Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης.

Δυστυχώς -για το συγκεκριμένο ατύχημα-ΦΟΡΟΥΣΕ ζώνη...
Για το αν ήταν πιωμένος ακόμα δεν το γνωρίζει κανείς εκτός από εμάς εδώ.
Ότι και να τραγουδούσε,το σίγουρο είναι ότι δεν τον ανέβασε κανένα σύστημα κουλτούρας ή υποκουλτούρας αλλά ο απλός κόσμος.

Ειπα πιο πριν οτι ειναι πολυ κριμα και ακόμα πιο πολυ για τις κοπέλες.
Ο λαός ανεβάζει κσι κατεβάζει. Μόλις προχτές ο λαος τα είχε βάλει μαζι του για την ποιότητα των στιχων του.

Τώρα μόλις είπε στον ΣΚΑΙ ότι οι κοπέλες είναι εκτός κινδύνου χωρίς ακρωτηριασμό η αναπηρία, ο Παντελής και η κοπέλα πίσω φόραγαν ζώνη, δεν φόραγε η συνοδηγός η οποία κι εκτοξεύθηκε, αυτά όπως τα είπε ο ρεπόρτερ μόλις τώρα.

Για μια ακόμη φορά τα ΜΜΕ διαπρέπουν, έχω διαβάσει 15 διαφορετικές εκδοχές, και αυτές όλες στα "έγκριτα" μέσα. Τελοσπάντων.

Κρίμα για το παιδία/παιδιά (αν όντως έχει τραυματιστεί σοβαρά η κοπέλα), όταν μιλάμε για ζωές ανθρώπων ουδεμία σχέση έχουν οι στίχοι, οι μουσικές και η κουλτούρα, αν είναι δυνατόν.

Το μόνο που θέλω να πιστεύω είναι πως, αφού ο εκλιπών είχε τρομακτική απήχηση στον κοσμό των 20άρηδων, και της διασκέδασης του "πάω μπουζούκια, πίνω τον κώλο μου και μετά παίρνω τ'αμάξι γιατί εμένα δε με πιάνει το ποτό", τουλάχιστον να σοκάρει αυτή η είδηση όσο πρέπει, για να σωθεί έστω και μια ζωή. Ασχέτως αν είχε πιει ή όχι πριν, μικρή σημασία έχει, αυτό που έχει σημασία είναι να κατανοήσει ο καθένας πόσο απλό είναι να τελειώσουν όλα μέσα σε δευτερόλεπτα απ'το πουθενά.

To πρωί η μία κοπέλα πάλευε για την ζωή της αρχικά και στην συνέχεια κόντευε να χάσει τα πόδια της , πλέον λέγεται ότι έχει σοβαρά κατάγματα στα χέρια!!! Πραγματικά έχει χαθεί κάθε σοβαρότητα στην δημοσιογραφία.

...και κάπου διάβασα ότι αυτή που φόραγε(?) ζώνη τελικά εκτοξεύτηκε...

Τι γίνεται ρε συ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

"Πατημένες" ζώνες? Τι κόλπο είναι αυτό πάλι?

http://www.protothema.gr/greece/art...i-eihe-anaptuxei-megali-tahutita-o-padelidis/

Λέει πήγαινε με 150... και χωρίς ζώνη??

:speechless-smiley-0

Μήπως να μην ασχοληθούμε άλλο καλύτερα με όλες αυτές τις παπαριές που γράφουν πάνω στο πτώμα ενός ανθρώπου?

εγω ρε παιδια παλι,παροτι μετα τον χαμο του πατερα μου οπου και-κατα καποιον τροπο-εχω σκληρυνει αρκετα σε τετοιες περιπτωσεις και χωρις να ειμαι του ρεπερτοριου του Παντελη,
στο ακουσμα του θανατου του ,εφαγα μεγαλη στεναχωρια.
δεν ξερω-η φυσιογνωμια του,ή θετικη αυρα του,οπως και να εχει στεναχωρηθηκα πολυ.
πολυ ασχημες και δυσκολες καταστασεις-κουραγια στην οικογενεια του.

