Σκληροι δισκοι ΤΕΛΟΣ ???

Che

AVClub Addicted Member
1 September 2008
1,776
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
Ψαχνω εδω και ενα μηνα εναν σκληρο εξωτερικο 2 tr usb.3 γυρω στα 100,00 ευρω αλλα τιποτα , εχω μαθει βεβαια για τις καταστροφες που επαθαν τα εργοστασια παραγωγης αλλα δικαιολογειται ολο αυτο , εννοω ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.Ειχα βρει εναν sumsung πριν 40 μερες στα media markt αλλα ο μ@λ@κ@ς δεν τον πηρα καμια ιδεα που να ψαξω εχω κοιταξει στα γνωστα skrutz πλαισιο κωτσοβολος και μεταχειρισμενος μου κανει ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΩΡΟ ΓΕΜΙΣΑ!!!!!!

Ψαχνω εδω και ενα μηνα εναν σκληρο εξωτερικο 2 tr usb.3 γυρω στα 100,00 ευρω αλλα τιποτα , εχω μαθει βεβαια για τις καταστροφες που επαθαν τα εργοστασια παραγωγης αλλα δικαιολογειται ολο αυτο , εννοω ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.Ειχα βρει εναν sumsung πριν 40 μερες στα media markt αλλα ο μ@λ@κ@ς δεν τον πηρα καμια ιδεα που να ψαξω εχω κοιταξει στα γνωστα skrutz πλαισιο κωτσοβολος και μεταχειρισμενος μου κανει ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΩΡΟ ΓΕΜΙΣΑ!!!!!!

H παραγωγή θα επανέλθει μετά τον Φεβρουάριο και για τιμές λίγο πριν το καλοκαίρι.....

τώρα που υπάρχουν τα μαγαζιά δεν υπάρχουν οι δίσκοι. το καλοκαίρι που θα υπάρχουν δίσκοι δεν θα υπάρχουν τα μαγαζιά έτσι όπως την πάνε την γραμμή.

Μάθε τέχνη και άστηνε και άμα πεινάσεις πιάστηνε...

AC-X-ZOE-VER95101-Big.jpg

-bye-

Αν κατασκεύαζε τέτοια η WD θα τα είχαν πιάσει.. :D

Δεν εισάγει η infoquest ή η Μακεδονικά Περιφερειακά και τέτοια; :p

Η πλάκα είναι, ότι οι περισσότερες παρτίδες DVD-R, σε Ταϊβάν και Μαλαισία κατασκευάζονται... :flipout: