Σκληροί δίσκοι

Πάει λοιπόν κι ο 500άρης, αύριο ταξιδεύει για Ηλεία...

Απομένουν:

1 x Western Digital Velociraptor 150GB (WD1500HLFS)...80 (εντός εγγύησης εως 17/7/2014) - Έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από μέλος άλλου φόρουμ.
1 x Western Digital Velociraptor 300GB (WD3000HLFS)...110 (εντός εγγύησης εως 16/7/2013)

Αν δεν έχει πουληθεί ακόμα, απόδειξη υπάρχει για τον Velociraptor 150GB?

Θα κοιτάξω και θα σου πω το βράδυ Πάνο. Πάντως δεν έχει πουληθεί.

Υπάρχουν τιμολόγια αγοράς και για τους δύο δίσκους.

Έφτασε ο 500gb 7200.12
διαμορφώθηκε, κλονοποιήθηκε και δουλεύει στην τσίτα.

'Ενα μόνο παράπονο:
Γιατί το έστειλες με πόρτα-πόρτα; Θεώρησα αυτονόητο πως όταν κάποιος χρησιμοποιεί αγγελίες για να αγοράσει κάτι με 40 ευρώ, δε θέλει να πληρώσει 15 ευρώ σε μεταφορικά, ιδιαίτερα στο πενιχρό courier πόρτα-πόρτα των ΕΛΤΑ που κάθε άλλο παρά courier δεν είναι. Και να πω πως τα λεφτά τα πήρες εσύ; Τσάμπα τάισα το κράτος.

Η αλήθεια είναι ότι μόνο άλλη μια φορά είχε χρειαστεί να στείλω δέμα οπουδήποτε. Παλι αφορούσε αγγελία και τότε καθ' υπόδειξη του παραλήπτη χρησιμοποίησα το Πόρτα-πόρτα των ΕΛΤΑ. Θυμάμαι, όταν είχα ρωτήσει, ότι η διαφορά στο κόστος, σε σχέση με την απλή αποστολή δέματος, δεν ήταν μεγάλη και επιπλέον, υποθέτω, ότι η υπηρεσία κούριερ είναι γενικά πιο ασφαλής. Θεώρησα λοιπόν προτιμότερη τη συγκεκριμένη επιλογή.

Αν παρ'όλα αυτά θεωρείς υπερβολικό το κόστος, δεν έχω αντίρρηση να μου στείλεις έναν αριθμό λογαριασμού και να σου καταθέσω μέρος του κόστους αποστολής.

Δεν ήθελα να θιχτείς αδελφέ. Απλά ήθελα να είμαι ειλικρινής.
Η αλήθεια είναι πως το πόρτα-πόρτα δεν έχει κάποιο έξτρα από το απλό ταχυδρομείο. Η διαφορά είναι αισθητή (10 ευρώ παραπάνω).
ACS, Γενική ταχυδρομική κλπ έχουν πραγματικό courier service και μπορείς να τα ανοίξεις τα δέματα εκεί για να δεις αν κάτι πάει στραβά.
Τα ελτα είναι μια χαρά, όμως το συγκεκριμένο πόρτα-πόρτα είναι ένα τεράστιο ψέμα από μέρος τους. Να φανταστείς πως το έστειλες Παρασκευή και ήρθε Τρίτη, δεν το φέραν στη διεύθυνση και γενικότερα πλήρωσα αέρα.
Ότι έγινε όμως έγινε και το λάθος είναι και δικό μου που δεν μιλήσαμε εκτενέστερα για τρόπο αποστολής.
Ο δίσκος είναι πραγματικά αστέρι και ο πωλητής φανταστικός στις συναλλαγές. Όσο για τα λεφτά, και μόνο που πρότεινες να μοιραστούμε τα έξοδα μου φτάνει, αλλά δε χρειάζεται. Είσαι και ο πρώτος.

Νέες τιμές...

Western Digital Velociraptor 150GB (WD1500HLFS)...70 (εντός εγγύησης εως 17/7/2014)

Western Digital Velociraptor 300GB (WD3000HLFS)...100 (εντός εγγύησης εως 16/7/2013)

Ο 300άρης έφυγε. Πλέον υπάρχει μόνο ο 150άρης.