SKY DIGITAL ΛΙΣΤΑ ΚΑΝAΛΙΩΝ

fanisp

New member
5 July 2006
22
Kαλησπέρα σε όλους

Έχει κάποιος κάνει λίστα με όλα τα κανάλια του SKY που πιάνει.
Μόλις μετακόμισα και έβαλα 1.2 αντί για 1.5 πίατο και θα ήθελα να συγκρίνω
και να δω με κάποιον άλλο αν υπάρχουν κανάλια που εξαιτίας αυτης της αλλαγής δεν πιάνω, γιατί έχω αυτή την αίσθηση κάνοντας ένα surfing

Επίσης καλό θα ήταν να υπάρχει αυτή η λίστα anyways

Ευχαριστώ πολύ

Kαλησπέρα σε όλους

Έχει κάποιος κάνει λίστα με όλα τα κανάλια του SKY που πιάνει.
Μόλις μετακόμισα και έβαλα 1.2 αντί για 1.5 πίατο και θα ήθελα να συγκρίνω
και να δω με κάποιον άλλο αν υπάρχουν κανάλια που εξαιτίας αυτης της αλλαγής δεν πιάνω, γιατί έχω αυτή την αίσθηση κάνοντας ένα surfing

Επίσης καλό θα ήταν να υπάρχει αυτή η λίστα anyways

Ευχαριστώ πολύ

Θεσσαλονικη με 1.2 πιανω ολα τα καναλια του sky εκτος αυτα του δυσκολου transponder.
Δηλαδη δεν πιανουμε τα παρακατω καναλια,
BBC,
Disney channels,
Film4 channels,
και ελαχιστα αλλα ησσονος σημασιας.
Νικος

Δεν πιάνουμε τα κυριότερα. Τη δέσμη 2D όπου εκπέμπουν BBC, ITV, Channel 4 κλπ. Χρειάζεται πιάτο άνω των 3 μέτρων.

Τις τελευταίες μέρες όμως είναι εφικτή η λήψη του Channel 4 , εμφανίζεται ως ΤΤ4 χωρίς τελετέξτ και epg. Tα υπόλοιπα κανάλια που είναι εφικτή η λήψη , free to air πάντα, εκτός των ειδησιογραφικών και κάποιων μουσικών, είναι κανάλια , θρησκευτικά, τηλεαγορών, ροζ τηλεφώνων, Νεπαλέζικα και κινέζικα. Βλακείες δηλαδή. Το πακέτο του Sky είναι σούπερ, το καλύτερο που υπάρχει νομίζω στην Ευρώπη.

Δεν πιάνουμε τα κυριότερα. Τη δέσμη 2D όπου εκπέμπουν BBC, ITV, Channel 4 κλπ. Χρειάζεται πιάτο άνω των 3 μέτρων.

Τις τελευταίες μέρες όμως είναι εφικτή η λήψη του Channel 4 , εμφανίζεται ως ΤΤ4 χωρίς τελετέξτ και epg. Tα υπόλοιπα κανάλια που είναι εφικτή η λήψη , free to air πάντα, εκτός των ειδησιογραφικών και κάποιων μουσικών, είναι κανάλια , θρησκευτικά, τηλεαγορών, ροζ τηλεφώνων, Νεπαλέζικα και κινέζικα. Βλακείες δηλαδή. Το πακέτο του Sky είναι σούπερ, το καλύτερο που υπάρχει νομίζω στην Ευρώπη.

Παιδια δεν παιζεται. Με την προσθηκη των νεων καναλιων HD τον Οκτωβρη κοντευουμε να φτασουμε τα 29 καναλια υψλης ευκρινειας και επονται κι αλλα τον Νοεμβρη. Οσοι πιστοι προσελθετε!
Δεν θα ξεκολατε. Δεν σχολιαζω το γεγονος οτι απογειωνει τις αισθησεις στις νεες τηλεορασεις lcd & plasma
Nikos

Το καλοκαίρι βάλτε στο "στόχαστρο" σας αγγλίδες τουρίστριες μπάς και κάνουμε κανα κονέ και μας στείλουν την κάρτα και γλυτώσουμε το καπέλο των προμηθευτών εδώ .
Ολοι στο Φαληράκι λοιπόν ...

Το καλοκαίρι βάλτε στο "στόχαστρο" σας αγγλίδες τουρίστριες μπάς και κάνουμε κανα κονέ και μας στείλουν την κάρτα και γλυτώσουμε το καπέλο των προμηθευτών εδώ .
Ολοι στο Φαληράκι λοιπόν ...

Όπως λέμε...αμάρτησα για το παιδί μου δηλαδή;

Μας μισουνε για να βαλουν το BBC HD σε δυσκολο επειτηδες για να μην μπορουμε να δουμε!!!!!!!!