SKY DIGITAL-ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

DimAsi

Supreme Member
25 July 2007
6,242
Αττικό βουνό
Αγαπητοί φίλοι,

Γράφω τα κάτωθι για να μην πιαστείτε μ@.....και τρέχεται γενικώς.
Ασχολούμαι με το πακέτο SKY σχεδόν από την ημέρα που βγήκε οπότε τα έχω περάσει και ψαξει όλα.

Εκτός από τον Marty ο οποίος σωστά πρέπει να έχει κρασσάρει υπάρχουν κανά 2 άλλοι οι οποίοι και ειναι σοβαροί επαγγελματίες και βοηθουν τα μεγιστα.
π.χ www.uktveurope.com/index.php οι οποίοι ΔΕΝ χρεώνουν τίποτα παραπανω απ όσο κάνει πραγματικά το πακέτο και η συνδρομή.
Τα λέω αυτά γιατί διάφοροι του χώρου που έχουν μαγαζιά ΕΞΥΠΝΑΡΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ως συνήθως πάνε να κάνουν αρπαχτή με τα δικά μας λεφτά.Διαφημίζουν λοιπόν διάφορα και λενε διάφορα για να μην αρχίσω λοιπόν να λεω ονόματα καλύτερα ας σταματήσουν και ας αφήσουν τον κόσμο να επιλέξει ότι θέλει και να μην λένε ότι εγγυούνται τα πάντα .
Η μόνη χρέωση εκτός του SKY HD Box είναι η μηνιαία χρέωση από την πιστωτική σας και περίπου 70 Λίρες για όλους εμάς που ζούμε εκτός Αγγλίας και το BSkyB κάνει τα στραβά μάτια .Οτι άλλο σας πουν να πληρώσετε ειναι ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ
Εγώ πήρα πρόσφατα το SKY HD και ήρθε στο σπίτι μου με 520 Ευρώ κομπλέ μαζί με Quattro LNB το οποίο δεν σας το δίνουν εδώ γιατί το βγάζουν!! και σας το πουλάνε ξανά μετά!!! Θέλει 2πλό η 4πλό LNB για να πηγαίνουν 2 καλώδια στο δέκτη (1 γράφει , 1 παίζει) .
ΔΕΝ υπάρχουν χρεώσεις είτε αλλάξετε , είτε σταματήσετε το πακέτο που είναι μακραν το καλύτερο.
Αν βάλετε και Dialer τότε βλεπετε ότι παραγγείλετε αφού δεν φαίνετε ότι ο αριθμός ειναι από Ελλάδα και ετσι δεν σας το διακόπτουν.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ λοιπόν ΟΛΟΥΣ του ΕΠΙΤΗΔΙΟΥΣ να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ να χρεώνουν αβέρτα ότι βρουν γιατί είμαστε πολλόι που διαβάζουμε εδω μέσα και τα ονόματα μαθαίνονται εύκολα...Τα δουλευουμε τα λεφτα για να αγοράσουμε, δεν καθόμαστε :rifle:!!

Γι' αυτό λοιπόν επειδή το προϊόν αυτό καθ' αυτό λόγω του ότι απαγορεύεται να πωλείται επίσημα εκτός UK, είναι πρώτης τάξεως προϊόν και διάφορες "κρυφές" χρεώσεις, είμαστε υποχρεωμένοι κι εμείς να ενημερωθούμε τι παίζει με το συγκεκριμένο πακέτο πριν προβούμε στην αγορά του.

Συνιστώ ψυχραιμία γενικώς.