Είναι το μοντέλο WD800JD CAVIAR SE 80GB SATA
Αν οι ενδιαφερόμενοι είναι πάνω απο ένας.θα γίνει κλήρωση αυριο το πρωί κατα τις 10.00-10.30
Αν οι ενδιαφερόμενοι είναι πάνω απο ένας.θα γίνει κλήρωση αυριο το πρωί κατα τις 10.00-10.30
Πάνω αυτή την στιγμή έχω ενα 320GB,και ένα 500GB.
Επίσης εναν 120gb εξωτερικό με USB.
o 80άρης δε περισσεύει,λές;
Είναι το μοντέλο WD800JD CAVIAR SE 80GB SATA
ενδιαφέρον αλλά λόγο απόστασης απαγορευτικό.....όχι για τα χρήματα της αποστολής αλλά για την κατάσταση που θα έρθει λόγο του ότι όλες οι εταιρίες κουριερ είναι για τα μπάζα !
ας τον πάρει κάποιος που είναι κοντά σου
ενδιαφέρον αλλά λόγο απόστασης απαγορευτικό.....όχι για τα χρήματα της αποστολής αλλά για την κατάσταση που θα έρθει λόγο του ότι όλες οι εταιρίες κουριερ είναι για τα μπάζα !
ας τον πάρει κάποιος που είναι κοντά σου
Κώστα,η συσκευασία που θα κάνω θα είναι όσο καλύτερη γίνεται απο μέρους μου.
Από την Αίγυπτο στο έστειλε;Ο δίσκος παρελήφθη, στην κυριολεξία "μουμιοποιημένος".
Ο δίσκος παρελήφθη, στην κυριολεξία "μουμιοποιημένος".
Εκπληκτική συσκευασία!
Τώρα που τον έχω στα χέρια μου συνειδητοποιώ ότι κάποιος που μου είναι τελείως άγνωστος, μου χάρισε κάτι το οποίο είναι λειτουργικό, και έκανε τον κόπο να το βάλει στο αντιστατικό του σακουλάκι, τυλιγμένο με πλαστικό με φυσσαλίδες, τυλιγμένο με ταινία, με ένα στρώμα αφρολέξ μέσα σε κουτι!
Ευχαριστώ λοιπόν Σάκη ακόμα μία φορά , για την προσφορά, και το χρόνο σου...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.