Σκόνη.

ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ

Supreme Member
29 June 2006
4,437
Πως αντιμετωπίζετε την σκόνη στο χώρο ακρόασης?

Είμαι επαρχία,το δωμάτιο είναι μακριά απο τον δρόμο και σχεδόν μόνιμα σφραγισμένο.

Παρ' όλα αυτά δεν προλαβαίνω να ξεσκονίζω!!!!!!

Πρόσφατα είδα έναν ιονιστή στο σπίτι φίλου και στην χαμηλή σκάλα έκανε σαν αεροπλάνο!!!!

Υπάρχει αθόρυβη λύση?

Πως αντιμετωπίζετε την σκόνη στο χώρο ακρόασης?

Είμαι επαρχία,το δωμάτιο είναι μακριά απο τον δρόμο και σχεδόν μόνιμα σφραγισμένο.

Παρ' όλα αυτά δεν προλαβαίνω να ξεσκονίζω!!!!!!

Πρόσφατα είδα έναν ιονιστή στο σπίτι φίλου και στην χαμηλή σκάλα έκανε σαν αεροπλάνο!!!!

Υπάρχει αθόρυβη λύση?

Υπάρχει και λέγεται DAIKIN 707.

Λήξις.

Απίστευτο μηχάνημα.

http://www.daikin.gr/products/air-purifiers/default.jsp

ελπίζω να μη θεωρηθεί διαφήμιση.

Είχαμε πάει σε σπίτι φίλου γύρω στα 12 άτομα απο τους οποίους μόνο εγώ και η γυναίκα μου δε καπνίζαμε, σε σαλόνι 50-60 τετραγωνικών.
Μέχρι να χτυπήσουμε κανα 2 ποτηράκια ουϊσκυ η "ομίχλη" είχε πάει σε εξωφρενικά επίπεδα.

Φεύγοντας Ο φίλος έκλεισε όλα τα παράθυρα και έβαλε το μαραφέτι να δουλεύει.
Σε ένα τρίωρο που γυρίσαμε όχι απλά δε μύριζε τσιγάρο στο σπίτι, αλλά μπαίνοντας σε αυτό νόμιζες ότι περπατούσες σε πευκοδάσος, τέτοια φρεσκάδα στον αέρα!

Είχα πάθει πλάκα.

Στα 400+ευρώ που παίζει είναι από τα ακριβότερα μηχανήματα, αλλά αξίζει τον κόπο, ιδίως αν έχεις μικρά παιδιά στο σπίτι.

Re: Απάντηση: Σκόνη.

http://www.daikin.gr/products/air-purifiers/default.jsp

ελπίζω να μη θεωρηθεί διαφήμιση.

Είχαμε πάει σε σπίτι φίλου γύρω στα 12 άτομα απο τους οποίους μόνο εγώ και η γυναίκα μου δε καπνίζαμε, σε σαλόνι 50-60 τετραγωνικών.
Μέχρι να χτυπήσουμε κανα 2 ποτηράκια ουϊσκυ η "ομίχλη" είχε πάει σε εξωφρενικά επίπεδα.

Φεύγοντας Ο φίλος έκλεισε όλα τα παράθυρα και έβαλε το μαραφέτι να δουλεύει.
Σε ένα τρίωρο που γυρίσαμε όχι απλά δε μύριζε τσιγάρο στο σπίτι, αλλά μπαίνοντας σε αυτό νόμιζες ότι περπατούσες σε πευκοδάσος, τέτοια φρεσκάδα στον αέρα!

Είχα πάθει πλάκα.

Στα 400+ευρώ που παίζει είναι από τα ακριβότερα μηχανήματα, αλλά αξίζει τον κόπο, ιδίως αν έχεις μικρά παιδιά στο σπίτι.

Απο db πως τα παει?

κάνει δουλειά, το πρόβλημα όμως είναι ότι απλώς σκουπίζεις εκ των υστέρων, από ότι καταλαβαίνω το daikin εμποδίζει τη σκόνη να κατακάθεται με γρήγορους ρυθμούς.