SKY (Germany) HD

Φίλε Voreios ευχαριστώ πολύ !!

Άκουσα σήμερα ότι υπάρχουν εταιρίες στην Αθήνα που πουλάνε προπληρωμένες κάρτες ΣΚΥ Γερμανίας για ένα έτος, τύπου Nagravison 3, AlphaCrypt που είναι κατάλληλες για πολλούς δέκτες.

Έτσι φαίνεται να μπορείς να βλέπεις το full pack με High Definition μέσο Astra 19.2. Δεν ξέρω βέβαια πόσο κοστίζουν.

Η έχει αλλάξει κάτι και είναι παρελθόν αυτή η πληροφορία ?

Φιλικά, Drak

Φίλε Voreios ευχαριστώ πολύ !!

Άκουσα σήμερα ότι υπάρχουν εταιρίες στην Αθήνα που πουλάνε προπληρωμένες κάρτες ΣΚΥ Γερμανίας για ένα έτος, τύπου Nagravison 3, AlphaCrypt που είναι κατάλληλες για πολλούς δέκτες.

Έτσι φαίνεται να μπορείς να βλέπεις το full pack με High Definition μέσο Astra 19.2. Δεν ξέρω βέβαια πόσο κοστίζουν.

Η έχει αλλάξει κάτι και είναι παρελθόν αυτή η πληροφορία ?

Φιλικά, Drak

Αν ισχύει όντως αυτό τότε δεν ισχύει η πληροφορία του Αλεξ που ελεγε πιο πάνω ότι σταμάτησε η διάθεση συνδρομών σε nagravision για νεους συνδρομητές (ο Αλεξ ξέρει καλά γερμανικά σε αντίθεση με μένα και πιστεύω ότι κάπου διάβασε την πληροφορία που έδωσε). Ενδεχομένως πάντως να υπάρχει καποιο στοκ σε προπληρωμένες κάρτες nagravision 3 και να τις δίνουν μέχρι να εξαντληθεί το στοκ, ρώτα σε κάποια απο τις εταιρείες που αναφέρεις και ζήτα να σε βεβαιώσουν ότι η λήψη θα αφορά και τα hd κανάλια και ενημέρωσέ μας.

............................................
http://www.smartcard24.com/sky-abo-freie-paketwahl-+-alphacrypt-classic-a9752.html

Lieferumfang:

* SKY Vertragsunterlagen
* Alphacrypt Classic CI-Modul in der aktuellen Version
* SKY Smartcard Nagra S02

http://www.smartcard24.com/sky-abo-freie-paketwahl-+-humax-pr-hd1000-sat-a9744.html

Lieferumfang:

* SKY Vertragsunterlagen
* Humax PR-HD1000S
* SKY Smartcard NDS V13

http://www.smartcard24.com/sky-abo-freie-paketwahl-+-philips-dis-2221-sat-a9742.html

Lieferumfang:

* SKY Vertragsunterlagen

* Philips DIS 2221

* SKY Smartcard NDS V13

http://www.smartcard24.com/sky-abo-freie-paketwahl-+-alphacrypt-light-ci-mod-a9751.html

Last edited by a moderator:
Γεια σας και πάλι παιδιά!

AlexT said:
Σάκη, δε δίνουν κάρτες Ναγκραβίζιον πλέον. Ο μόνος λόγος που το διατηρούν στην κωδικοποίηση τους είναι η σύμβαση που τους δεσμεύει με τον Kudelski.

Κάρτες NAGRA συνεχίζουν να δίνονται κανονικά, από την στιγμή που ο πελάτης ζητήσει κάρτα χωρίς δέκτη. Όπως είπα και παραπάνω, η κάρτα παίζει σε πολλούς δέκτες της αγοράς. Ήδη αναμένει γνωστός μου κάρτα NAGRA σαν νέος συνδρομητής. Η κάρτα είναι ήδη στα χέρια φίλου στην Γερμανία που αναμένεται να την αποστείλει πολύ σύντομα.

