, ποστάρησε για το θέμα σου και στο thread της ΡΧ80 με κάποιες πληροφορίες...π.χ. τι έφταιγε????....πως το αντιμετώπισαν???....πόσο χρόνο διήρκησε η επισκευή????....είχες πρόβλημα με την εγγύηση????....σιδερένια και περιμένουμε!!!

Sorry, στο συντάκτη του παρόντος για το :offtopic:

μολις εστειλα φωτο με τις καθετες γραμμες-σκιες του πανελ της px80- o τεχνικος επιμενει οτι δεν ειναι προβλημα και οτι αυτο που μου ειπαν οτι επισκευαστηκε εννοουσε οτι ετσι το βγαζει το computer- απλα ελεγχος εγινε και ηταν οκ, τελικα μηπως ειχε δικιο και τσαμπα επεμεινα να την στειλω?

Μάλιστα.. Δηλ. τελικά δεν έγινε επισκευή...
Τουλάχιστον αυτές οι σκιές στις γωνίες της tv σου είναι "απλωμένες" και δεν ενοχλούν πολύ στη θέαση (φαντάζομαι)...

δεν με ενοχλουν τοσο πολυ αλλα το ματι παει κατευθειαν εκει :furious3:

ναι , στην φωτο φαινονται πολυ πιο εντονα απ´ότι στην πραγματικοτητα