Σκοτωνουν τ'αλογα οταν γερασουν ;

TRIN

New member
5 August 2006
63
Μου χαλασε ο παλιος καλος μου LUXMAN MO3 - τελικος .Με υπηρετησε για χρονια πιστα - στην κυριολεξια..!!!
Τελευταια οδηγουσε τα JBL TI10K με προενισχυτη τον DENON 4306...Τωρα τα ηχεια μου οδηγουνται μονο απο τον DENON ....

Να τον φτιαξω ;Θα τον φτιαξω !

Ο προβληματισμος ειναι πως παιζουν καλυτερα τα ηχεια ???!!!

Εξαρτάται πόσο χαλασμένο είναι το άλογο και πόσα χρήματα θέλει γιά την επισκευή του....αλά και πάλι εγω γερασμένο άλογο ποτέ δεν θα το σκότωνα...θα το άφηνα στον σταύλο να ησυχάσει προς ένδειξη σεβασμού γιά τα όσα μου πρόσφερε...

Εξαρτάται πόσο χαλασμένο είναι το άλογο και πόσα χρήματα θέλει γιά την επισκευή του....αλά και πάλι εγω γερασμένο άλογο ποτέ δεν θα το σκότωνα...θα το άφηνα στον σταύλο να ησυχάσει προς ένδειξη σεβασμού γιά τα όσα μου πρόσφερε...

+1 :SFGSFGSF:

Μου χαλασε ο παλιος καλος μου LUXMAN MO3 - τελικος .Με υπηρετησε για χρονια πιστα - στην κυριολεξια..!!!
Τελευταια οδηγουσε τα JBL TI10K με προενισχυτη τον DENON 4306...Τωρα τα ηχεια μου οδηγουνται μονο απο τον DENON ....

Να τον φτιαξω ;Θα τον φτιαξω !

Ο προβληματισμος ειναι πως παιζουν καλυτερα τα ηχεια ???!!!

Καλά έχεις τέτοιον ενισχυτή και ρωτάς ΑΝ αξίζει να τον επισκευάσεις;
Και μόνο που ρωτάς κάτι τέτοιο είναι ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ! :grinning-smiley-043

Για τσέκαρε εδώ αγαπητέ να δεις πόσο πωλείται σήμερα:

http://www.audioscope.net/luxman-mint-p-922.html

Δεν φτιάχνονται τέτοια μηχανήματα σήμερα!

Και μόνο που διερωτάσαι πώς παίζουν καλύτερα με αυτόν τον τελικό ή με τον Denon τα ηχεία, διαπράτεις και δεύτερη φορά το αμάρτημα της ιεροσυλίας!
Πρόσεχε γιατί στην τρίτη καίγεσαι! ;)

Παιδια σας ευχαριστω !...

Υπαρχει αντιπροσωπια στην Αθηνα ;Που να τον στειλω για επισκευη ;
Το προβλημα ηταν καποιο φυσημα ,κατι σαν παρασιτο- ραδιοσυχνοτητα στο δεξι ηχειο ...Τα ηχεια ηταν συνδεμενα με δυο καλωδια στο Α -ΧΑΜΗΛΕΣ ΚΑΙ Β-ΜΕΣΑΙΕΣ,ΥΨΗΛΕΣ του ΜΟ3 (ΔΙΠΛΟΕΝΙΣΧΥΣΗ)...Αρα ισως μονο ενα καναλι εχει προβλημα ;;;

Αυτό που λες δεν είναι διπλοενίσχυση, είναι διπλοκαλωδίωση.

Φύσημα σού έβγαζε το δεξί ηχείο; Μόνιμο ανεξαρτήτως εντάσεως;

Re: Απάντηση: Σκοτωνουν τ'αλογα οταν γερασουν ;

Αυτό που λες δεν είναι διπλοενίσχυση, είναι διπλοκαλωδίωση.

Φύσημα σού έβγαζε το δεξί ηχείο; Μόνιμο ανεξαρτήτως εντάσεως;

NAI !Aνεξαρτητως εντασεως,ακομη και με κλειστο ποτενσιομετρο !

Αλλάζοντας τα RCA που τον συνδέουν με τον προενισχυτή το φύσημα παραμένει στο ίδιο κανάλι ή μήπως πάει στο άλλο; Για να δούμε μήπως προέρχεται από τον προενισχυτή ή από τα καλώδια.

Αλλάζοντας τα RCA που τον συνδέουν με τον προενισχυτή το φύσημα παραμένει στο ίδιο κανάλι ή μήπως πάει στο άλλο; Για να δούμε μήπως προέρχεται από τον προενισχυτή ή από τα καλώδια.

Αυτο δεν το ξερω και τον εχω ηδη αποσυνδεσει και βγαλει απο το ρακ...

Δεν το τσεκάρεις καλύτερα πριν να αρχίσεις τα πειράματα;
Αν τον συνδέσεις απλώς με τα ηχεία και δεν δώσεις καθόλου σήμα στην είσοδο, υπάρχει πάλι το φύσημα;
Αυτό είναι εύκολο να το κάνεις χωρίς να χρειαστεί να τον ξαναβάλεις στο ρακ.

Δεν το τσεκάρεις καλύτερα πριν να αρχίσεις τα πειράματα;
Αν τον συνδέσεις απλώς με τα ηχεία και δεν δώσεις καθόλου σήμα στην είσοδο, υπάρχει πάλι το φύσημα;
Αυτό είναι εύκολο να το κάνεις χωρίς να χρειαστεί να τον ξαναβάλεις στο ρακ.
Tα καλωδια τα χαμε δοκιμασει .Δεν ειχαν προβλημα...
Ο προενισχυτης ηταν ο DENON 4306 ,ο οποιος οδηγει τωρα - σαν ολοκληρωμενος χωρις προβλημα τα ηχεια ...
Σ' ευχαριστω!