drak said:
Όντως πωλούνται κάρτες από καταστήματα στην Αθήνα, αλλά από την στιγμή που κάποιος έχει γνώσεις για το SKY DE (που παίζει, με τι κάρτα, κλπ...)
θα καταλάβει τι κοροϊδία υπάρχει στην αγορά από αυτά τα μαγαζιά! Τα χρήματα είναι τα διπλάσια+ σε σχέση με την κανονική συνδρομή!!!!

drak said:
Τι πρέπει τώρα να αλλάξω για να πιάνω και Sky Deutschland στην Ελλάδα, εννοώ τι πρέπει να αγοράσω και ποιες θα είναι οι ενέργειες μου μετά ?? (Ρυθμίσεις του δέκτη, ενεργοποίηση κάρτας κτλ.)
Από το SKY DE όποιος κάνει το συμβόλαιο, να αιτηθεί κάρτα NAGRA και όχι NDS. Από την στιγμή που πάρεις την κάρτα NAGRA,
μην πάρεις επίσημο δέκτη και πάρε την Module Aplacrypt Light ώστε να παίζεις την κάρτα σε οποιονδήποτε δέκτη δέχεται μοντούλες!
Γιατί αν πάρεις δέκτη από το SKY, ο δέκτης και η κάρτα θα είναι στο δύσκολο σύστημα NDS!

Voreios said:
Ως εκ τούτου για να παρεις συνδρομή θα χρειαστεις τον γερμανικό ιδιοκτησιακό δέκτη nds και την αντίστοιχη συνδρομητική κάρτα...
Οι κάρτες NDS παίζουν και σε λίγους δέκτες της αγοράς χωρίς πρόβλημα. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν μπορούν να αναβαθμιστούν κανονικά,
από την στιγμή που ο δέκτης δεν είναι ο επίσημος του πακέτου. Όπως πιθανόν να γνωρίζεις και εσύ, οι κάρτες NDS είναι αρκετά "δύσκολες".

fchef said:
H παπ... παει συνεφο εδω μεσα
Τα link που δίνει ο φίλος fchef, να πω επειδή γνωρίζω, πως ισχύουν κανονικότατα, αλλά εννοείται πως είναι μόνο για αγορές από την Γερμανία.

Last edited:
Από το SKY DE όποιος κάνει το συμβόλαιο, να αιτηθεί κάρτα NAGRA και όχι NDS. Από την στιγμή που πάρεις την κάρτα NAGRA,
μην πάρεις επίσημο δέκτη και πάρε την Module Aplacrypt Light ώστε να παίζεις την κάρτα σε οποιονδήποτε δέκτη δέχεται μοντούλες!
Γιατί αν πάρεις δέκτη από το SKY, ο δέκτης και η κάρτα θα είναι στο δύσκολο σύστημα NDS!
o.k. Αν είναι όντως έτσι ξεκαθαρίζει το τοπίο και για μένα γιατί είχα την εσφαλμένη εντύπωση ότι Nagravision κάρτες τέλος για νέους συνδρομητές. Στην παραπλάνηση μου βοήθησε και το γεγονός ότι μέσω γνωστού μου στη Γερμανία ζήτησα συνδρομή και έλαβα απάντηση ότι πρέπει να προμηθευτώ και πιστοποιημένο δέκτη συστήματος Videoguard. Προφανώς υπάρχει ώθηση από την εταιρία προς το σύστημα αυτό. Επίσης να αναφέρω ότι ενδιαφέρθηκα και για σκέτη κάρτα και μου ζητήθηκε ο σειριακός αριθμός του πιστοποιημένου δέκτη στον οποίο θα χρησιμοποιηθεί.

Την παραπάνω εντύπωση μου ενίσχυσε και το γεγονός ότι αναβαθμίστηκαν online πολλοί δέκτες από nagra σε videoguard και αντικαταστάθηκαν οι παλιές κάρτες.

Φίλε Σάκη Καλημέρα !!

Συστήνεις να πάρω κάρτα NAGRA για να μπορώ να έχω δεκτή που δέχεται μοντουλα (Alpha Crypt) !

Με την Irdeto κάρτα της Νόβα τι γίνεται ? Εννοώ υπάρχει HD δέκτης που παίρνει την κάρτα Νόβα απευθείας και επιπλέον την Alpha Crypt Modula με την NAGRA κάρτα της SKY De ?? Εάν υπάρχει ποιος είναι αξιόπιστος χωρίς να κολλάει και να χρειάζεται Reset όλη την ώρα ?

