Γνωριζεται που μπορω να βρω εξωτερικο 1 terra φτηνο?Εχω ειδη 4 western digital και 1 maxtor.Eιμαι ευχαριστημενος και με τους 2 παντος εχω κοιταξει στο σκρουτζ αλλα δεν παιζουν τωρα χαμηλες τιμες.....
WD elements (USB μόνο), στα 85 ευρώ περίπου και ουσιαστικά ίδια τιμή με εσωτερικό, νομίζω η τιμή είναι μιά χαρά. Σε τέτοια είδη, πίο φτηνά από το σκρουτζ δε νομίζω να βρείς, παρά μόνο σε τίποτα προσφορές σε mediamarkt, saturn κλπ, όπου βάζουν καμιά διακοσαριά κομμάτια για κράχτη, όποτε βγάζουν φυλλάδια στις κυριακάτικες εφημερίδες.
Στα λόγια μου έρχεσαι λοιπόν, εκεί έχουν ανά περιόδους προσφορές, έτσι ώστε παράλληλα με το φτηνό σκληρό να δώσουν και πχ μία ακριβή οθόνη.
Γενικά για εξαρτήματα υπολογιστών, πιό φτηνές τιμές από το σκρούτζ, όπου είναι τα μεγάλα διαδυκτιακά καταστήματα, μόνο σε προσφορές θα πετύχεις.
Χώρια που τα περιθώρια κέρδους σε τόσο φτηνά προϊόντα είναι της τάξης του ενός ευρώ, οπότε πρέπει και ως καταναλωτές κάπου να συν-υπολογίζουμε και το κόστος του χρόνου (ίσως και της βενζίνης τελικά) που αφιερώνουμε από την αναζήτηση μέχρι την αγορά.