Σκληρός παίχτης

  • Αγαπητοί φίλοι

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

    Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

    Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

18 June 2006
8,281
Θεσσαλονίκη
Argosy Mobile Video HDD HV355
Τι γνώμη έχετε για την αγορά του συγκεκριμένου μηχανήματος? Πρόκειται για εξωτερικό σκληρό δίσκο που συνδέεται απευθείας στην TV projector και με την χρήση τηλεκοντρόλ αναπαράγει ταινίες – μουσική – φωτό κλπ που του έχουμε αποθηκεύσει πριν απ το PC μας. Η τιμή που το βρήκα είναι περίπου στα 220 € περίπου δηλαδή όσο κι ένας εξωτερικός δίσκος κι επειδή δεν είχα ανάλογη εμπειρία με παρόμοια μηχανάκια πέραν του κλασικού σκληρού δίσκου , σας ρωτάω αν συμφέρει κάτι τέτοιο .
http://sopimed.skynetblogs.be./
 
Είναι ίδιο με το "δικό μας" το iZak της ελληνικής unibrain, το οποίο τιμάται περί τα 150 με 120GB σκληρό 2,5'' (αυτό που παραθέτεις είναι 3,5'').
Το πλεονέκτημα του iZak είναι ότι κάνει και upconversion σε 720ρ και 1080ι αν αγοράσεις το ξεχωριστό component καλώδιο. Απ' ό,τι βλέπω κανένα από τα 2 δεν υποστηρίζει ψηφιακή έξοδο εικόνας αλλά έχουν και τα 2 spdif. Επίσης κανένα από τα 2 δεν παίζει HD αρχεία αλλά μόνο dvd files και divx/xvid μέχρι SD.
Γενικά για player μην το πάρεις, κανένα από τα δυο. Πάρτα μόνο σαν gadget για κανα ταξιδάκι κλπ.