Sky Digital - Δέκτης HD

alambi

Established Member
30 November 2006
294
Αθήνα - Γλυφάδα
Σε 3 εβδομάδες πάω Αγγλία για διακοπες, θα μείνω σε σπίτι φίλο μου Αγγλου. Οπότε μπορώ να αγοράσω Sky + HD δέκτη, να τον εγκαταστήσουν στο σπίτι του φίλου μου ... και μετά να πάρω τον δέκτη και να τον φέρω στην Αθήνα.

Θάθελα να αγοράσω μιά συνδρομη Sky Digital + HD. http://packages.sky.com/hd/.
Μάλλον θα επιλέξω 4 απο τα 6 Sky Sky TV (Variety Pack+Knowledge Pack+ * News Pack+Style & Culture Pack = 19.50) + Sky Movies 2 (8.00) + HD (9.75) = 37.25 στερλινες τον μήνα (περίπου 42 ευρω). Ο HD Δέκτης κάνει μόνον 49 στερλίνες (προσφορά) !!!!!
Υπάρχουν 3 Δέκτες HD. Thompson, Pace, Samsung.
Ποιόν δέκτη θα μου συμβουλεύατε να προτιμήσω ;;;;;;; ποιός ειναι πιό καλός ;;;;
Ευχαριστώ και περιμένω συμβουλές..........

Όταν το κάνεις δώσε πληροφορίες γιατί σκέφτομαι να κάνω κάτι αντίστοιχο στα μέσα Μαΐου που θα είμαι Λονδίνο.

Σε 3 εβδομάδες πάω Αγγλία για διακοπες, θα μείνω σε σπίτι φίλο μου Αγγλου. Οπότε μπορώ να αγοράσω Sky + HD δέκτη, να τον εγκαταστήσουν στο σπίτι του φίλου μου ... και μετά να πάρω τον δέκτη και να τον φέρω στην Αθήνα.

Θάθελα να αγοράσω μιά συνδρομη Sky Digital + HD. http://packages.sky.com/hd/.
Μάλλον θα επιλέξω 4 απο τα 6 Sky Sky TV (Variety Pack+Knowledge Pack+ * News Pack+Style & Culture Pack = 19.50) + Sky Movies 2 (8.00) + HD (9.75) = 37.25 στερλινες τον μήνα (περίπου 42 ευρω). Ο HD Δέκτης κάνει μόνον 49 στερλίνες (προσφορά) !!!!!
Υπάρχουν 3 Δέκτες HD. Thompson, Pace, Samsung.
Ποιόν δέκτη θα μου συμβουλεύατε να προτιμήσω ;;;;;;; ποιός ειναι πιό καλός ;;;;
Ευχαριστώ και περιμένω συμβουλές..........

THOMSON ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ
O sky ηδη εχει προχωρησει στην ανακληση pace γιατι βγαζουν προβλημα ενω ακουστηκε οτι και τα samsung βγαζουν κατι ψιλα προς το παρων.
Αν kai τα Τhomson ειναι τα πιο παλια ξερουμε τα κουσουρια τους ξερουμε που βγαζουν τα προβληματα και ξερουμε και τις λυσεις τους.
Εχετε υποχη σας οτι ειδικα για τα Thomson υπαρχουν 2 ειδων κουτια αλλα περισσοτερες versions.
Η πρωτη κατηγορια ειναι αυτα με HDMI + component (ταυτοχρονη εικονα)
Η αλλη κατηγορια (νεωτερη) εχει μονο HDMI οποτε αν θελεις να τροφοδοτεις δυο συσκευες με εικονα πρακτικα χρειαζεσαι splitter.
Καλες αγορες.
Και επειδη βαρεθηκα να φωναζω μην δεχτειτε μπλε καρτα. Ζητειστε επιμονα ασπρη μην ερθετε Ελλαδα και τρεχετε μετα.
Νικος

Εγώ το Samsung που έχω εδώ και 2 μήνες δε μου έχει εμφανίσει κάποιο πρόβλημα. Και εγώ με gibertini 1.35*1.25 είμαι και δε καταλαβαίνει τίποτα είτε βρέχει είτε χιονίζει. Αν θες τη συμβουλή μου μη βάλεις το News Pack. Το sky έτσι κι αλλοιώς σου δίνει τα sky news / bbc news / cnn / euronews /bloomberg και κάτι ψιλά ακόμα που δε τα θυμάμαι και ουσιαστικά με το News Pack παίρνεις το cnbc και το sky sports news. Θεωρώ πως δεν αξίζει, εκτός αν θες τόσο πολύ το sky sports news.

