Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης.

Καλά,οι άλλες δύο που ήταν μαζί του δεν είδαν οτι ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση?

Πώς μπήκαν μέσα μαζί του?

Γιατί δεν του πήραν τα κλειδιά να οδηγήσουν μία εξ αυτών? (η μια ,ευτυχώς που της έκοψε και φόρεσε ζώνη)

Ηταν σε καλύτερη κατάσταση ;

Tελικά, δεδομένης της μέρας και της ώρας του δυστυχήματος, αν ισχύει αυτό το ποσοστό του αλκοόλ, ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε περισσότερα θύματα σε ανυποψίαστους οδηγούς και πεζούς...

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα μετά το ατύχημα είναι η κακή ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας αυτών που προηγήθηκαν τη προηγούμενη μέρα στην Κύπρο, κάτι που σαφώς συντέλεσε στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ...

Οι κοπέλες ενδέχεται να είχαν πιει και αυτές τα άντερά τους.

Και οι κοπέλες ηταν σε άσχημη ψυχολογικη κατασταση και το έριξαν στο ποτό? 10.000.000 έλληνες είναι σε άσχημη ψυχολογική κατασταση το έριξαν και αυτοι στο ποτό και μάλιστα 1 μπουκάλι στη καθισια? Προσωπικά αυτό για την ψυχ. κατασταση το ακούω ως δικαιολογία για τα αδικαιολόγητα, και δεν νομιζω οτι ηταν η πρωτη φορά που θα κατανάλωσε τόσο απλα τώρα έκατσε η στραβη και έγινε οτι έγινε ευτυχώς που δεν πήρε στο λαιμό του με τις απερισκεψίες του και κανένα αθώο ανθρωπο που πήγαινε το πρωι στη δουλεια του για το μεροκάματο. Όπως στρωνεις κοιμάσαι λέει μια παροιμία.

παιδιά ας αναγνωρίσουμε ότι στο παλικάρι ήρθε μια τεράστια επιτυχία από το πουθενά. Δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμη μια τόσο μεγάλη επιτυχία. Και θα πιεις, και θα πιστέψεις ότι είσαι άτρωτος, και με κάθε φαντασμένη του facebook θα γυρνάς...για εμένα απλά rip...

Απάντηση: Re: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης.

παιδιά ας αναγνωρίσουμε ότι στο παλικάρι ήρθε μια τεράστια επιτυχία από το πουθενά. Δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμη μια τόσο μεγάλη επιτυχία. Και θα πιεις, και θα πιστέψεις ότι είσαι άτρωτος, και με κάθε φαντασμένη του facebook θα γυρνάς...για εμένα απλά rip...

Γενικά πίνουν πολλά και απ'όλλα σ'αυτά τα περιβάλλοντα.
Θυμάμαι γνωστή μου,που έχασε τον αδελφό της σε τροχαίο,το οποίο αυτός προκάλεσε,να εξαφανίζει με την επικουρία πολιτικού μέσου,ιατρικό πόρισμα όπου είχε διαγνωσθεί κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών.
Μάλιστα ο συγχωρεμένος πήρε μαζί του,την συντροφό του που ήταν και έγκυος παρακαλώ,συν άλλους δυο συνανθρώπους μας,που το μόνο κακό που είχαν διαπράξει εκείνο το αποφράδο ξημέρωμα,ήταν να πηγαίνουν για το μεροκάματο.
Ο χάρος βγήκε παγανιά

Καλο ειναι να μην τεινουμε να αναζητουμε ελαφρυντικα
σε τετοιου ειδους οδηγικη συμπεριφορα γιατι αθελα μας ενισχυουμε
το κακιστο προτυπο του μεθυσμενου οδηγου, δεδομενου
οτι ο συγχωρεμενος ηταν διασημος και συμπαθεστατος στη νεολαια.

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα μετά το ατύχημα είναι η κακή ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας αυτών που προηγήθηκαν τη προηγούμενη μέρα στην Κύπρο, κάτι που σαφώς συντέλεσε στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ...

Δεν νομίζω ότι έπαιξαν ρόλο τα γεγονότα αυτά , στον κόσμο της νυχτερινής διασκέδασης το αλκοόλ (κατά δεύτερο λόγο) και τα ναρκωτικά (κυρίως) είναι κάτι το πολύ συνηθισμένο για σχεδόν όλους τους εμπλεκόμενους τραγουδιστές.

Ο συγχωρεμένος πάντα έπινε πολύ.
Και δεν ήταν αφορμή οι στεναχώριες ή το οτιδήποτε, του άρεσε το ποτό...

Οι κοπελες barwomen είναι, και το τσούζουνε και αυτές ( για την 1 σίγουρο γιατί είναι φίλη κολλητής μου, για την άλλη δεν ξέρω προσωπικά, αλλά ξέρουμε στα μαγαζιά που παίζουνε τι κεράσματα και σφηνάκια τριγυρνάνε όλη τη νύχτα στην μπάρα ).