Φιλικά, Drak

Πράγματι καλύτερα που ξεκαθαρίζετε έτσι το θέμα, με τα φτωχά μου γερμανικά δεν ειχα καταφερει να βγαλω άκρη! Παρ όλα αυτά υπάρχει ανακοίνωση του γερμανικου πακέτου που την έχω διαβάσει σε πολύ έγκυρο αγγλόφωνο ενημερωτικό site ότι ο στόχος είναι να πέρασουν όλοι οι συνδρομητές σε nds, που σημαίνει ότι και σκετη καρτα με καμ να πάρει κάποιος τώρα κάποια στιγμή θα υποχρεωθεί να περάσει σε δέκτη-κάρτα nds (βέβαια ως τότε..ποιός ζει, ποιός πεθαίνει!).

Καλησπερα σας!
Σε επικοινωνια με τους συγγενεις μου στη Γερμανια μου ειπαν οτι μπορεις να παρεις σκετη καρτα nagra αρκει να δηλωσεις δεκτη χρησης!Και το κοστος full με hd ειναι οσο κανει καποιο τοπικο ελληνικο πακετο και αν πληρωσεις και 1 χρονο περνεις μπονους πιο καλο απο τα εδω κολπα!
gab

προβλημα αναζητα λυση,και εξηγουμαι:
Εχω στα χερια μου μια καρτα sky germany,φουλ πακετο,δανεικη για λιγες μερες απο ενα φιλο,ο οποιος ηρθε διακοπες ελλαδα και εφερε και την καρτα του για να κανω δοκιμη

Το προβλημα μου ειναι οτι δεν πιανω ολα τα καναλια,πχ εχω πιανω το sky sport1,2,3,κλπ,δεν πιανω πχ τα sky bundesliga.
Το πιατο μου ειναι 1.10 με 2 lnb για hotbird kai astra
Μενω κορινθια
Βασικα ρωταω διοτι δανειστηκα την καρτα για να δω πως δουλευει ωστε να προχωρησω και εγω σε αγορα καρτας

προβλημα αναζητα λυση,και εξηγουμαι:
Εχω στα χερια μου μια καρτα sky germany,φουλ πακετο,δανεικη για λιγες μερες απο ενα φιλο,ο οποιος ηρθε διακοπες ελλαδα και εφερε και την καρτα του για να κανω δοκιμη

Το προβλημα μου ειναι οτι δεν πιανω ολα τα καναλια,πχ εχω πιανω το sky sport1,2,3,κλπ,δεν πιανω πχ τα sky bundesliga.
Το πιατο μου ειναι 1.10 με 2 lnb για hotbird kai astra
Μενω κορινθια
Βασικα ρωταω διοτι δανειστηκα την καρτα για να δω πως δουλευει ωστε να προχωρησω και εγω σε αγορα καρτας
ολες οι συχνοτητες του sky http://gr.kingofsat.net/pack-skygermany.php

οι συχνοτητες υπαρχουν στον δεκτη μου,απλα δεν τα δειχνει,μηπως χρειαζομαι μεγαλυτερο πιατο?μπορει να συμβαινει αυτο?
τα bundesliga λειτουργουν μονο οταν εχει αγωνες,τωρα θα εχεις μαυρη οθονη

Πρώτον δε μας είπες με ποιον δέκτης χρησιμοποιείς την κάρτα και αν κάνεις χρήση μοντούλας ή διαβάζεται στο εσωτερικό reader.

Δεύτερον, τα κανάλια αυτά δε μεταδίδουν κανονικό πρόγραμμα αλλά εκπέμπουν σήμα μόνο όταν υπάρχουν αγώνες.
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι αποτελούν υπο-υπηρεσίες του Sky Sport Info και αναδύονται πατώντας κάποιο πλήκτρο του τ/χ. (όταν μεταδίδουν σήμα)
Οταν σκανάρεις το δορυφόρο συνήθως ΔΕΝ ανιχνεύονται από τους δέκτες αν και κάποιοι τα "τσιμπάνε" αλλά με περίεργες ονομασίες.