Σκούρο (ανοιχτό) τα πράγματα για αναβάθμιση W1070!
Καλησπέρα φίλοι,
Χειμώνας έρχεται και κοιτάω να δω τι μπορώ να αναβαθμίσω απο το σαλονάκι γιατι έρχεται η τιμητική του πολύ σύντομα!
Αυτή τη στιγμή έχω εναν W1070 με λάμπα στα τελευταία της, μια οθόνη προβολής οικονομική 100" και απόσταση προβολής τα 3.5μ.
Η αρχική μου σκέψη ήταν να πάω σε κάποιον προβολέα 4Κ για να μου καλυτερέψει λίγο στο μάτι η εικόνα λόγο απόστασης...
Απο την άλλη διαβάζω πολύ άσχημα πράγματα για τους νέους προβολείς... και έχω αρχίσει να σκέφτομαι μήπως συμφαίρει να κρατήσω τον W1070 για άλλον έναν χειμώνα.
Τι πιστεύετε;
Να κοίταγα για μια καλύτερη γκρι οθόνη και να άλλαζα την λάμπα;
Σκέφτομαι οτι έρχεται και PS5 με HDR κτλπ και με έχει βάλει σε σκέψεις.
Budget φυσικά δεν υπάρχει άπειρο... αλλά συζήτηση να γίνεται
))
Καλησπέρα φίλοι,
Χειμώνας έρχεται και κοιτάω να δω τι μπορώ να αναβαθμίσω απο το σαλονάκι γιατι έρχεται η τιμητική του πολύ σύντομα!
Αυτή τη στιγμή έχω εναν W1070 με λάμπα στα τελευταία της, μια οθόνη προβολής οικονομική 100" και απόσταση προβολής τα 3.5μ.
Η αρχική μου σκέψη ήταν να πάω σε κάποιον προβολέα 4Κ για να μου καλυτερέψει λίγο στο μάτι η εικόνα λόγο απόστασης...
Απο την άλλη διαβάζω πολύ άσχημα πράγματα για τους νέους προβολείς... και έχω αρχίσει να σκέφτομαι μήπως συμφαίρει να κρατήσω τον W1070 για άλλον έναν χειμώνα.
Τι πιστεύετε;
Να κοίταγα για μια καλύτερη γκρι οθόνη και να άλλαζα την λάμπα;
Σκέφτομαι οτι έρχεται και PS5 με HDR κτλπ και με έχει βάλει σε σκέψεις.
Budget φυσικά δεν υπάρχει άπειρο... αλλά συζήτηση να γίνεται