Σε τι περιοχές είστε και μπορείτε να τα πιασετε τα κανάλια αυτά ;

Re: Απάντηση: Sky Digital - Δέκτης HD

Thomson με κλειστά μάτια και πακέτο Sky Sport Mix .Τα άλλα δεν αξίζουν

Διαφωνω ριζικα.
Οι ταινιες ειναι ολα τα λεφτα. Τα documentaries δε θα σκοτωναν για να τα βλεπουν. Προσωπικα δεν εχω χαλαλησει ουτε 1 ωρα σε 2 χρονια για sports αν και εχω το world package.
Documentaries οπωσδηποτε. Τουλαχιστο να ξεστραβωνομαστε και να μαθαινουμε κατι. Αμαν πια αυτο το πετσι με τους μαντραχαλαδες που το κυνηγανε....

Re: Απάντηση: Sky Digital - Δέκτης HD

Thomson με κλειστά μάτια και πακέτο Sky Sport Mix .Τα άλλα δεν αξίζουν

Απο Θεσσαλονικη ολα εκτος
BBCHD,
Film4
Fil4+1
Disney channels
Και καποια αλλα ησσονος σημασιας. Τα βασικα τα βλεπουμε ολα
-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sky Digital - Δέκτης HD

Διαφωνω ριζικα.
Οι ταινιες ειναι ολα τα λεφτα. Τα documentaries δε θα σκοτωναν για να τα βλεπουν. Προσωπικα δεν εχω χαλαλησει ουτε 1 ωρα σε 2 χρονια για sports αν και εχω το world package.
Documentaries οπωσδηποτε. Τουλαχιστο να ξεστραβωνομαστε και να μαθαινουμε κατι. Αμαν πια αυτο το πετσι με τους μαντραχαλαδες που το κυνηγανε....

Δεν εχουν μόνο ποδοσφαιρο , εχουν και άλλα αθληματα κατ αρχήν και δευτερον οι ταινίες είναι 1 χρονου αντε 6 μηνων και τις εχω κατεβάσει ήδη σε HD φορματ και τις βλέπω και με ελληνικους υποτιτλους από εδω .Γιατί λοιπον να τα δωσω στους Αγγλους ? Τα δίνω εδω τη διαφορά με πιο γρήγορη γραμμή ADSL και την εχω σε 15 ' και με ελληνικους υποτιτλους άμεσα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sky Digital - Δέκτης HD

Δεν εχουν μόνο ποδοσφαιρο , εχουν και άλλα αθληματα κατ αρχήν και δευτερον οι ταινίες είναι 1 χρονου αντε 6 μηνων και τις εχω κατεβάσει ήδη σε HD φορματ και τις βλέπω και με ελληνικους υποτιτλους από εδω .Γιατί λοιπον να τα δωσω στους Αγγλους ? Τα δίνω εδω τη διαφορά με πιο γρήγορη γραμμή ADSL και την εχω σε 15 ' και με ελληνικους υποτιτλους άμεσα

Οπως το θετεις θα συμφωνησω.
Βεβαια ειναι αλλιως να εχεις τις ταινιες στο πιατο και σε HD απλα με το πατημα ενος πληκτρου παρα να κυνηγαω ματροσκες που για να ειμαι ειλικρινης δεν συμπαθησα ποτε.
Οαο για τις γραμμες στην Ελλαδα εδω ειναι μια πονεμενη ιστορια. Πληρωνουμε 24αρες αλλα στην παραγματικοτητα η πλειοψηφια εχει μετα βιας πανω απο 13mbit.
Αλλα στην τελικη ολα ειναι θεμα επιλογων και προτεραιοτητων.
Παντως οι Αγγλοι εχουν κανει πολυ καλη δουλεια και τους το αναγνωριζω.
Αυτο που με ενοχλει ειναι ολο αυτο το κυνηγητο του απαγορευμενου καρπου.
Ενω δεν υπαρχουν συνορα δορυφορικα το καθεστως των δικαιωματων μας κανει τη ζωη δυσκολη η τουλαχιστο μας δυσκολευει τη ζωη from time to time.:violent-smiley-030:

Αν εκδικαστεί για τα δικαιώματα και δικαιωθεί τότε θα βλεπουμε όλοι τα παντα επί πληρωμη βεβαια .Πραγμα το οποίο θελουμε