Εμενα μου αρεσε πολυ ο Παντελος ........ Κριμα για τα Νειατα του και το ταλεντο του !! φαγαμε πολυ στεναχωρια ...... κλαιγαμε μαζι με τη Γυναικα μου..

Κουραγιο στην Οικογενεια του !!!

Εν τέλει θα συμφωνήσω με ενα σχολιο κατω απο το βιντεο...
"Μνημονια μεχρι να μας καταπιει η μαυρη τρυπα"...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δεν μου αρεσε η μουσικη του αλλα αυτο ειναι ασχετο. Κριμα για εναν νεο ανθρωπο, ο οποιος ηταν πολυ αγαπητος.
Για εμενα, ισως τωρα ειναι ευκαιρια να "βομβαρδιστουν" ολοι με μηνύματα οδηγικής συμπεριφορας απο την πολιτεια . Τιποτα δεν πρεπει να θεωρείται δεδομενο, οποιος και να εισαι, οσο γνωστος και αγαπητος.

Δυστυχώς το τελευταίο πράγμα που θα ασχοληθεί η Πολιτεία είναι η οδηγική συμπεριφορά, ευτυχώς που υπάρχει ένας Ιαβέρης και παλιότερα ο αδικοχαμένος Σταθάκης, αν δεν ευαισθητοποιηθούμε από μόνοι μας και να περάσουμε και στα παιδιά μας τη σωστή νοοτροπία, η άσφαλτος θα συνεχίζει να βάφεται κόκκινη δυστυχώς.

Εν τέλει θα συμφωνήσω με ενα σχολιο κατω απο το βιντεο...
"Μνημονια μεχρι να μας καταπιει η μαυρη τρυπα"...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

σα δεν ντρέπονται αυτοί οι φλόυντ....
ευκαιρία για προβολή βρήκαν πάλι...

Αν διαβάσετε το βιβλίο του Ιαβέρη (http://www.kontosnikos.gr/iaveris.pdf) θα σας πιάσει κατάθλιψη.

Λέει μεγάλες αλήθειες που ένας λογικός άνθρωπος θα τις αποδεχθεί αμέσως.

Τα περισσότερα ατυχήματα συμβαίνουν εντός πόλης και σε μικρές σχετικά ταχύτητες.

Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποι που οδηγούν χωρίς κράνος, δεν φοράνε ζώνη, έχουν τα παιδιά ελεύθερα στο πίσω / μπροστινό κάθισμα (ή ακόμα στη θέση του οδηγού!), οδηγούν μεθυσμένοι και παραβιάζουν στοπ και σηματοδότες!

Έχω μεγάλο άχτι με τους ταξιτζήδες της Αττικής. Δεν φοράει κανείς ζώνη ενώ δεν μπορώ να πω ότι η οδηγική συμπεριφορά τους είναι σωστή στο δρόμο (στατιστικό συμπέρασμα αυτό)...

Συμφωνώ, το καλύτερο είναι να δείτε το βίντεο που έχει φτιάξει ο Ιαβέρης, κυριολεκτικά κρεοπωλείο, θα σοκαριστείτε. Εχει μείνει ανάπηρη κοπέλα και αυτοκτόνησε γιατί τράκαρε με 5 χιλιόμετρα την ώρα επειδή δε φορούσε ζώνη και χτύπησε το κεφάλι στο παρμπρίζ κι έσπασε ο αυχένας, απίστευτα περιστατικά που δεν πάει το μυαλό μας.
Στατιστικά οι γυναίκες εμένα προσωπικά μ έχουν βάλει σημάδι, 4 συνολικά φορές είχα ατύχημα με τη μηχανή τις 3 απ αυτές ήταν γυναίκες που παραβίασαν στοπ και κόκκινο.

Θα μιλήσω λίγο υπερβολικά, αλλά δυστυχώς είναι το δικό μου - στατιστικά πάλι - συμπέρασμα.

Οι γυναίκες δεν πρέπει να οδηγούν, ειδικά σε αστικές περιοχές (όπου το άγχος της καθημερινότητας κυριαρχεί)!

http://www.o-klooun.com/anadimosiefseis/iaveris-o-ellinas-odigos-i-alitheia-einai-skliri