Σκόπια...

Συγγνώμη,μήπως ξέρει κανείς τις θέσεις Τσίπρα επί του προκειμένου?
Γιατί εγώ ακόμα τον Αλαβάνο βλέπω να τοποθετείται.Ισως έχω χάσει επεισόδια γι αυτό ρωτάω.

Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε ο νέος πώς αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση..

Re: Απάντηση: Σκόπια...

Συγγνώμη,μήπως ξέρει κανείς τις θέσεις Τσίπρα επί του προκειμένου?

Παρακολουθεί μαθήματα ταχείας εκμάθησης εξωτερικής πολιτικής τώρα, δεν γίνεται να τον διακόψουν και να τον ρωτήσουν τώρα...

Mιλάει γενικά και αόριστα περί κοινής αποδεκτής λύσης...
Μούμπλε-μούμπλε δηλαδή..
Τα γνωστά:Ολα λύνονται με διάλογο και τά τοιαύτα..
Αλλά εδω δεν ξέρουν εμπειρότεροι τί να κάνουν,οπότε ...

Υπ´όψιν οτι οι παρεμβάσεις στην Wikipedia γινονται απο συγκεκριμένη ομαδα ,συγκεκριμενων απόψεων και υπάρχουν πολλές ανακριβειες,που συνήθως είναι εναντίον τών Ελληνικών θέσεων...

Χτες που έκανα ζάπινγκ, έπεσα στις ειδήσεις του ALPHA που είχαν σαν θέμα τις δηλώσεις του τραγουδιστή/συνθέτη Δημήτρη Κοργιαλά ο οποίος κάπου είπε οτι "δεν στέλνουμε καμμιά δεκαριά αεροσκάφη,να τους διαλύσουμε?"
Τον έβγαλαν και στο τηλέφωνο,τον ανακρίνανε,ο ίδιος είπε οτι δεν είναι μόνο προσωπική του άποψη αλλά και πολλών άλλων νέων που συναντάει και συνομιλεί μαζί τους (ως πλακατζίδικη σχεδόν λύση στο θέμα των Σκοπίων)

Η παρουσιάστρια/κόφτης τον ρωτάει "Δηλαδή ζητάτε δημόσια συγγνώμη,εε?" για να εισπράξει το "Οχι βέβαια.."

Ντόινγκ η "δημοσιογράφα" !:flipout:

τι ειπε και ο Κοργιαλας !!!!!!!!

εγω λεω να βαφτει πιο εντονα να τον στειλουμε να τους τρομαξει ........

Βαγγέλη είπε αυτό που ακούω και εγώ ως αγανάκτηση από πολλούς για μια χώρα σαν και εμας που δίνει κ@λο σε όλους τους "γείτονες" και με εξωτερική πολιτική του yes master.
Δεν ονειρεύομαι Χαμένες Πατρίδες,αλλά ρε γαμώτο έναν τσαμπουκά ως χώρα,ένα ανάστημα να υψώναμε μια φορά.Μία !!

Υ.Γ. Η τελευταία ήταν επί Αντρέα..

Υπ´όψιν οτι οι παρεμβάσεις στην Wikipedia γινονται απο συγκεκριμένη ομαδα ,συγκεκριμενων απόψεων και υπάρχουν πολλές ανακριβειες,που συνήθως είναι εναντίον τών Ελληνικών θέσεων...

Δεν λέω όχι. Εδώ πάντως δεν φαίνεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Το 92 στο mtv στην εκπομπη ενος τυπου που επαιζε requests (νομιζω λεγονταν cox) θυμαμαι οτι αναφερονταν στα requests απο τα Σκοπια ως εξης " Next song requested by ..... from MACEDONIA". Μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση αλλα δεν ειχα ασχοληθει. Πανε 16 χρονια απο τοτε.

Να και μια καλή φώτο του λεβέντη, του καραμπουζουκλή, να καταθέτει στεφάνι στο μνημείο του Ντέλτσεφ, δείτε την αφίσα πάνω από την κεφάλα του (όχι το φωτοστέφανο).

ΥΓ Σε κάποιο thread είχε γίνει σχετική κουβέντα και μιας και μου την στείλανε σήμερα στο email είπα να την ποστάρω.

Attachments

• skopia-gruefksi.jpg
    skopia-gruefksi.jpg
    58.8 KB · Views: 47
Ο κύριος Γκλήγκοροφ δήλωσε: «Δεν είμαστε Μακεδόνες, αλλά Σλάβοι. Αυτοί είμαστε! Δεν έχομε καμιά συγγένεια με τον Αλέξανδρο τον Έλληνα και με τη Μακεδονία του… Οι πρόγονοί μας κατέφτασαν εδώ τον πέμπτο και έκτο αιώνα» (Τορόντο Στάρ, 15 Μαρτίου 1992).

Ο κύριος Γκλήγκοροφ δήλωσε: «Δεν είμαστε Μακεδόνες, αλλά Σλάβοι. Αυτοί είμαστε! Δεν έχομε καμιά συγγένεια με τον Αλέξανδρο τον Έλληνα και με τη Μακεδονία του… Οι πρόγονοί μας κατέφτασαν εδώ τον πέμπτο και έκτο αιώνα» (Τορόντο Στάρ, 15 Μαρτίου 1992).

Γι αυτό και τον έχουν σε πλήρη απομόνωση.

Κάτι άλλο:
Φίλε μου αυτό που γράφεις στην υπογραφή σου το εννοείς, ή μας κάνεις πλάκα;

Είναι γνωστό σύνθημα που είχαν οι Σέρβοι κατά την περίοδο του εμφυλίου. Και δεν αποτελούσε σύνθημα μόνο των υπερεθνικιστών σέρβων αλλά του μεγαλύτερου μέρους της κοινωνίας τους τότε...

Re: Απάντηση: Σκόπια...

Να και μια καλή φώτο του λεβέντη, του καραμπουζουκλή, να καταθέτει στεφάνι στο μνημείο του Ντέλτσεφ, δείτε την αφίσα πάνω από την κεφάλα του (όχι το φωτοστέφανο).

ΥΓ Σε κάποιο thread είχε γίνει σχετική κουβέντα και μιας και μου την στείλανε σήμερα στο email είπα να την ποστάρω.

Ποιος ειναι στην φωτο?
Μια βοηθεια πλιιιιζζζζ
Μοιαζει με τον Βυρωνα, ειναι αυτος?

Είναι ο πρωθυπουργός των Σκοπίων. Πρόκειται για επεισόδιο που έλαβε χώρα τον Φεβρουάριου που μόλις μας πέρασε.